Poradna duly
Jana Čurdová
@ivavik nahoře nad příspěvkama dáš -Zapnout dopisy- a pak už by si měla vidět popisky…
Já nebyla ještě nikde, na EKG mám jít určitě až po 20tt a k tomu zubaři se chystám až tam ve třičtvrtině těhu, kdyby nějaký ten kazím mimčo vyloudilo ![]()
@zabickaxyz k zubaři jdu až v září, na srdíčko na konci srpna, ale o cukrovce se ještě nikdo nezmiňoval, moje kamarádka byla dvakrát poprvé už v 16.týdnu ![]()
Ahojky,
tak jsem včera byla v poradně a další testy dopadly dobře, tak jsme se domluvili, že na plodovou vodu už nepůjdem. Jinak jsem měla obavy, že stále v 18 tt necítím pohyby, tak jsme se šli na tu prďolu podívat ultrazvukem a ona si tam hajala a zíííívala… no prostě hodná holčička
. Asi bude po tatínkovi - kliďas, kdežto já jsem takový rebel
. Tak jsem moc šťastná, že je vše OK.
Jo a posunuli nám termín porodu na 02.01.2013 tak možná budem ve hře o první mimino 2013
![]()
No co se týče zubaře a praktické lékařky, tak mi nikdo zatím nic neřekl. Ale jelikož jsem si založila kartu u praktické (žádnou jsem neměla) a zatím jsem neměla čas se k ní objednat na prevenci…tak jsem se objednala aktivně na př. týden. Tak snad mě tam nepoženou za měsíc znova??? ![]()
Jinak zubaře asi nechám po prázdninách… tam se už taky chystám druhým rokem. jsem ostuda…
Teda holky! To s tema podpisama..uplne koukam
Pokusim se taky nastavit ![]()
Jinak ja uz u zubare byla - vyslo to zrovna, kdyz jsem mela stejne jit na preventivni prohlidku v červnu a znovu mám přijít v listopadu. U prakticky jsem jeste nebyla, ale mam to v planu ![]()
Jo holky a jeste jsem se chtela zeptat. Nejakym omylem jsem v upozorneni zaskrtla nesledovat tema Leden 2013 a i kdyz jsem se to pak nahore pokusila znovu nastavit, tak mi stejne upozorneni na nove prispevky nechodi. Nevite, co s tim?
Dobre rano holky, tak ja uz mam zubare i doktorku za sebou…ale k zubari stejne jeste pujdu
a na pohlavi se u taky tesim, uvidim pristi tyden, jestli se neco neukaze?
@Ddennkaa píše:
Ahojky,
tak jsem včera byla v poradně a další testy dopadly dobře, tak jsme se domluvili, že na plodovou vodu už nepůjdem. Jinak jsem měla obavy, že stále v 18 tt necítím pohyby, tak jsme se šli na tu prďolu podívat ultrazvukem a ona si tam hajala a zíííívala… no prostě hodná holčička. Asi bude po tatínkovi - kliďas, kdežto já jsem takový rebel
. Tak jsem moc šťastná, že je vše OK.
Jo a posunuli nám termín porodu na 02.01.2013 tak možná budem ve hře o první mimino 2013![]()
Blahopřeju! Já mám termín 1.1.2013 tak můžeme závodit ![]()
Jinak já už mám zubaře taky za sebou (asi ve 13tt) a na praktickou se chystám někdy v září.