Poradna duly
Jana Čurdová
@Kristyna+Daník píše:
Holky zkuste tomě vychází holka.-)http://mimiblog.cz/…/planovani/8
tak jsem pohledala na jinych strankach jeste, jak pocitat lunarni vek. takze mi vysla taky holka…no a tak nejak posledni tyden mam tuseni, ze to bude holka. tak uvidime ![]()
@ivavik píše:
noo ja zvažovala podoli nebo apolinare… a rave kvuli registraci se priklanim k apolinari. tak jsem taky zvedava potom na nase zazitky
Taky se toho bojím, ale Podolí je moje srdcovka.. Si to jinde neumím představit a znám to tam. já se tam narodila, podstoupila jsem tam operaci, revizi, porodila Danečka, tak bych ráda i to druhé
Snad to vyjde.
Ahojky
mě teda vychází taky holka asi… jestli jsem to pochopila ![]()
Za chvíli vyrážím do poradny - tak jsem zvědavá co mi řeknou na utz, ve kterém vlastně nic napsáno není ve zprávě.
Ahojky holky my čekáme taky lednáčka 2013 termín mám v lednu 21…chtěla jsem se zeptat jestli už vám doktor řekl co budete mít nebo v jakém týdnu to doktor řekne?? ![]()
Někdo to tu už ví - myslím od 12 tt, jinak tě vítám…
Já to u prvního věděla až ve 20tt… tak to si ještě chvilku počkám
@Stepanka123 vítám:je to možné už od toho 12tt ale fakt to hoooodně záleží na tom jak dobrý utz má dr a taky na dítku jak spolupracuje
.já to poprvé věděla až ve 21tt na velkém 3D utz při kontrole srdíčka, prstíků, atd.
Tak to si asi ještě chvilku počkám mě teda každej říká že ve 4 měsíci by to měli říkat ale v jakém týdnu neví tak uvidíme noo chceme kluka ale budem radi i za holčičku …jdu na ultrazvuk příští týden ve středu tak uvidíme no a vy holky to taky asi ještě nevíte co?? ![]()
@Stepanka123 ahojky já to taky nevím ale jdu v pondělí na kontrolu po měsíci tak tajně doufám že se hezky otočí a bude vidět ten pindík co bychom chtěli ![]()
@MonikaL No já jdu k doktorovi ve středu tak taky doufám že tam bude ten pindík už jednu holčičku mám a manžel má 2 s prvního manželství tak doufáme že konečně ten pindík bude
jinak ti držim palce at ti to vyjde jak si přeješ a dej vědět jak si dopadla já ve středu taky hned napíšu ![]()
Holky já jdu ve čtvrtek… A my tam chceme mít pipinku, raubíře už máme doma ![]()
@Kristyna+Daník ahojky tak ti taky držím palečky at ti to vyjde
Já jen doufám že už to doktor uvidí prej už by to měl vydět od 12 tt a já jsem 13 tt a příští týden budu 14 tt tak doufam že se to naše mimčo otočí a ukáže se nám hihi ![]()
Tak hodně štěstí, mám kamarádku, co je ve 32tt a mimčo se jim nikdy nenatočilo, takže pořád neví, co tam mají. taky doufám, že se nám to nestane…
jinak my chtěli taky klučinu jako prvního a splnilo se to, ale to jsem tak nějak věděla od první chvilky, že tam ten kluk je.-)) A na prvním velkým UTz na nás vyvalil pindíka.-)
Ahoj holky. tak mam za sebu UZ screening. Vse dopadlo dobre..vsechno je jak ma byt a na svem miste
Jsem dnes 12+5. Prsticku na rucice slo spocitat 5 - ale jestli tam je pindik nebo neni videt nebylo ![]()
dalsi sreening mam na konci srpna ve 20tt ![]()