Poradna duly
Jana Čurdová
@marillin No to jo, ale ta cena je asi výhodnější, co?
já pořád nevim, ten druhý má přijít na trh až někdy v září a neni to odzkoušený, tak ještě taky přemýšlím o BAC design viper 4s, líbilo se mi ještě maxi cosi mura 4, ale sporťák je tedy katastrofa ![]()
Jo holky mám další tip na zjištění pohlaví prý to dělali už naše babičky Takže hlavně potřuju, aby to zkusily ty, které už ví, co mají v pupíku, jestli to opravdu funguje
@marillin píše:
Tak vidím že tříkolky vedou…Taky se mi líbí, už jsem jednu měla, ale protože budou chtít vozit určitě i dětičky, musím to oželet a dívat se po stabilnější čtyřkolce
![]()
já tříkolku rozhodně mít nemůžu, protože s tím se v Praze nedá jezdit po eskalátorech ![]()
@Kristyna+Daník píše:
Jo holky mám další tip na zjištění pohlaví prý to dělali už naše babičky Takže hlavně potřuju, aby to zkusily ty, které už ví, co mají v pupíku, jestli to opravdu funguje
A co to je
?
@Kristyna+Daník píše:
tak já už to vím, tak můžu zkusit ![]()
@PetulaPl píše:
tak já už to vím, tak můžu zkusit
Ty máš potvrzeného chlapečka viď? U nás to teda není na 100% ale zkusila bych taky…akorát nevím co ![]()
@Casparada píše:
Ty máš potvrzeného chlapečka viď? U nás to teda není na 100% ale zkusila bych taky…akorát nevím co
jj chlapečka
no já bych to klidně zkusila, ale taky nevím co ![]()
@Kristyna+Daník píše:
to se dá nějak zjistit ju? ![]()
Holky tak já asi měla v noci první pohyby, nevím to určitě protože jsem to ještě nikdy nezažila takže nevím jak to poznat, ale v noci jsem se vzbudila a břicho jsem měla do boule jako k levé straně a když jsem si na bouli sáhla tak mi přišlo jako když bublá něbo tak něco
tak nevím zda to mohlo být ono nebo o co šlo ![]()
Našla jsem nějaké rady, ale věřit se tomu podle mě mc nedá..mam kamarádku která celé těhotenství jedla sladké a měla pleť katastrofální a má kluka..takže nevím..
Tvar bříška. Máte-li bříško vysoko a je-li do šířky, čekáte holčičku. Je-li nízko a dopředu, budete mít kluka.
Chutě. Máte-li chutě na sladké, bude to holčička, pokud vám chutná hlavně slané a kyselé, bude to chlapeček.
Barva moči. Máte-li tmavou moč, čekáte holčičku, je-li světlá, bude to chlapeček.
Chloupky na nohou. Rostou-li vám v těhotenství rychleji, čekáte chlapečka, naopak raší-li pomaleji, bude to holčička.
Velikost prsou. Pohlaví budoucího potomka prý poznáte i podle velikosti prsou. Je-li větší levé, bude to holčička, naopak je-li nadměrnější pravé, bude to kluk.
Kvalita pleti. Říká se, že holčička ubírá ženě na kráse. A tak maminky čekající kluka mívají pleť čistou, zatímco ty, které nosí holčičku, trápí akné a vyrážky.
Nevolnosti. Čím větší nevolnosti vás v prvním trimestru trápí, tím je pravděpodobnější, že budete mít holčičku. Naopak ženy, které zvracením netrpí, budou mít kluka.
Holky, tak zavěsíte si svůj prstýnek na nit nebo řetízek, a rukou držíte nad bříškem a budete čekat, co prstýnek bude dělat, jestli se kývat nebo kroužit… Napište mi co a já vám to řeknu, jak to odpovídá podle toho co čekáte!§ Musí to fungovat ![]()
@smajl píše:
Našla jsem nějaké rady, ale věřit se tomu podle mě mc nedá..mam kamarádku která celé těhotenství jedla sladké a měla pleť katastrofální a má kluka..takže nevím..Tvar bříška. Máte-li bříško vysoko a je-li do šířky, čekáte holčičku. Je-li nízko a dopředu, budete mít kluka.
Chutě. Máte-li chutě na sladké, bude to holčička, pokud vám chutná hlavně slané a kyselé, bude to chlapeček.
Barva moči. Máte-li tmavou moč, čekáte holčičku, je-li světlá, bude to chlapeček.
Chloupky na nohou. Rostou-li vám v těhotenství rychleji, čekáte chlapečka, naopak raší-li pomaleji, bude to holčička.
Velikost prsou. Pohlaví budoucího potomka prý poznáte i podle velikosti prsou. Je-li větší levé, bude to holčička, naopak je-li nadměrnější pravé, bude to kluk.
Kvalita pleti. Říká se, že holčička ubírá ženě na kráse. A tak maminky čekající kluka mívají pleť čistou, zatímco ty, které nosí holčičku, trápí akné a vyrážky.
Nevolnosti. Čím větší nevolnosti vás v prvním trimestru trápí, tím je pravděpodobnější, že budete mít holčičku. Naopak ženy, které zvracením netrpí, budou mít kluka.
Tak to jdem zvědavá, mám kamarádku co zvrací od začátku a bude mít kluka ![]()
Mám chutě na sladké - holčička, ale rostou mi rychle chlupy - kluk, pleť samý pupínek - holčička, tak jsem zvědavá
@Kristyna+Daník píše:
Tak to jdem zvědavá, mám kamarádku co zvrací od začátku a bude mít kluka
Mám chutě na sladké - holčička, ale rostou mi rychle chlupy - kluk, pleť samý pupínek - holčička, tak jsem zvědavá
přesně já mam taky z každýho něco a nejvíc mě pobavilo velikost prsou.. už teď mam E tak by mě zajímalo jak mam zjistit, když mám tak velký prsa které je větší ![]()
A tohle je fakt vtipné: Podle starodávného papyrusu z doby faróna Ramsese II. pozná žena pohlaví dítěte, když bude zalévat obilná zrna ječmena a pšenice vlastní močí. Vyklíčí-li rychleji ječmen, bude to holka. Když pšenice, tak kluk.
@smajl píše:
A tohle je fakt vtipné: Podle starodávného papyrusu z doby faróna Ramsese II. pozná žena pohlaví dítěte, když bude zalévat obilná zrna ječmena a pšenice vlastní močí. Vyklíčí-li rychleji ječmen, bude to holka. Když pšenice, tak kluk.