Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
20.7.12 12:23

Ja zatim necitim vubec nic :( ale tak jeste je brzy…nemuzu chtit vsechno hned a hlavne to je moje prvni, tak asi nez poznam ze to je ono, tak to taky chvili potrva. ale ted jste mi teda nasadily brouka do hlavy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
20.7.12 12:25
@Ddennkaa píše:
Ahoj holky,
příští týden jdu na ultrazvuk a ráda bych si nechala udělat video. Jakým způsobem se to provádí (mám si donést DVD?) a kolik se za to platí?

zeptala bych se primo tam, kde ti budou UZ delat. Je to dost individualni, myslim. Ja si nechala pouze vypalit fotky na dvd, co vidim ruzne videa na netu, tak mi prijde, ze dost holek si to toci na mobilni telefon…ale urcite by to melo jit i vypalit na dvd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.7.12 12:58

@ivavik Já poprvé dlouho nic necítila.. Až mi kamarádka, co byla těhotná po třetí ve stejný čas jako já popsla, co ty pohyby jsou :-) Tak jsem vlastně zjistila, že už je cítim :-) občas :-) Al bylo to až okolo toho 18tt a víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.7.12 08:48

Tak dámy, razíme na tu chatu, tak tu buďte hodné a dávejte na sebe pozor :-) paaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
21.7.12 11:04

Tak budoucí maminky, čtyřdenní výlet na Šumavu se mi proměnil v noční můru - dostihla mě tu infekce močových cest.. Takže výlety tak akorát po nemocnici, naštěstí už mám ATB. Je to hrozný pocit (ale to asi taky znáte), když se člověk bojí o miminko, nemůže ho zkontrolovat.. Naštěstí máme v úterý poradnu, tak teď už se jen modlím, aby bylo vše ok. Na začátku srpna jsme s přítele plánovali vyrazit ještě někam k moři a teď tedy můžu říct, že po zkušenostech mě to už ani trochu neláká - když vidím, jak je to i v ČR nepříjemné, když člověk není v dosahuj svého doktora:( Jak vy řešíte dovči? Zůstáváte raději doma, nebo cestujete těhotné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.7.12 11:47

@kaccenaa No my jedeme jen na tu chatu, kterou máme kousek za prahou… Jinak jsme dovolenou pod stanem kvůli mému těhu zrušili… A já osobněch bych za hranice nevyjela…Bála bych se,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.7.12 12:54

Myslíte, že už ty mimísky můžeme cítit? tak brzo? já měla taky pocit, že už ty pohyby cítím, ale říkala jsem si, že si to jenom namlouvám a vsugerovávám, protože to ještě není možné. tak teď jste mě ale nalomily! u první miminka jsem na pohyby čekala až do 24 týdne, do té doby se ani nehnul a i potom to s těma jeho pohybama nebylo nijak valné. byl asi tak trošku lenoh. za to teď si to vynahrazuje a neposedí a neposedí. :)
ve čtvrtek jsem byla na 3D ultrzvuku a mimi se tam mlelo s takovou vervou a rychlostí, že ho doktorka nebyla schopna změřit. ležela jsem tam půl hodiny, pak mě poslala se projít a musela jsem udělat tři dřepy, aby se jako miminko zklidnilo a pak se jí to teda povedlo, ale mělá jsem pocit, že mi udělá do břicha díru.:-).termín porodu, my posunuli na 24.1.,
jinak dneska jsem svým chlapům udělala k obědu kuřecí řízky, ale ten můj mrňous v břichu s tím zásadně nesouhlasil, dělalo se mi z nich zase zle, tak jsem nakonec skončila na dvou zakysaných smetanách s nutelou. nějak mě začínají přepadat chutě na sladké. A TO NENÍ DOBRÉ!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
21.7.12 15:54

Já citím pohyby už asi týden, takové vlnění, ale včera to byly kopanečky a to jsem prvorodička :D :D huráááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.7.12 16:16

NO a já jsem v 15tt a necítím nic, spíš takové náhlé tlačení zevnitř. Už se těším, až budu moci říct „je to jasnačka - cítím to na 100%!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
21.7.12 16:48

Gratuluji maminkám, co už cítí miminko:)! Já začínám 17tt a zatím nemůžu říct 100%, že ho cítím. Občas v leže na zádech cítím pohyb, který snad nesouvisí se střevní číností. Takové rychlé dloubnutí pár cm pod pupíkem.. Tak že by o sobě prcek dával vědět:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
21.7.12 19:20

Holky já nevím zda už to jsou pohyby, ale hlavně po ránu se my dělají boule :D prostě se vyboulí a pak zaleze :nevim: jsou to už pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
22.7.12 19:39

Holky, tak mám za sebou kontrolu, a myslela jsem si, že naruším vaše chlapečky, ale světe div se – vypadá to taky na chlapečka
takže máme samozřejmě radosdt, hlavně ať je to zdravé!
Jinak rosteme jak z vody, vše je v pořádku, miminko zdravé, všechny výsledky také.
přeji krásné víkend a přeji samé dobré zprávy
Ještě měsíc počkám na potvrzení chlapečka a pak vyrááááááááááážíme vybrakovat všechny obchody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
22.7.12 21:41

@PetulaPl super gratuluji já už mám vybráno jen čekám na výsledky triple testů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
23.7.12 08:46

Ahoj holky testy na vrozené vady dopadly dobře :dance: a asi už mám pohyby nebo jsou to střeva člověk se v tom nevyzná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
23.7.12 08:50

Já mám poradnu zítra, budou výsledky odběrů a další odběry na triple testy :roll: tak hlavně, aby všechno dobře dopadlo :think:
Taky bych už ráda znala pohlaví, ale nechci se na to moc upínat, ať nejsem zklamaná, když nic nebude vidět.
No a pohyby ještě necítím, mám docela bohatý pohyb střev :lol: tak se to v tom asi ztratí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí