Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
14.8.12 12:36

@pavlinka77 Velká gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
14.8.12 13:18

Holky taky pořád vybíráte kočárky nebo už máte předvybrané? já v tom pořád ležim a nevim coby? tak poraďtě nebo hoďte nějaký tip? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
14.8.12 13:51

Já už kočárek naštěstí mám (Chicco trio S3) ale vybírám a ležím v jiných věcech od kosmetiky přes plenky po chůvičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
14.8.12 14:23

Gratuluji ke svatbe. evulin u nas je zatim viper 4s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
14.8.12 15:02

Myslis ABC design viper S4?ten se mi taky libi a jaky je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
14.8.12 16:43
@Evulin píše:
Myslis ABC design viper S4?ten se mi taky libi a jaky je?

jojo ten myslím, to upřímě ve skutečnosti nevím ještě, ale doufám, že bude fajn, jen si myslím, že bude trochu těžší. Na kočárky naživo se půjdem mrknout až tak říjen. Jen zatím koukám a čtu na netu, ale jinej v záloze zatím nemáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
14.8.12 19:00
@Casparada píše:
jj přesně tak, já mám nakonec předvybraný jeden barevný ( s tím, že k němu koupím asi ještě to stínítko ve tvaru listu z Ikea, to bude hezky ladit)
http://pro-nejmensi.heureka.cz/…est/galerie/
anebo ty neutrální barvy, ale pozor dodání je 2 měsíce :? (teď na něj čekám páč ho kupujeme kolegyňce odcházející na mateřskou…)
http://www.malvik.cz/…-and-Parsnip
http://www.malvik.cz/…nad-postylku

Ty dva poslední jsou moc hezký, ale ta cena :-( když u všech kamarádek co mám vidím, že ten kolotoč jim vydržel max. 6 měsíců a pak se zníčil, tak je mi to líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.8.12 19:07

Tak my máme tenhle :-) Dostala jsem ho darem od kolektivu z práce…

http://www.multihracky.cz/…ky-plac.html

Nerozbil se a drží, takže ho budeme mít i na druhé mimi… A malý měl kolotoč do 8 měsíců a pak než šel z postýlky - 15 měsíců měl tu hrací skříňku- žabičku a pouštěl si písničky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.8.12 20:03

Ahojky tak já už mám kočárek objednaný jelikož čekací doba jsou dva měsíce, budeme mít icandy, jinak kolotoč už mám od fisher price s medvídkama je moooc h ezký a v německu jsem ho sehnala za polovinu takže super, mě břicho roste snad každý den víc a víc ty jo fakt už je docela velký :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
14.8.12 20:33

Holky, tak nakonec jedeme autem do chorvatska, volala jsem doktorce a řekla že je to na mě a pokud mě nic netrápí tak by to neměl být problém, tak za chvilku vyrážíme.. Držte mi palce ať je vše v pořádku :) Ozvu se příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
15.8.12 09:18
@pavlinka77 píše:
Ty dva poslední jsou moc hezký, ale ta cena :-( když u všech kamarádek co mám vidím, že ten kolotoč jim vydržel max. 6 měsíců a pak se zníčil, tak je mi to líto :-(

jj jsou drahé, jak psala Kristyna, mi ho taky kupovali kolegyňce k odchodu z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
15.8.12 09:19
@Kristyna+Daník píše:
Tak my máme tenhle :-) Dostala jsem ho darem od kolektivu z práce…

http://www.multihracky.cz/…ky-plac.html

Nerozbil se a drží, takže ho budeme mít i na druhé mimi… A malý měl kolotoč do 8 měsíců a pak než šel z postýlky - 15 měsíců měl tu hrací skříňku- žabičku a pouštěl si písničky :-)

Kristy a jak dlouho vydrželi baterky? A využívala si toho, že začne hrát, když mimi začne plakat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
15.8.12 09:28

Pavlinka77 - gratuluji :)
Ditkaa - krásnou dovču, hezky si odpočiň :)
Kristyna+Danik - ty jdeš už příští týden na utz, se máááš, taky bych šla hned.

My včera byli na zahradě u našich - nacpala jsem si břicho koláčem a pak špekáčkem :) a večer totálka KO :) a večer jsme koukali na Román pro muže a prcek řádil - když slyšel střelbu :) Bude to pacifista :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
15.8.12 09:44
@petule píše:
Pavlinka77 - gratuluji :)
Ditkaa - krásnou dovču, hezky si odpočiň :)
Kristyna+Danik - ty jdeš už příští týden na utz, se máááš, taky bych šla hned.My včera byli na zahradě u našich - nacpala jsem si břicho koláčem a pak špekáčkem :) a večer totálka KO :) a večer jsme koukali na Román pro muže a prcek řádil - když slyšel střelbu :) Bude to pacifista :)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
15.8.12 09:46

Já kolotoč zatím neřeším máme totiž velký byt a budu mít dvě postýlku, jednu v obýváku a druhou v ložnici.. v obýváku budu mít takovou tu cestovní a na tu kolotoč přidělat nejde a tam bude spát prcek přez den a v ložnici jen přez noc a pochybuju že mu budu v noci hrát kolotočem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí