Poradna duly
Jana Čurdová
Ja uz bych taky chtela vedet, co to bude
pristi tyden jdu k me doktorce, tak treba uz tam neco taky uvidi ![]()
@ivavik já bych to už taky chtěla vědět
Jdu dneska, ale tam nějak spíš počítám, že to budu vědět v tom 20tt na velkém UTZ
@Kristyna+Daník jo ja taky pocitam spis s tim 20tt, ale kdo vi…treba se zadari driv:) tak moc drzim palecky a pak dej vedet ![]()
@Kristyna+Daník no to věřím…ale určitě je všechno v pořádku.:) Ale ja byvam nervozni pokazde taky. Zacatek byl nejhorsi…ted po prvnim screeningu jsem uz trosku klidnejsi a rikam si, ze kdyby neco nebylo v poradku, ze to snad poznam… ale nejhorsi - nejrizikovejsi obdobi mame za sebou, tak bud v klidu ![]()
Jj, v to taky doufám
ale brouček v hlavě pořád vrtá… už aby bylo před porodem.-)
Ahoj holky, tak já byla v pondělí, bohužel ještě není vidět, co to bude. Za tři týdny jdu znovu, a bylo mi přislíbeno, že to budeme zkoumat
Tak jsem zvedava. Mně je to samozřejmě jedno, co to bude, hlavně aby to bylo zdravé a spokojené miminko, ale manžel vsází na kluka a já na holku ![]()
Tak všechno v pořádku, prcek se hýbe o 106, fotku nemám, bylo to dost rozmazlý, odpovídáme 12+3.. takže paráda… a 16,8 jdu na trippl testy…
Stepanko - nene nevim, všichni v okolí mi přisuzují holčičku ![]()
Kristý -já jdu v pondělí na tripple. Nevíš jak dlouho trvají výsledky?
Ty jo, už v pondělí, jo?? To vůbec nevím, jak dlouho se čeká na výsledky, ani si to nepamatuju s Daníkem za jak dlouho byly…
@petule píše:
Stepanko - nene nevim, všichni v okolí mi přisuzují holčičkuKristý -já jdu v pondělí na tripple. Nevíš jak dlouho trvají výsledky?
já jdu ve středu, tak snad to bude v pořádku, jinak mojí kamarádce řekli výsledky asi za 18 dní cca
Já na nich byla v pondělí, ale vůbec nevim kdy budou výsledky ![]()
@Kristyna+Daník tak hlavně že je vsechno ok
a priste snad bude i fotecka ![]()
jinak me trippl delali, mela jsem se za cca tyden objednavat na UZ screening a vysedky tam jiz mely byt. Akorat ze tim, jak jsem o tydn pozadu dle UZ, tak jsem na ten screening sla az za 14 dnu. ale pokud jsem to pochopila spravne, tak by to do tydne mohlo byt hotovy… ale mozna to je taky jak kde…
jinak jsem se dneska zaregitrovala do porodnice ![]()
@ivavik gratulace k porodnici, mě to čeká příští týden
Holky - já už 100% cítím miminko!