Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, dnes po kontrole 15+6,mimi se je v pořádku velké a už víme že budeme mít s největší pravděpodobností kluka, viděli jsme pindíka ![]()
@MonikaL píše:
Ještě přidávám fotečku s prstíčkem v pusince
To je krásný, já už chci taky vědět co tam máme.-)
@MonikaL jeee to je hezký já chci taky už aby mi to řekli jee!!!
jinak gratuluji k pindíkovi ![]()
Nejdřív mi doktor řekl když jsem se ho zeptala zda to bude vidět, že asi tak 50:50 a pak jak tam rejdil utz tak v jednu chvíli to zastavill a řekl :no tak ted mužeš vidět co to s největší pravděpodobností bude, a já viděla pindíka a kouličky ![]()
Jéé - já si ještě počkám - na konci srpna na utz, ikdyž mě je to jedno po tom všem, hlavně ať je vše v pořádku
http://www.youtube.com/watch?…
přikládám video z utz jde tym vidět pindík ![]()
@MonikaL moc krásné video
gratuluju k chlapečkovi
já chci taky kluka, snad už příští týden taky bude něco vidět ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Taky čekáme mimi v lednu. Dnes jsem byla na uz a ve zprávě bylo napsané, že mám placentu vzadu a nízko. Moc moudrá z toho nejsem a na netu jsem nic pořádného k tomuto tématu nenašla. Nemáte s tím nějaká zkušenost? Díky Monča
@mončičák 1 : welcome
Kdy přesně máš termín? S placentou ti neporadím, ale kdyby to byl problém, něco by ti k tomu doktor řekl, ne? No já jsem těhotenský analfabet, nejvíc věcí se dozvídám tady, snad ti poradí nějaká zkušenější maminka ![]()
@MonikaL pááni, gratuluji
! Já jdu na kontrolu v úterý, bude to 16+4.. nemůžu se dočkat, klidně bych si častější kontroly platila, jen abych mohla miminko kontrolovat, jestli je v pořádku. Nemám vůbec důvod, ale mám strach a jsem moc ráda, když u ostatních tady vidím, že je vše ok
![]()
Taky jsem si říkala, že bych nejraději měla doma svůj ultrazvuk ![]()