Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, já bych se taky ráda připojila TP 15.1.
.
Zatím všechno v pořádku, pupík krásně roste a v pondělí 30. jdeme na kontrolu a tripple testy, a asi už se dozvíme co to bude ![]()
Hanapana- taky jdu v po na kontrolu, trypply jsem měla tohle po a příštít týden výsledky. Vítej! ![]()
@petule píše:
Hanapana- taky jdu v po na kontrolu, trypply jsem měla tohle po a příštít týden výsledky. Vítej!
díky, tripply určitě dobře dopadnou
![]()
Holky já má tripple za sebou a v pořádku tak at vám to taky tak vyjde ![]()
@MonikaL píše:
Holky já má tripple za sebou a v pořádku tak at vám to taky tak vyjde
super
a díky
![]()
Holky prosím už měl někdo tvrdnutí břicha? a ještě jedna otázka po ránu každý den mě bolí v podbřišku nebo když dlouho sedím… máte to taky někdo? ![]()
@MonikaL to tvrdnutí bříška neni sranda já byla při prvním těhotenství kvůli tomu 14 dní v nemocnici na kapačkách …tak kdyby si mela podezření že to máš tak hned volej sanitku a hned do nemocnice fakt…a jak si zjistila nebo si měla tvrdnutí břicha?? ![]()
Petule bude to určitě v pořádku neboj
. Holkám děkuju moc za přivítání.
Holky taky jsem měla při prvním těhu tvrdnutí bříška asi v 32tt, hned jsem tedy do nemocnice nejela, ale počkala jsem jestli to nepřejde a když to do druhýho dne nepřešlo tak jsem jela na pohotovost a malá byla v takový blbý poloze otočená kolem pupíku, příčná poloha tak proto jsem měla tvrdnutí bříška, jinak všechno v pořádku. A paní doktorka mi řekla, že je lepší přiject několikrát i kvůli blbosti než pozdě
.
Příspěvek upraven 25.07.12 v 09:26
@Stepanka123 no ráno ležim na postely a vyboulilo se my břicho a bylo tvrdé, myslela jsem že se mimi odrazilo a vyboulilo, ale kamarádka my řekla že je to asi tvrdnutí tak ted mám strach, už asi týden nic, ale měla jsem to ve dvou dnech docela často ![]()
@petule neboj to bude dobré daalšá testy budou v pořádku snaž se být v klidu, četla jsem že když vyjdou testy špatně že jen 5procent z toho se opravdu ukáže něco špatně věř miminku ![]()