Poradna duly
Jana Čurdová
@Kristyna+Daník píše:
Jo holky mám další tip na zjištění pohlaví prý to dělali už naše babičky Takže hlavně potřuju, aby to zkusily ty, které už ví, co mají v pupíku, jestli to opravdu funguje
Asi tě zklamu, ale já tuhle metodu zkouším už od svých 15 let na všech koho jsem kdy potkala a vychází to, když to děláš na dlani - tam se ti ukážou všechny děti co máš a nebo máš mít - musíš mít prstýnek BEZ KAMÍNKU na niti nebo řetízku a vzít si levou dlaň - je blíž k srdci. Pak popadnu ten řetízek nebo nit dám jí tu stranu dlaně, kde není palec, třikrát udělám dolů nahoru
nevím jestli to píšu správně, jestli to pochopíš a dám na tu dlaň - pokud se to kýve - kluk, pokud krouží - holka, pak zase dám ke straně dlaně - té u které není palec, zase zhoupnu třikrát a dám zase nad dlaň, a pak znova dokud se to nad tou daní nezastaví - vycházelo mi to na 100% u všech komu jsem to dělala, ale pozor - u těhotných to nefungovalo
někdy to vyšlo někdy ne, prostě ta ženská nesměla být těhotná
, ale pokud jsem to dělala kdykoli jindy, tak to vycházelo vážně na 100%, ale musí se to dělat s prstýnkem bez kamínku a nad levou dlaní, mě vždycky vycházeli dvě děti - dvě holčičky, pak jsem o jedno miminko přišla a začalo se mi ukazovat kluk a holka. Ale tědka v těhu jsem si to dělala asi třikrát a pokaždé mi to vyšlo jinak, takže prostě v těhu to „blbne“.
což je škoda ![]()
@Casparada píše:jsem 18+2
@smajl pěkné bříško! V kolikátém jsi?
@ivavik píše:
@smajl a kolik jsi uz pribrala? mam pocit, ze tady zatim spis vsichni hubnounojo ted se tim nejak netrapim a pak to pujde dolu…musi
přibrala jsem 8 kilo ![]()
@marillin píše:
A co holky chodíte ještě do práce nebo už jste doma???
já jsem už doma, měla jsem před těhu nějaké gyn. problémy takže když doktor zjistil že čekám dítě bez váhání mi psal neschopenku a nehodlal o tom ani diskutovat
@smajl tak to jsem rada, ze nejsem jedina kdo pribral
vsak pak se kolem drobka nabehame… ![]()
@ivavik píše:
@marillin ja jeste do prace…vychazi mi to do listopadu..
Taky chodím ještě do práce… i když už se mi moc nechce
.
A co ti vychází do listopadu, jestli se můžu zeptat?
Já chodím taky ještě do práce, nástup na mateřskou konec října nebo polovina listopadu nejpozději, uvidím jak mi bude…a zatím jsem 1-2kg nad váhou a počítám s tím, že přiberu do konce těch 10-12kg celkem.
@smajl tak to je dobrý, už jsem si myslela, že takovýhle pupík narostl jenom mě ![]()
@marillin ze bych mela do prace chodit do listopadu
pokud pujdu 8 tydnu a vyberu si dovolenou tak listopad uz bych mohla byt doma. Jinak bych byla doma az od prosince… ![]()
@ivavik píše:
@marillin ze bych mela do prace chodit do listopadupokud pujdu 8 tydnu a vyberu si dovolenou tak listopad uz bych mohla byt doma. Jinak bych byla doma az od prosince…
Aha, no jsem trochu natvrdlá
. Říkala jsem si, že na mateřskou je brzo, ale dovča mě nějak nenapadla
.
A s tím bříškem (že je mám malý), je pravda že jsem teprve v 16. týdnu a vás je tu většina ve vyšším. Takže někdy stačí týden a bříško najednou vykoukne… ![]()
Holky taky nemám pupík a to jsem 17+1 a prej kde mám břicho…
Marillin - já jsem doma, vzhledem k potížím, které všemu předcházeli a jsem ráda, nemohla bych asi dělat svoji práci - ze začátku nevolnosti a teď starosti s čekáním na výsledky.
já mám břicho taky prej malé, ale myslim si, že pak to najednou pojede ani nebudu vědět jak. Zatím je to souboj prsa x břicho ![]()
Mě připadá že se mi břicho zmenšuje.. Min týden už se dalo říct že vypadám jak mamka a dneska jen jak po vydatným obědě.. Jinak pribirat se zatím taky nedaří, jsem pořád mezi 2-3 kg pod svoji původní váhu, ale ono to přijde..
V práci končím tenhle víkend ale pracuji při studiu za barem, tak už je celkem na čase a od září někam do kanclu alespoň na výpomoc, přece jen nechci nechat všechny výdaje na tatínka ![]()
Jinak holky, chtěla jsem se vás zeptat už pár dnů mě trápí celkem velký křeče v břiše, hlavně v noci ale občas i přes den, já teda doufám že to je od zácpy, ale jsem celkem vystrasena, setkala jste se s tím některá, nebo nevíte co by to mohlo být?
@pavlinka77 jj, to znám - už na vysoký mi to dělala kamarádka a vycházely mi tři děti- kluk. holka, kluk… Ted jen dvě už delší dobu a kluk a holka, tak v to věřím ![]()