Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
30.7.12 14:37

Já tedy už začínám něco cítit, ale jen slabě, říká se, že u druhorodiček je to cítit dřív… já jdu 30.8. na genetiku na druhý velký ultrazvuk, tak se těším a jsem zvědavá, co tam bude? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
30.7.12 14:41

Ahoj
ultrazvuk dopadl dobre, domluvili jsme se, ze mi znovu vezmou krev a kdyz to vzorste ta hodnota, tak plodovka nebude a 30.8. kontrolni utz. Kdyby tam melo byt neco velkeho, takto pry uz uvidi. Tak ve st budu vedet vic, ale ulevilo se mi.

Hanapana - jsem z Mostu, tady to nedělají, což mě nepřekvapuje…

Díky za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
30.7.12 14:45
@petule píše:
Ahoj
ultrazvuk dopadl dobre, domluvili jsme se, ze mi znovu vezmou krev a kdyz to vzorste ta hodnota, tak plodovka nebude a 30.8. kontrolni utz. Kdyby tam melo byt neco velkeho, takto pry uz uvidi. Tak ve st budu vedet vic, ale ulevilo se mi.

Hanapana - jsem z Mostu, tady to nedělají, což mě nepřekvapuje…

Díky za podporu.

Skvělé zprávy a stále držím pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
30.7.12 14:49

@petule - tak paráda… gratuluju… užij si úlevu… bude to dobrý, uvidíš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
30.7.12 16:31
@Evulin píše:
@PetulaPl Děkuji, a jak se holky cítíte a už máte pohyby? :lol:

Já ano, od 16tt a jsem prvorodička, prý je to tím, že jsem hubená mám 60kg a 170 cm a taky mám vystrčenou dělohu nebo jak to přesně říkala, momentálně už cítím pořádné kopance až se mi dělají boule na bříšku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
30.7.12 19:13

Ahoj holky, tak já pohyby vůbec ještě necítím, tak jsem zvědavá, kdy přijdou. Jinak jdu taky 30.8. na velký utz a už se těším, až nám řeknou co čekáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
30.7.12 19:38

Tak to máme hodně podobně, já už se taky těším a co byste holky raději? holčičku nebo kluka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
30.7.12 19:45

Ahojky ledňáčkové,
můžu se k vám přidat? termín máme 21.1. a čekáme druhé miminko. Snad to bude holčička moc si jí přeju, aby jsme to měli doma vyrovnané! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.7.12 20:58

Ahojte vítám nově příchozí:-)
tak já mám to štěstí že už mám vše dávno doma po prvním;) :P tudíž nákupní horečky u mě nehrozí…ale taky koukám v obchodech stylem jééé to je krásné…a šup s tím do košíku:-)jinak zatím mám stále 4kg dole
@petule gratuluju…už bude beztak vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
30.7.12 22:43

Ahojky nováčkové, my budem asi chlapeček podle utz který máte dole na odkazu na youtube, jinak pořád jen nakupuji dětské když někde jsem už toho mám dost i doma, kočárek objednaný a za chvilku se začne dělat pokojíček, jinak pohyby cítím asi týden, nejdřív se mi začalo hodně boulit bříško a ted cítím takové tukání občas je to tak krásný :srdce: už se na prcíčka mooooc těším :dance: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.7.12 06:54

Já taky mám pár věcí po dceři a ještě dostanu od švagrovek…ale když to bude holka, jestli to bude kluk, tak budu muset vše nové…růžová pro kluka fakt neni :lol: a holky co kočárky? do jakých jdete značek a trojkolky, čtyřkolky? :think: já jsem hodně zvědavý tvor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
31.7.12 08:24

@petule super vše bude dobré věřím vám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
31.7.12 08:25

@Evulin já mám objednaný čtyřkolu icandy :pankac: a moooc se naněj těšim je nádherný, moje první mimi takže kočárek nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.7.12 08:41

@MonikaL Vypadá moc pěkně, je to ta s těmi menšími koly? já právě pořád váhám, u první dcery jsem měla nový od Bebecaru, teď mě hrozně láká mutsy urban rider nebo ICOO peak 4 air, ale mutsy má menší korbičku a icoo zase větší..nový určitě nechci nebo aspoň ne od těchto značek, jsou dosti drahé :lol: včera jsem se byla podívat na kočárky od růžového pantera, ale recenze nic moc :nevim: tak stále tápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
31.7.12 08:48

@Evulin já jsem hodně četla recenze a taky mi pomohla kamarádka co dělá v obchodě s kočárky tak mi poradila, který je kvalitní atd. je pravda že ale na peníze jsme nekoukaly je to první tak šetřit nebudem máme našetřeno :pankac: já na korbičku moc nekoukala bude to v lednu takže mi stačí když tam vydrží 5 měsíců a další zimu bude už v sedačce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí