Poradna duly
Jana Čurdová
@marillin píše:
Ahoj, taky bych se ráda přidala…
tak snad nás přijmou a zapadneme ![]()
jasne ze prijmeme
je nas tu uz docela hodne, chvilkama se docela uz ztracim
at se vam mezi nama libi ![]()
@marillin hele koukam v jakych jsi diskusich a koukam ze v x-lander
taky zvazujeme tento kocar - respektive x-lander x1
jeste to neni 100%, ale zatim to tak vypada. Bude na nej pasovat i autosedacka, kterou chceme ![]()
@ivavik píše:
@marillin hele koukam v jakych jsi diskusich a koukam ze v x-landertaky zvazujeme tento kocar - respektive x-lander x1
jeste to neni 100%, ale zatim to tak vypada. Bude na nej pasovat i autosedacka, kterou chceme
Xlander je super kočár..ségra ho má a nemůže si ho vynachválit ![]()
@ivavik píše:
@marillin hele koukam v jakych jsi diskusich a koukam ze v x-landertaky zvazujeme tento kocar - respektive x-lander x1
jeste to neni 100%, ale zatim to tak vypada. Bude na nej pasovat i autosedacka, kterou chceme
No tak ten se mi taky moc líbí
Jen pořád přemýšlím nad otočnou sedačkou, proto zvažuju x-move… Ale x1 by asi míň drncal ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na kontrole a doktor mi řekl, že mám moc nízko placentu a že pokud se nevytahne pujdu na cisařsky řez ach jo. ![]()
Vítám nově příchozí ![]()
My dneska výletili na karlštejně, kopec síla, ale užili jsme si to.-)
@maki33 píše:
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na kontrole a doktor mi řekl, že mám moc nízko placentu a že pokud se nevytahne pujdu na cisařsky řez ach jo.
a v kolikátém jsi týdnu?
@Kristyna+Daník píše:
Vítám nově příchozíMy dneska výletili na karlštejně, kopec síla, ale užili jsme si to.-)
@maki33 tak se hlavně opatruj a snad se to ještě srovna.. drzim palecky
@marillin @smajl
no prave ze to odpruzeni je bomba…hlavne muj muz rekl ze je vybrano, ze jinej nechce
me se libi moc, jen je dost tezkej, to je asi jediny z ceho mam obavy…