Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
23.7.12 09:01

@Lucajdice79 ještě vydrž u nás to byla náhoda že to bylo vidět, jinak držim palečky aby testy vyšly dobře :mavam: a na co se cítíš? já od začátku měla pocit že to ten klučík bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
23.7.12 10:12

@MonikaL já se cítím na kluka a taky mi to každý předpovídá :think: byla bych ráda, ale holčička by zklamání taky nebyla :srdce: ;) je mi to vlastně jedno, hlavně, ať je vše v pořádku, ale ta zvědavost no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
23.7.12 10:17

@Lucajdice79 jo jo to chápu tak ti přeji toho klučinu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.7.12 11:24

Ahoj všichni mě čeká ve středu utz a tripple testy, pohyby cítím je to nádhernej pocit, takový mini kopanečky, jinak když jsme u toho pohlaví, mě všichni říkaj, že vypadám na kluka. Partner si moc moc přeje holčičku, mě je to jedno a nějak se necejtím ani na jedno :D prostě nemám nějaký vnitřní pocit, že to bude to nebo to. Mě je to jedno, po dvou letech čekání beru všechno.
Nejvtipnější mi přišlo, když se partner zeptal, kdy budu chtít druhé :D tak jsme se dohodli, že obě děti stihneme do svých 30 let, takže mě za pár let bude nejspíš čekat další umělko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
23.7.12 12:39

Ahoj holky. dlouho jsem tu nebyla.meli sme 3tydny dovci a z toho 10dnh. Sme byli v chorvasku i s motor. clunem byla to parada.jdu ted ve str do poradny, uz bych rada vedetka co to bude.jsem v 16 tym tydnu.na konci srpna jdu na velky utz. a jak se mate a citite? me je uz dobre a brisko mi pekne roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
23.7.12 16:08

Tak - glykemie dopadla ok, tripple výsledky příští týden, kdy jdu k dr na nějaké stěry.
Jinak mě přijde, že mi taky nějak už začalo růst přes noc :D z ničeho nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
23.7.12 17:27

Holky, ja jdu ve stredu do poradny. dela mi vzdy UZ, neverim tomu, ze bych se uz dovedela co to je, ale jeden nikdy nevi…treba se drobek ukaze :-D jinak ja myslim ze to bude holcicka…no jsem zvedava :-D jinak manzel mi rikal, ze brisko roste ze dne na den vic a vic :-D dneska jsem uz byla v C&A okouknout nejaky tehotensky kalhoty. no zatim je teplo a unosim saticky, ale brzo me nejaky nakup ceka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.12 18:57

Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole a dozvěděla jsem se, že tripl test v 16. týdnu není nutný, když jsem byla v 10. a 13. týdnu na screeningu v 1. trimestru. A dělal by se jen v případě, kdyby výsledky nedopadly dobře. Ptala jsem se i na testy ohledně toxoplazmózy. Máme doma kočky a všichni kolem mě straší. Hodně jsem si kolem toho načetla a myslím, že by nám riziko hrozit nemělo, ale když to slyším ze všech stran, tak obavy torchu mám. Dr. my řekla, že test na toxoplazmózu se nedělá a hotovo. Máte s tím nějaká zkušenost. To je bežný postup? Jsem těhotná poprvé a tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
24.7.12 09:17

Mončičáku - mě testy na toxoplazmozu dělali někdy v 11 tt, u nás se ten screening nedělá, tak jsem šla na tripple, ale že bych z toho byla odvázaná… ale aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.12 18:17
@petule píše:
Mončičáku - mě testy na toxoplazmozu dělali někdy v 11 tt, u nás se ten screening nedělá, tak jsem šla na tripple, ale že bych z toho byla odvázaná… ale aspoň něco.

Všude to asi mají nastaveno jinak. Asi mi nezbyde nic jiného než doufat, že všechno bude ok. A čekat, jak to dopadne. Podle sceeningu v 1.trimestru bylo vše ok, tak si říkám, že kdyby bylo něco v nepořádku, tak by se to snad poznalo. Ale to člověk nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
24.7.12 18:47

Tak mám po kontrole, všechno v pořádku, pohlaví mi říct nechtěla, že v téhle fázi je to spíš jenom věštění, že mám ještě počkat do příště ;) No hlavně jsem ráda, že výseldky z krve jsou všechny v pořádku, dneska mi brali triply, tak doufám, že to bude taky ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.7.12 00:49

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? :) máme termín 22.1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
25.7.12 08:39

Taky bych se ráda zapojila :) TP 16.1. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
25.7.12 08:40

Vítám další nové tváře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
25.7.12 08:43

Ahoj nováčci :mavam: