Poradna duly
Jana Čurdová
@MonikaL píše:
Tak já mám taky od každého trochu, tohle jsou babský řeči
a s tím prstýnkem je to taky dobrý, schválně jsem to vyzkoušela a nejdřív mi prstýnek kmital a pak začal kroužit, takže kdybych se tím měla řídit musela bych říct, že doktor lže a já čekám dvojčata ![]()
@Kristyna+Daník píše:
@smajlmě krouží jak blázen, takže to musí vyjít
mě právě dělá obojí, ale já bych řekla že je to hodně tím že na podobné věci moc nevěřím..a když krouží tak by to měla být holčička že? ![]()
@Kristyna+Daník píše:
@smajl jj, měla
tak já si pořád říkám že je důležité hlavně ať je miminko v pořádku a zdravé ikdyž své tajné přání mám a trošku se bojím toho že pokud se dozvím opak tak budu brečet ![]()
@smajl to já si taky přeju, hlavně at je miminko v pořádku… a doklepeme to všechno dokonce… Taky se bojím své reskce, i když na tom až tak netrvám…
přeju si holčičku, ale už jsem přebírala věci po Danečkovi a třídila je podle velikostí, vyklízeli jsme komoru… Tak jsem to vzala při jednom a nevadilo by mi, kdyby to byl kluk, protože těch věcí - úúúúžasných ![]()
@Kristyna+Daník píše:
@smajl to já si taky přeju, hlavně at je miminko v pořádku… a doklepeme to všechno dokonce… Taky se bojím své reskce, i když na tom až tak netrvám…
přeju si holčičku, ale už jsem přebírala věci po Danečkovi a třídila je podle velikostí, vyklízeli jsme komoru… Tak jsem to vzala při jednom a nevadilo by mi, kdyby to byl kluk, protože těch věcí - úúúúžasných
tak já si zase pro změnu tajně přeju kluka a v podstatě ani nevím proč..možná proto, že u chlapečka jsme na jméně i rozhodnutý a u holčičky zatím nevíme. a taky když jsem byla malá tak jsme chodili s kamarádkou hlídat děti u nás po vesnici a já vždycky říkala že nechci hlídat holčičky protože jsou protivný a pořád řvou ![]()
@smajl Tak já u prvního nechtěla o holce ani slyšet… Zjistila jsem, že jsem těhu a věděla jsem, že to budu kluk… na 100% a byl - hned na prvním velkým ut na nás vystrčil pindíka ![]()
Ale chtěla bych páreček ![]()
@Kristyna+Daník píše:
@smajl Tak já u prvního nechtěla o holce ani slyšet… Zjistila jsem, že jsem těhu a věděla jsem, že to budu kluk… na 100% a byl - hned na prvním velkým ut na nás vystrčil pindíka
Ale chtěla bych páreček
jo to á bych asi pak chtěla taky..já si od začátku nějak myslím že to i kluk bude a o to víc si myslím že budu brečet pokud nebude ![]()
Tak švagrová počítá všechny předpovědi podle Dr. Plzáka a opravdu to celkem vychází ![]()
Mě to kupodivu 2× vyšlo i když jsme to u malýho počítali, až když byl na světě ![]()
A teď to taky asi vychází, Dr. říkal ve dvanáctým na 3D, že to bude holka.
Ale těško říct, možná je to tbulka o náhodě… ![]()
Tak ja si doma zkusim zakrouzit nad pupikem. jinak taky od vseho trochu.plet a vlasy super.furt jim sladky, miluju palivy a mam chtt na pivo. a myslim ze to bude kluk.no uvidime za 3tydny na utz
Jinak poprvně jsem taky chtěla kluka, pak už holku ![]()
A je pravda, že pokaždý jsem měla ten pocit co to bude ještě než mi to řekli… ![]()
@marillin píše:
Jinak poprvně jsem taky chtěla kluka, pak už holku
A je pravda, že pokaždý jsem měla ten pocit co to bude ještě než mi to řekli…
je pravda že se říká že sposta ženských to vycítí dřív než se to dozví..já osobně si myslím kluka, protože co se týče postavy tak mi roste jen břicho a u holek se říká že ženská kyne do všech stran a navíc sladké jím minimálně jen když m mé tělo potřebu cukru jinak je mi ze sladkého spí ![]()