Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem schválně zkusila zjistit pohlaví podle dr. Plzáka co jsem našla na netu a moc jsem z toho teda nezjistila
protože podle ultrazvuku mam termín porodu 6-7. ledna a na 6. vychází kluk na 7. už holka ![]()
@smajl píše:
Tak jsem schválně zkusila zjistit pohlaví podle dr. Plzáka co jsem našla na netu a moc jsem z toho teda nezjistilaprotože podle ultrazvuku mam termín porodu 6-7. ledna a na 6. vychází kluk na 7. už holka
hááá a ještě ke všemu jsem to nepochopila
![]()
@smajl píše:
hááá a ještě ke všemu jsem to nepochopila![]()
![]()
já myslela že je to kdy má ženská termín porodu a tak je tabulka dle datumu početí takže to mi vychází na kluka
no uvidíme ![]()
@smajl píše:
je pravda že se říká že sposta ženských to vycítí dřív než se to dozví..já osobně si myslím kluka, protože co se týče postavy tak mi roste jen břicho a u holek se říká že ženská kyne do všech stran a navíc sladké jím minimálně jen když m mé tělo potřebu cukru jinak je mi ze sladkého spí
Tak já ti můžu říct, že jsem měla asi pokaždý stejně velký břicho… Poprvý zezačátku menší to je jasný
. Ale jen kvuli tomu že máš pevnější břicho. A pak to bylo stejný. U mě z těch věcí sedí celkem jen takvalita pleti, jinak nic. Zatím mám břicho jak když se víc najím
a má to být holka…
@smajl píše:
já myslela že je to kdy má ženská termín porodu a tak je tabulka dle datumu početí takže to mi vychází na klukano uvidíme
Jo je to dle početí, ale když člověk neví přesnej den a zrovna se to tam lomí, tak… si asi můžeš vybrat ![]()
@marillin píše:
Tak já ti můžu říct, že jsem měla asi pokaždý stejně velký břicho… Poprvý zezačátku menší to je jasný. Ale jen kvuli tomu že máš pevnější břicho. A pak to bylo stejný. U mě z těch věcí sedí celkem jen takvalita pleti, jinak nic. Zatím mám břicho jak když se víc najím
a má to být holka…
tak to já už mam pupek pěkný teda ![]()
@smajl píše:
tak to já už mam pupek pěkný teda
Právě proto se asi prodavačka divila na co chci kočárek ![]()
@marillin píše:
Právě proto se asi prodavačka divila na co chci kočárek
někdo prý ale hodně přibere na začátku a pak už moc ne a někdo to má naopak ![]()
@smajl
Jé krásný bříško už fakt jako těhotenský… ![]()
Já jsem vyšší postavy tak se to možná víc rozleze, nevím ![]()
@ivavik píše:
@smajl jééé krasnej pupik, taky uz mam velikej
hlavně že nám dětičky dobře rostou že? ty kila snad pak schodíme ![]()
@marillin píše:
@smajl
Jé krásný bříško už fakt jako těhotenský…
Já jsem vyšší postavy tak se to možná víc rozleze, nevím
tak jestli jsi byla před těhu hubeňour tak na těch je to vidět méně ![]()
@smajl píše:
tak jestli jsi byla před těhu hubeňour tak na těch je to vidět méně
Hubeňour trochu jo
52kg na 174cm
Ale před prvním těhu jsem měla 58kg, ideální váha. A po prvním porodu jsem po půl roce zhodila na 48kg. No a víc než na 52 už jsem se nedostala. Akorát teď mám strach aby mi moc nezůstalo, kolem 30. už seprý špatně hubne po porodu… ![]()
Taky se mi pokaždý zmenšily prsa, před malým 3., po malý 2. a teď můžu čekat asi půpínky ![]()
@smajl a kolik jsi uz pribrala? mam pocit, ze tady zatim spis vsichni hubnou
nojo ted se tim nejak netrapim a pak to pujde dolu…musi ![]()