Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
10.8.12 12:11

Tak já mám taky od každého trochu, tohle jsou babský řeči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.8.12 12:39

Zkuste ten prstýnek :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
10.8.12 12:39
@MonikaL píše:
Tak já mám taky od každého trochu, tohle jsou babský řeči :lol:

a s tím prstýnkem je to taky dobrý, schválně jsem to vyzkoušela a nejdřív mi prstýnek kmital a pak začal kroužit, takže kdybych se tím měla řídit musela bych říct, že doktor lže a já čekám dvojčata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.8.12 12:41

@smajl :-)))) mě krouží jak blázen, takže to musí vyjít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
10.8.12 12:42
@Kristyna+Daník píše:
@smajl :-)))) mě krouží jak blázen, takže to musí vyjít :-D

mě právě dělá obojí, ale já bych řekla že je to hodně tím že na podobné věci moc nevěřím..a když krouží tak by to měla být holčička že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.8.12 12:44

@smajl jj, měla :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
10.8.12 12:48
@Kristyna+Daník píše:
@smajl jj, měla :-))))

tak já si pořád říkám že je důležité hlavně ať je miminko v pořádku a zdravé ikdyž své tajné přání mám a trošku se bojím toho že pokud se dozvím opak tak budu brečet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.8.12 12:50

@smajl to já si taky přeju, hlavně at je miminko v pořádku… a doklepeme to všechno dokonce… Taky se bojím své reskce, i když na tom až tak netrvám…
přeju si holčičku, ale už jsem přebírala věci po Danečkovi a třídila je podle velikostí, vyklízeli jsme komoru… Tak jsem to vzala při jednom a nevadilo by mi, kdyby to byl kluk, protože těch věcí - úúúúžasných :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
10.8.12 12:54
@Kristyna+Daník píše:
@smajl to já si taky přeju, hlavně at je miminko v pořádku… a doklepeme to všechno dokonce… Taky se bojím své reskce, i když na tom až tak netrvám…
přeju si holčičku, ale už jsem přebírala věci po Danečkovi a třídila je podle velikostí, vyklízeli jsme komoru… Tak jsem to vzala při jednom a nevadilo by mi, kdyby to byl kluk, protože těch věcí - úúúúžasných :-)

tak já si zase pro změnu tajně přeju kluka a v podstatě ani nevím proč..možná proto, že u chlapečka jsme na jméně i rozhodnutý a u holčičky zatím nevíme. a taky když jsem byla malá tak jsme chodili s kamarádkou hlídat děti u nás po vesnici a já vždycky říkala že nechci hlídat holčičky protože jsou protivný a pořád řvou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
10.8.12 13:03

@smajl Tak já u prvního nechtěla o holce ani slyšet… Zjistila jsem, že jsem těhu a věděla jsem, že to budu kluk… na 100% a byl - hned na prvním velkým ut na nás vystrčil pindíka :-))))
Ale chtěla bych páreček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
10.8.12 13:05
@Kristyna+Daník píše:
@smajl Tak já u prvního nechtěla o holce ani slyšet… Zjistila jsem, že jsem těhu a věděla jsem, že to budu kluk… na 100% a byl - hned na prvním velkým ut na nás vystrčil pindíka :-))))
Ale chtěla bych páreček :-)

jo to á bych asi pak chtěla taky..já si od začátku nějak myslím že to i kluk bude a o to víc si myslím že budu brečet pokud nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.8.12 13:10

Tak švagrová počítá všechny předpovědi podle Dr. Plzáka a opravdu to celkem vychází :lol:
Mě to kupodivu 2× vyšlo i když jsme to u malýho počítali, až když byl na světě :P
A teď to taky asi vychází, Dr. říkal ve dvanáctým na 3D, že to bude holka.
Ale těško říct, možná je to tbulka o náhodě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
10.8.12 13:12

Tak ja si doma zkusim zakrouzit nad pupikem. jinak taky od vseho trochu.plet a vlasy super.furt jim sladky, miluju palivy a mam chtt na pivo. a myslim ze to bude kluk.no uvidime za 3tydny na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.8.12 13:13

Jinak poprvně jsem taky chtěla kluka, pak už holku :lol:
A je pravda, že pokaždý jsem měla ten pocit co to bude ještě než mi to řekli… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
10.8.12 13:23
@marillin píše:
Jinak poprvně jsem taky chtěla kluka, pak už holku :lol:
A je pravda, že pokaždý jsem měla ten pocit co to bude ještě než mi to řekli… ;)

je pravda že se říká že sposta ženských to vycítí dřív než se to dozví..já osobně si myslím kluka, protože co se týče postavy tak mi roste jen břicho a u holek se říká že ženská kyne do všech stran a navíc sladké jím minimálně jen když m mé tělo potřebu cukru jinak je mi ze sladkého spí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí