Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
25.7.12 11:26

@petule Držím palce, určitě vše dobře dopadne ;)
Ty návštěvy by mě taky zajímaly, byla jsem u zubařky, cca v 7 týdnu ale to jsem ještě nevěděla že jsem těhotná, tak můžu to už počítat jako preventivku v těhotenství?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
25.7.12 11:30
@MonikaL píše:
@kaccenaa neboj máš zasebou zatim vše potřebné, pokud někdo chce zapaltí si ten screening ve 12tt ale jinak ho dělají snad po 16tt a zdarma

tak dle mého to není, zda člověk chce nebo nechce… relativně povinně. Protože ten první screening je nejdůležitější, druhý (tripple) vychází falešně pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
25.7.12 11:32
@Ditkaa píše:
@petule Držím palce, určitě vše dobře dopadne ;)
Ty návštěvy by mě taky zajímaly, byla jsem u zubařky, cca v 7 týdnu ale to jsem ještě nevěděla že jsem těhotná, tak můžu to už počítat jako preventivku v těhotenství?!

to ti řekne mudr sám, podle mě to není přesně stanovené na týdny. Já u zubaře byla v 10tt a u prakticky v 17tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.7.12 12:10

Ahoj všichni tak mám za sebou kontrolu a v pátek vstupuji do 18tt :-)
Miminko je v pořádku, ale opět nechtělo ukázat co má mezi nožičkama, tak snad na velkém utz nám to řeknou, na něj jdu cca dva týdny, už mám i žádanku.
Jinak co se týče pohybů, psala jsem, že cítím kopanečky a doktorka prohmatávala bříško a taky je cítila, tak jsem se ptala, jestli nejsem nějaká divná a tak říkala, že ne, že většinou mají být cítit cca od 18tt, já je cítím od 17tt. Mám táááááááááákovou radost. Už pomalu začínám věřit, že v lednu budu MAMINKA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.7.12 12:21
@pavlinka77 píše:
Miminko je v pořádku, ale opět nechtělo ukázat co má mezi nožičkama, tak snad na velkém utz nám to řeknou, na něj jdu cca dva týdny, už mám i žádanku.
Jinak co se týče pohybů, psala jsem, že cítím kopanečky a doktorka prohmatávala bříško a taky je cítila, tak jsem se ptala, jestli nejsem nějaká divná a tak říkala, že ne, že většinou mají být cítit cca od 18tt, já je cítím od 17tt. Mám táááááááááákovou radost. Už pomalu začínám věřit, že v lednu budu MAMINKA :-)

Hrozně gratuluju!!! :-) já se nemůžu dočkat 28. Srpna to jdeme zase na kontrolu a na utz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
25.7.12 12:49

@petule držím ti moc moc palečky abys to zvládla v klidu a přeji aby se vše ukázalo v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
25.7.12 12:50

@Ditkaa je jedno kdy tam jdeš hlavně aby to v tý průkazcce bylo napsáno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
25.7.12 12:52

@PetulaPl není povinný můžea to jít ten kdo chce, mě dělali jen krev a ted znova a porovnaly to vše je v pořádku tak tomu věřím, hlavně se na to posílají starší maminky a mladé můžou jen pro klid když si to zaplatí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
25.7.12 12:56

@pavlinka77 můžu se zeptat jak pohyby cítíš? já pořád asi nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
25.7.12 13:00
@pavlinka77 píše:
Jinak co se týče pohybů, psala jsem, že cítím kopanečky a doktorka prohmatávala bříško a taky je cítila, tak jsem se ptala, jestli nejsem nějaká divná a tak říkala, že ne, že většinou mají být cítit cca od 18tt, já je cítím od 17tt. Mám táááááááááákovou radost. Už pomalu začínám věřit, že v lednu budu MAMINKA :-)

super, gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
25.7.12 13:33
@MonikaL píše:
@PetulaPl není povinný můžea to jít ten kdo chce, mě dělali jen krev a ted znova a porovnaly to vše je v pořádku tak tomu věřím, hlavně se na to posílají starší maminky a mladé můžou jen pro klid když si to zaplatí :pankac:

jj já vím, že to není povinný, ale všude ti řeknou, že první screening je nejdůležitější. Proto také doktoři pak na tripple testy již neposílají. Takže říkám, že by se na to mělo jít,,povinně,, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
25.7.12 13:34
@MonikaL píše:
@PetulaPl není povinný můžea to jít ten kdo chce, mě dělali jen krev a ted znova a porovnaly to vše je v pořádku tak tomu věřím, hlavně se na to posílají starší maminky a mladé můžou jen pro klid když si to zaplatí :pankac:

já mám kamarádku co čeká mimčo a je jí 22 a poslali jí na to také. Určitě to není jen pro starší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.7.12 13:39
@MonikaL píše:
@pavlinka77 můžu se zeptat jak pohyby cítíš? já pořád asi nic :nevim:

Nejdřív jsem cítila takové motýlky a tědka od soboty jsou to fakt kopanečky, nejdříve jsem je cítila jen když jsem si dala ruku na břicho a trošku zmáčkla a tědka dva dny je už cítím normálně, takové mini kopanečky, jak kdyby do mě někdo píchal prstem, cítím je úplně dole, mám miminko dost dole.
Doktorka říkala, že je to nejspíš tím, jak vážím 60 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.7.12 13:48

Já bych se taky ráda připojila - TP 17.1.2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
25.7.12 14:36

@pavlinka77 tak motýlky necítím jen občas mi připadá jak tukání zevnitř a mimi mám taky nízko, zrovna jsem si říkala že je docela nízko pořád na to že jsem 17+1 možná proto mě i to břicho pobolívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí