Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
1.8.12 21:01

@ivavik nahoře nad příspěvkama dáš -Zapnout dopisy- a pak už by si měla vidět popisky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.8.12 21:03

@Evulin uz to mam, dekuji :) to je najednou informaci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.8.12 21:12
@ivavik píše:
@Evulin uz to mam, dekuji :) to je najednou informaci :-D

To koukáš, viď?.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.8.12 21:13

Já nebyla ještě nikde, na EKG mám jít určitě až po 20tt a k tomu zubaři se chystám až tam ve třičtvrtině těhu, kdyby nějaký ten kazím mimčo vyloudilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.8.12 21:40

@Kristyna+Daník to teda koukam a z se opicim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.8.12 21:58

@ivavik :-) :-) Jen se opič, aspoň budeme mít přehled :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
1.8.12 22:43

Tědka jsem si to taky zapnula :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
2.8.12 08:35

@zabickaxyz k zubaři jdu až v září, na srdíčko na konci srpna, ale o cukrovce se ještě nikdo nezmiňoval, moje kamarádka byla dvakrát poprvé už v 16.týdnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.8.12 08:36

Ahojky,
tak jsem včera byla v poradně a další testy dopadly dobře, tak jsme se domluvili, že na plodovou vodu už nepůjdem. Jinak jsem měla obavy, že stále v 18 tt necítím pohyby, tak jsme se šli na tu prďolu podívat ultrazvukem a ona si tam hajala a zíííívala… no prostě hodná holčička :srdce:. Asi bude po tatínkovi - kliďas, kdežto já jsem takový rebel :dance:. Tak jsem moc šťastná, že je vše OK.
Jo a posunuli nám termín porodu na 02.01.2013 tak možná budem ve hře o první mimino 2013 ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.8.12 08:45

No co se týče zubaře a praktické lékařky, tak mi nikdo zatím nic neřekl. Ale jelikož jsem si založila kartu u praktické (žádnou jsem neměla) a zatím jsem neměla čas se k ní objednat na prevenci…tak jsem se objednala aktivně na př. týden. Tak snad mě tam nepoženou za měsíc znova??? :roll:

Jinak zubaře asi nechám po prázdninách… tam se už taky chystám druhým rokem. jsem ostuda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
2.8.12 08:46

Teda holky! To s tema podpisama..uplne koukam :-) Pokusim se taky nastavit :-)

Jinak ja uz u zubare byla - vyslo to zrovna, kdyz jsem mela stejne jit na preventivni prohlidku v červnu a znovu mám přijít v listopadu. U prakticky jsem jeste nebyla, ale mam to v planu :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
2.8.12 08:50

Jo holky a jeste jsem se chtela zeptat. Nejakym omylem jsem v upozorneni zaskrtla nesledovat tema Leden 2013 a i kdyz jsem se to pak nahore pokusila znovu nastavit, tak mi stejne upozorneni na nove prispevky nechodi. Nevite, co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
2.8.12 08:53

Dobre rano holky, tak ja uz mam zubare i doktorku za sebou…ale k zubari stejne jeste pujdu :-) a na pohlavi se u taky tesim, uvidim pristi tyden, jestli se neco neukaze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
2.8.12 10:12
@Ddennkaa píše:
Ahojky,
tak jsem včera byla v poradně a další testy dopadly dobře, tak jsme se domluvili, že na plodovou vodu už nepůjdem. Jinak jsem měla obavy, že stále v 18 tt necítím pohyby, tak jsme se šli na tu prďolu podívat ultrazvukem a ona si tam hajala a zíííívala… no prostě hodná holčička :srdce:. Asi bude po tatínkovi - kliďas, kdežto já jsem takový rebel :dance:. Tak jsem moc šťastná, že je vše OK.
Jo a posunuli nám termín porodu na 02.01.2013 tak možná budem ve hře o první mimino 2013 ;) :lol:

Blahopřeju! Já mám termín 1.1.2013 tak můžeme závodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
2.8.12 10:13

Jinak já už mám zubaře taky za sebou (asi ve 13tt) a na praktickou se chystám někdy v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí