Poradna duly
Jana Čurdová
Já tedy už začínám něco cítit, ale jen slabě, říká se, že u druhorodiček je to cítit dřív… já jdu 30.8. na genetiku na druhý velký ultrazvuk, tak se těším a jsem zvědavá, co tam bude? ![]()
Ahoj
ultrazvuk dopadl dobre, domluvili jsme se, ze mi znovu vezmou krev a kdyz to vzorste ta hodnota, tak plodovka nebude a 30.8. kontrolni utz. Kdyby tam melo byt neco velkeho, takto pry uz uvidi. Tak ve st budu vedet vic, ale ulevilo se mi.
Hanapana - jsem z Mostu, tady to nedělají, což mě nepřekvapuje…
Díky za podporu.
@petule píše:
Ahoj
ultrazvuk dopadl dobre, domluvili jsme se, ze mi znovu vezmou krev a kdyz to vzorste ta hodnota, tak plodovka nebude a 30.8. kontrolni utz. Kdyby tam melo byt neco velkeho, takto pry uz uvidi. Tak ve st budu vedet vic, ale ulevilo se mi.Hanapana - jsem z Mostu, tady to nedělají, což mě nepřekvapuje…
Díky za podporu.
Skvělé zprávy a stále držím pěstičky ![]()
@petule - tak paráda… gratuluju… užij si úlevu… bude to dobrý, uvidíš ![]()
@Evulin píše:
@PetulaPl Děkuji, a jak se holky cítíte a už máte pohyby?
Já ano, od 16tt a jsem prvorodička, prý je to tím, že jsem hubená mám 60kg a 170 cm a taky mám vystrčenou dělohu nebo jak to přesně říkala, momentálně už cítím pořádné kopance až se mi dělají boule na bříšku ![]()
Ahoj holky, tak já pohyby vůbec ještě necítím, tak jsem zvědavá, kdy přijdou. Jinak jdu taky 30.8. na velký utz a už se těším, až nám řeknou co čekáme ![]()
Tak to máme hodně podobně, já už se taky těším a co byste holky raději? holčičku nebo kluka? ![]()
Ahojky ledňáčkové,
můžu se k vám přidat? termín máme 21.1. a čekáme druhé miminko. Snad to bude holčička moc si jí přeju, aby jsme to měli doma vyrovnané! ![]()
Ahojte vítám nově příchozí:-)
tak já mám to štěstí že už mám vše dávno doma po prvním;)
tudíž nákupní horečky u mě nehrozí…ale taky koukám v obchodech stylem jééé to je krásné…a šup s tím do košíku:-)jinak zatím mám stále 4kg dole
@petule gratuluju…už bude beztak vše ok ![]()
Ahojky nováčkové, my budem asi chlapeček podle utz který máte dole na odkazu na youtube, jinak pořád jen nakupuji dětské když někde jsem už toho mám dost i doma, kočárek objednaný a za chvilku se začne dělat pokojíček, jinak pohyby cítím asi týden, nejdřív se mi začalo hodně boulit bříško a ted cítím takové tukání občas je to tak krásný
už se na prcíčka mooooc těším
![]()
Já taky mám pár věcí po dceři a ještě dostanu od švagrovek…ale když to bude holka, jestli to bude kluk, tak budu muset vše nové…růžová pro kluka fakt neni
a holky co kočárky? do jakých jdete značek a trojkolky, čtyřkolky?
já jsem hodně zvědavý tvor ![]()
@Evulin já mám objednaný čtyřkolu icandy
a moooc se naněj těšim je nádherný, moje první mimi takže kočárek nový
@MonikaL Vypadá moc pěkně, je to ta s těmi menšími koly? já právě pořád váhám, u první dcery jsem měla nový od Bebecaru, teď mě hrozně láká mutsy urban rider nebo ICOO peak 4 air, ale mutsy má menší korbičku a icoo zase větší..nový určitě nechci nebo aspoň ne od těchto značek, jsou dosti drahé
včera jsem se byla podívat na kočárky od růžového pantera, ale recenze nic moc
tak stále tápu ![]()
@Evulin já jsem hodně četla recenze a taky mi pomohla kamarádka co dělá v obchodě s kočárky tak mi poradila, který je kvalitní atd. je pravda že ale na peníze jsme nekoukaly je to první tak šetřit nebudem máme našetřeno
já na korbičku moc nekoukala bude to v lednu takže mi stačí když tam vydrží 5 měsíců a další zimu bude už v sedačce