Poradna duly
Jana Čurdová
@Ditkaa já 17+5 a to už jsem si byla jistá že je to ono
kopanečky
@Ditkaa píše:
Taky se mi nedaří moc přibírat a to si nijak neupiramPřítel říká že máme malou tasemničku
V polovině 16 tt jsem na 56kg začínala jsem na 60ti. A to jsem měla naprosto bezproblémový 1 trimsetr, žádné zvracení nic
.. Tak snad je vše v pohodě.. Jinak holky, kdy jste přibližně cítily kopance? Už bych taky chtěla vědět že tam prcek je v pohodě..
Já začala cítit bublinky v 16tt a od 17tt pořádné kopanečky ![]()
Jsem prvorodička
Ahoj holky, tak ja pohyby jeste necitim a jsem 17+3,jinak zatim mam nahore kilo a pul, tak kdyby to slo takhle pomalu celovdobu, tak je to parada, ale je mit jasny, ze ne. a jak se mate? ja sem na ceste do prace.
Ahojky, já jsem 18+6tt, mám zatím 1,5-2kg nahoře. První pohyby jsem cítila 16tt (bublinky), ale první pořádný kopanec, který už byl cítit dotekem přes břicho byl až teď 18+2tt. A jinak jí cítím jen občas, když se tam hodně protahuje ![]()
Tak jsem se schválně zvážila doma na váze - zrada, zase něco dole, asi nervy…
Ahoj holky, já byla na kontrole v 15 tt a zatím 1 kg nahoře, tak jsem zvědavá, u první dcery jsem přibrala 16 kg
ale po narození a příchodu z porodnice jsem měla 12 kg dole
tak doufám, že to půjde i toho druhého, holky jsem skoro 18 tt, jdu tento týden k doktorovi, který zastupuju moji gyndařku, myslíte, že by mohlo vidět pohlaví? ![]()
Evulin - pokud se mimi hezky nastaví, tak by mělo být vidět ![]()
Já jdu na kontrolu zítra kvůli té amniocentéze. Zeptam se rovnou na to hcg co znamená, když je vyšší.
@Evulin vidět by to mohlo být, můj Dr. mi to řekl v 18tt jen na 60%, prý se klučičí pohlavní orgány dotvářejí až po 20tt, takže příští kontrola už by měla být zase ohledn pohlaví jistější ![]()
Vy se máte holky, že cítíte kopanečky! Já jsme 20 týden a nic
![]()
Já tedy občas kopaneček zacítím, ale je to jen chvilinku denně, takže jsem pak spíš nervózní, když se celý den neozve ![]()
Mě teda mimčo kope snad pořád ![]()
Včera jsem byla v kině a celé tři hodiny mě kopalo, asi se mu/jí nelíbilo ten hlasitej zvuk, takže to byly kopance jako blázen, dneska po ránu taky a momentálně co tohle píšu opět kopanečky ![]()
@pavlinka77 píše:
Mě teda mimčo kope snad pořád
Včera jsem byla v kině a celé tři hodiny mě kopalo, asi se mu/jí nelíbilo ten hlasitej zvuk, takže to byly kopance jako blázen, dneska po ránu taky a momentálně co tohle píšu opět kopanečky
To závidím! Shodou okolností jsem taky byla včera v kině na Batmanovi (jestli jsme se tam náhodou nepotkali, jedné těhulky jsem si tam všimla
) a mrňous se tam taky ozval, to dunění ho muselo probudit ![]()
@Casparada píše:
To závidím! Shodou okolností jsem taky byla včera v kině na Batmanovi (jestli jsme se tam náhodou nepotkali, jedné těhulky jsem si tam všimla) a mrňous se tam taky ozval, to dunění ho muselo probudit
Jj oni to nemaj rádi, tak jsme mu tam zacpávali uši, ale moc to nepomohlo ![]()
Kopalo jak splašený