Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucie77 píše:
Ahoj holky, já čekám miminko až v únoru, ale tam to mají holky už uzavřené, tak jsem se vás chtěla zkusit zeptat na prvotrimestrální screening - mám jít v pondělí na krev a nevím, jestli mám jít raději na lačno nebo snídaně nevadí?![]()
moc děkuju
ahoj. me dopredu nikdo nerikal, ze mi budou brat krev a k doktorce jsem sla az kolem 11. tedy jsem byla najedena..takze si myslim ze to nevadi ![]()
Ahoj holky jak se vám daří a vašim miminkům? mě už se pěkně boulí, vždy se napřímý nebo tam rajtuje a mě se břicho vlní jak na moři, už máte někzterá kočárek? hezkou neděli ![]()
Dobré ráno,
já po kočárkách pokukuji zatim ![]()
Břicho se mi nafoukne nejvíc večer
a na jedné straně víc třeba, ale ještě se nevlníme.
Zítra genetika, - uf, přežila jsem to do teď a zítra se to rozkřísne a snad už bude klid a začnu si užívat a nakupovat.
Tak tabulku jsem vám doplnila, omlouvám se PetulaPl za pořádný překlep
a když budete ještě cokoliv tam chtít doplnit tak to zas napište…
Jinak k tématu kočárek: Taky se zatím jen poohlížíme, Protože dle pověr nesmí být pod jednou střechou, takže to necháme na poslední chvilku, pokud neobjevíme nějaký zázračný který by za to stál ![]()
@MonikaL píše:
Ahoj holky jak se vám daří a vašim miminkům? mě už se pěkně boulí, vždy se napřímý nebo tam rajtuje a mě se břicho vlní jak na moři, už máte někzterá kočárek? hezkou neděli
Mě taky miminko v bříšku pěkně tancuje, nejvíc když sedím nebo ležím na zádech, je to moje láska veliká, dokonce kopalo i doktorku v 17tt když jsem byla na kontrole, tak se smála ![]()
Jinak já po kočárkách koukám už od prvního těhu, které jak víte se nepodařilo, takže vlastně už skoro dva roky
téměř každej kočárek poznám už z dálky, když jdu na ulici - hned partnerovi říkám, za kolik se dá sehnat novej, použitej, jaké má klady a jaké zápory, ten můj mě už musí mít plný zuby
ale jsem do kočárků malinko ujetá, to se přiznám, navíc mám hodně kamarádek, co mají už děti a vyzkoušeli tunu kočárků, takže sjem si jich hodně vyzkoušela.
Já jsem rozhodnutá pro bazarový kočárek od nějaké maminky po jednom mimču. přijde mi zbytečný kupovat novej ![]()
@pavlinka77 jo jo taky se v kočárkách dost vyznám hodně po nich koukám a čtu na netu
já už mám vybraný a ty?
@zabickaxyz píše:Příspěvek upraven 29.07.12 v 11:42
1.) PetulaPl Peťule - Praha Chlapeček 25.12.2012 jména Kubíček/Honzíček 2.) Casparada Míša 27 Beroun Nejspíš holčička 1.1.2013 3.) MonikaL Monika - Chomutov Chlapeček 1.1.2013 4.) Kaccenaa Káťa - Sobotka Překvápko 3.1.2013 5.) Pavlinka77 Monča 22 Praha Nevím 4.1.2013 6.) Zabickaxyz Jířa 22 Vlašim Nevím 6.1.2013 Jaroslav 2009 7.) Ddennkaa Zdenka - Brno-Kohoutovice Holčička 6.1.2013 Lucie 1996 8.) Petule Péťa - Most Nevím 12.1.2013 9.) Lucajdice79 Lucka 33 Havířov Nevím 13.1.2013 Lucie 2006 10.) Spikes00 Míša 28 Praha Nevím 13.1.2013 11.) Hanapana Hanka 32 Ústí nad Labem Nevím 15.1.2013 Barča 2011 12.) Ivavik Iva 30 Nehvizdy (Praha-východ) Ještě nevíme 15.1.2013 13.) Ditkaa Ditka 22 Brno Nevím 16.1.2013 14.) Maki33 - Nová Gorica Nevím 18.1.2013 První mimi 15.) Stepanka123 - Karlovy vary Nevím 21.1.2013 16.) Dolikovka23 22 Rokycany Nevím 22.1.2013 První mimi 17.) Cizova 26 Lichnov NJ Nevím 23.1.2013 Kája 2010 18.) Kristyna+Danik - Praha Nevím 24.1.2013 Jména Jakub/Kateřina/Lu¬cie
BaBy85 - Praha - nevím - 14.1. 2013
@MonikaL píše:
@pavlinka77 jo jo taky se v kočárkách dost vyznám hodně po nich koukám a čtu na netujá už mám vybraný a ty?
Bohužel ne, pořád váhám. Žádnej není dokonalej ![]()
A jakej máš ty?
Jee holky, super koukám, že už je tabulka na světě a povedla se
…
Zítra jdu na tu kontrolu, se nemůžu dočkat
.
@pavlinka77 tak nějaký favority máš ne? já si objednala icandy
@MonikaL píše:
@pavlinka77 tak nějaký favority máš ne? já si objednala icandy
určitě mám favority
já jsem dlouho váhala mezi čtyřkolkou a trojkolkou, nakonec zvítězila trojkolka, vyzkoušela jsem si jízdu s obě a stou troj. se mi lépe jezdilo a manévrovalo ![]()
Nejvíc koukám na Janéčko, ale na ty starší verze, co nemají otočnou sedačku,
pak na chicco, ale na něm mi vadí více věcí, né že by janéčko bylo dokonalé, ale jakej kočár je že?
Pak jsem ještě koukala na cortinu, tu jsem zavrhla, nebo maxi cosi mura a
pak ještě Coletto Austin 3, ale tu verzi, kde se dá polohovat sportovní sedačka zvlášt nohy a záda, nechci takové to vajíčko.
Ale žádný z nich není dokonalý, tak pořád váhám a pořád koukám na jiné, ale mám pocit, že už všechny znám ![]()
@pavlinka77 to já zas chtěla čtyřkolu mě se stim jezdí lépe, já jsem koukala celých 5 měsíců a stejně jsem se vrátila ke kočárku který mě zaujal už na začátku, hodně záleží i na tom když si kočár osaháš to u mě rozhodlo a taky praktičnost. a už máš něco nakoupené? já postupně kupuju ![]()
@MonikaL píše:
@pavlinka77 to já zas chtěla čtyřkolu mě se stim jezdí lépe, já jsem koukala celých 5 měsíců a stejně jsem se vrátila ke kočárku který mě zaujal už na začátku, hodně záleží i na tom když si kočár osaháš to u mě rozhodlo a taky praktičnost. a už máš něco nakoupené? já postupně kupuju
Tak já vlastně skoro všechno dostanu od kamarádek, takže já si koupím jenom pár kousků oblečení pro úplně malinký miminko, a nějaké drobnosti jako je povlečení do postýlky, lehátko do vaničky, deku do kočárku, kosmetiku a kolotoč
asi ještě něco, ale není toho moc ![]()