Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
5.8.12 19:37

@Ditkaa já 17+5 a to už jsem si byla jistá že je to ono :-)kopanečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
5.8.12 22:36
@Ditkaa píše:
Taky se mi nedaří moc přibírat a to si nijak neupiram :-) Přítel říká že máme malou tasemničku :-D V polovině 16 tt jsem na 56kg začínala jsem na 60ti. A to jsem měla naprosto bezproblémový 1 trimsetr, žádné zvracení nic :-).. Tak snad je vše v pohodě.. Jinak holky, kdy jste přibližně cítily kopance? Už bych taky chtěla vědět že tam prcek je v pohodě..

Já začala cítit bublinky v 16tt a od 17tt pořádné kopanečky :-)
Jsem prvorodička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
6.8.12 07:23

Ahoj holky, tak ja pohyby jeste necitim a jsem 17+3,jinak zatim mam nahore kilo a pul, tak kdyby to slo takhle pomalu celovdobu, tak je to parada, ale je mit jasny, ze ne. a jak se mate? ja sem na ceste do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
6.8.12 09:10

Ahojky, já jsem 18+6tt, mám zatím 1,5-2kg nahoře. První pohyby jsem cítila 16tt (bublinky), ale první pořádný kopanec, který už byl cítit dotekem přes břicho byl až teď 18+2tt. A jinak jí cítím jen občas, když se tam hodně protahuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
6.8.12 09:23

Tak jsem se schválně zvážila doma na váze - zrada, zase něco dole, asi nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.8.12 09:26

Ahoj holky, já byla na kontrole v 15 tt a zatím 1 kg nahoře, tak jsem zvědavá, u první dcery jsem přibrala 16 kg :oops: ale po narození a příchodu z porodnice jsem měla 12 kg dole :lol: tak doufám, že to půjde i toho druhého, holky jsem skoro 18 tt, jdu tento týden k doktorovi, který zastupuju moji gyndařku, myslíte, že by mohlo vidět pohlaví? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
6.8.12 09:28

Evulin - pokud se mimi hezky nastaví, tak by mělo být vidět :)

Já jdu na kontrolu zítra kvůli té amniocentéze. Zeptam se rovnou na to hcg co znamená, když je vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
6.8.12 09:35

@Evulin vidět by to mohlo být, můj Dr. mi to řekl v 18tt jen na 60%, prý se klučičí pohlavní orgány dotvářejí až po 20tt, takže příští kontrola už by měla být zase ohledn pohlaví jistější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
6.8.12 09:54

Vy se máte holky, že cítíte kopanečky! Já jsme 20 týden a nic :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
6.8.12 09:59

Já budu taky určo čekat ještě chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
6.8.12 10:09

Já tedy občas kopaneček zacítím, ale je to jen chvilinku denně, takže jsem pak spíš nervózní, když se celý den neozve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
6.8.12 10:29

Mě teda mimčo kope snad pořád :D
Včera jsem byla v kině a celé tři hodiny mě kopalo, asi se mu/jí nelíbilo ten hlasitej zvuk, takže to byly kopance jako blázen, dneska po ránu taky a momentálně co tohle píšu opět kopanečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
6.8.12 12:03
@pavlinka77 píše:
Mě teda mimčo kope snad pořád :D
Včera jsem byla v kině a celé tři hodiny mě kopalo, asi se mu/jí nelíbilo ten hlasitej zvuk, takže to byly kopance jako blázen, dneska po ránu taky a momentálně co tohle píšu opět kopanečky :-)

To závidím! Shodou okolností jsem taky byla včera v kině na Batmanovi (jestli jsme se tam náhodou nepotkali, jedné těhulky jsem si tam všimla :lol: ) a mrňous se tam taky ozval, to dunění ho muselo probudit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
6.8.12 12:48
@Casparada píše:
To závidím! Shodou okolností jsem taky byla včera v kině na Batmanovi (jestli jsme se tam náhodou nepotkali, jedné těhulky jsem si tam všimla :lol: ) a mrňous se tam taky ozval, to dunění ho muselo probudit :D

Jj oni to nemaj rádi, tak jsme mu tam zacpávali uši, ale moc to nepomohlo :nevim:
Kopalo jak splašený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
6.8.12 18:03

Holky zítra jdu na 3D a moooc se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...