Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
9.7.12 20:07

@ivavik No tak to už je pro gynekology a porodníky brutální věk :D A to ještě netuší, že po čtyřicítce jdeme do třetího :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
826
9.7.12 20:09

@Amber_1977 hihi no jo :-D tak takova je dneska doba… :) my zatim planujem jedno, ale tak uvidime co bude za par let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
9.7.12 20:21

@ivavik No.. Já otěhotněla asi měsíc po porodu - prďous bude mít parťáka.. Když už, tak už :palec:

• Citovat
  • Upravit
826
9.7.12 20:25

@Amber_1977 panejo, tak to byl asi sok co?? to mas teda doma maleho mrnouska? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
9.7.12 20:45

@ivavik Ani ne, ono to bylo plánované. Akorát mě teď štve, že možná ztrácím mlíko - ale prďous si zatím nestěžuje, tak je to spíš jen pocit..

• Citovat
  • Upravit
826
9.7.12 20:53

@Amber_1977 tak to tě obdivuju tak brzo po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.7.12 21:16
@Amber_1977 píše:
@ivavik No.. Já otěhotněla asi měsíc po porodu - prďous bude mít parťáka.. Když už, tak už :palec:

Ty kráso!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
10.7.12 07:39

@kaccenaa jo to já taky ne :lol: dnes jsem 15+0 a na kontrolu jdu v pondělí, po měsíci tak se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
10.7.12 09:40

Ahoj holky tak hlásím se z kontroly:-) vše v pohodě a termín mám posunutý o týden na 23.1.:-)takže sem ve 12tt. přidávám fotku z utz akorát je focená mobilem protože dr. má tiskárnu v opravě že jo :roll: :lol:
co se týče váhy taky sem zhodila - 2kg
co se týká prsou :lol: u druhého to už opravdu nejsou žádné silikony :lol: :? :roll: ale nestěžuju si (zatím) po prvním mi zůstala vel. G a to sem ani nekojila(začínala sem těhu s D!!!) ale teď mi zatím nějak nerostou…diky bohu :lol: jen se trošku vyplnily tak doufám že u toho tak nějak zůstane :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
10.7.12 10:32

Ciz - krásná fotka :)
Tak a já jsem totálně zblblá - dělají se odběry krve na krevní obraz, toxoplazmozu, krev. skupinu a pohl. chorob - to mam za sebou (11týden). A jaký je tedy rozdíl mezi krevním testem screeningovým a tripple? Krom toho, že se dělají v jiný týden? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.7.12 11:36
@petule píše:
Ciz - krásná fotka :)
Tak a já jsem totálně zblblá - dělají se odběry krve na krevní obraz, toxoplazmozu, krev. skupinu a pohl. chorob - to mam za sebou (11týden). A jaký je tedy rozdíl mezi krevním testem screeningovým a tripple? Krom toho, že se dělají v jiný týden? :roll:

V tom screeningu je zahrnutý i UTZ na šíjové projasnění, je prý přesnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.7.12 11:36
@cizova píše:
Ahoj holky tak hlásím se z kontroly:-) vše v pohodě a termín mám posunutý o týden na 23.1.:-)takže sem ve 12tt. přidávám fotku z utz akorát je focená mobilem protože dr. má tiskárnu v opravě že jo :roll: :lol:
co se týče váhy taky sem zhodila - 2kg
co se týká prsou :lol: u druhého to už opravdu nejsou žádné silikony :lol: :? :roll: ale nestěžuju si (zatím) po prvním mi zůstala vel. G a to sem ani nekojila(začínala sem těhu s D!!!) ale teď mi zatím nějak nerostou…diky bohu :lol: jen se trošku vyplnily tak doufám že u toho tak nějak zůstane :P

Fotečka krásná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
10.7.12 15:49

holky tak jsem zjistila, že mi ta doktorka v nemocnici na utz vůbec do zprávy nenapsala info ohledně šíjovéh projasnění ani nosní kůstky – absolutně nic, žádné míry… to jsem zvědavá, co mi řeknou ve čtvrtek v poradně, mam akorát vztek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.7.12 08:45
@petule píše:
holky tak jsem zjistila, že mi ta doktorka v nemocnici na utz vůbec do zprávy nenapsala info ohledně šíjovéh projasnění ani nosní kůstky – absolutně nic, žádné míry… to jsem zvědavá, co mi řeknou ve čtvrtek v poradně, mam akorát vztek.
:-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.7.12 08:48

Pěkné ranko holky… Jdu se pochlubit včerejším snažením :-)
Nepromokavá taštička na vlhčené ubrousky, látkový intimky, Tričko pro prcka - moje první.-) tak jsem na něj hrdá :-)
Kojící látkové vložky a muchláček pro kamarádčino miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí