Poradna duly
Jana Čurdová
@Amber_1977 hihi no jo
tak takova je dneska doba…
my zatim planujem jedno, ale tak uvidime co bude za par let ![]()
@ivavik No.. Já otěhotněla asi měsíc po porodu - prďous bude mít parťáka.. Když už, tak už ![]()
@Amber_1977 panejo, tak to byl asi sok co?? to mas teda doma maleho mrnouska? ![]()
@ivavik Ani ne, ono to bylo plánované. Akorát mě teď štve, že možná ztrácím mlíko - ale prďous si zatím nestěžuje, tak je to spíš jen pocit..
@Amber_1977 píše:
@ivavik No.. Já otěhotněla asi měsíc po porodu - prďous bude mít parťáka.. Když už, tak už
Ty kráso!!! ![]()
@kaccenaa jo to já taky ne
dnes jsem 15+0 a na kontrolu jdu v pondělí, po měsíci tak se těším ![]()
Ahoj holky tak hlásím se z kontroly:-) vše v pohodě a termín mám posunutý o týden na 23.1.:-)takže sem ve 12tt. přidávám fotku z utz akorát je focená mobilem protože dr. má tiskárnu v opravě že jo
![]()
co se týče váhy taky sem zhodila - 2kg
co se týká prsou
u druhého to už opravdu nejsou žádné silikony
ale nestěžuju si (zatím) po prvním mi zůstala vel. G a to sem ani nekojila(začínala sem těhu s D!!!) ale teď mi zatím nějak nerostou…diky bohu
jen se trošku vyplnily tak doufám že u toho tak nějak zůstane ![]()
Ciz - krásná fotka ![]()
Tak a já jsem totálně zblblá - dělají se odběry krve na krevní obraz, toxoplazmozu, krev. skupinu a pohl. chorob - to mam za sebou (11týden). A jaký je tedy rozdíl mezi krevním testem screeningovým a tripple? Krom toho, že se dělají v jiný týden? ![]()
@petule píše:
Ciz - krásná fotka
Tak a já jsem totálně zblblá - dělají se odběry krve na krevní obraz, toxoplazmozu, krev. skupinu a pohl. chorob - to mam za sebou (11týden). A jaký je tedy rozdíl mezi krevním testem screeningovým a tripple? Krom toho, že se dělají v jiný týden?
V tom screeningu je zahrnutý i UTZ na šíjové projasnění, je prý přesnější…
@cizova píše:
Ahoj holky tak hlásím se z kontroly:-) vše v pohodě a termín mám posunutý o týden na 23.1.:-)takže sem ve 12tt. přidávám fotku z utz akorát je focená mobilem protože dr. má tiskárnu v opravě že jo![]()
co se týče váhy taky sem zhodila - 2kg
co se týká prsouu druhého to už opravdu nejsou žádné silikony
![]()
![]()
ale nestěžuju si (zatím) po prvním mi zůstala vel. G a to sem ani nekojila(začínala sem těhu s D!!!) ale teď mi zatím nějak nerostou…diky bohu
jen se trošku vyplnily tak doufám že u toho tak nějak zůstane
Fotečka krásná ![]()
holky tak jsem zjistila, že mi ta doktorka v nemocnici na utz vůbec do zprávy nenapsala info ohledně šíjovéh projasnění ani nosní kůstky – absolutně nic, žádné míry… to jsem zvědavá, co mi řeknou ve čtvrtek v poradně, mam akorát vztek.
@petule píše:
holky tak jsem zjistila, že mi ta doktorka v nemocnici na utz vůbec do zprávy nenapsala info ohledně šíjovéh projasnění ani nosní kůstky – absolutně nic, žádné míry… to jsem zvědavá, co mi řeknou ve čtvrtek v poradně, mam akorát vztek.
Pěkné ranko holky… Jdu se pochlubit včerejším snažením ![]()
Nepromokavá taštička na vlhčené ubrousky, látkový intimky, Tričko pro prcka - moje první.-) tak jsem na něj hrdá ![]()
Kojící látkové vložky a muchláček pro kamarádčino miminko ![]()
@ivavik No tak to už je pro gynekology a porodníky brutální věk
A to ještě netuší, že po čtyřicítce jdeme do třetího