Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2218
17.8.12 18:37

@Kristyna+Daník Ne, tam to jenom podepíšeš ty a odešleš, nijak to zaměstnavatel nepotvrzuje, takže je prostě jistější poslat to přímo na sociálku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.8.12 18:39

@Lucajdice79 Já právě myslela, že k tomu prvnímu musí být nějak přiložen nějaký výpočet, podle čeho mě mají vyplácet. No příště už vím a budu to tam posílat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
17.8.12 18:50

Ten výpočet tam zaměstnavatel poslat musí, ale nezávisle na tom lístku na peníze ;) Ten můj to tam právě neposlal a neměli mi z čeho tu nemocenskou vypočítat :roll:
Jinak jsem si dneska udělala radost a koupila 3 růžové věcičky v sekáči, bodýčko, košilku a šatičky :srdce: Snad se nám z toho nevyklube ještě kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.8.12 19:02

@Lucajdice79 Díky moc, to je to co jsem potřebovala slyšet…Mluvila jsem s naší účetní, slíbila mi, že to v pondělí pořeší, tak budu doufat, ale stejně od té doby to bude trvat dlouho než ty peníze dostanu :-(

Já chci taky kupovat růžový věcičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
18.8.12 15:58
@Lucajdice79 píše:
@Casparada Děkuju :hug:
Ještě jsem se chtěla pochlubit pár fotkama, zahrály jsme si s Lucinkou na modelky a moje ségra fotila ;)

nádherný fotečky :-) já jdu 22.8. do gennetu do Prahy a snad už se pohlaví taky pozvíme jinak je naše miminko velký spáč takže se nám moc ukazovat nechce:-) ale hlavně že je v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
18.8.12 17:42

Holky, mějte se všichni moc krásňoulince, my odjíždíme zítra ráno na dovču na 14 dní k moři. Tak držte palce, ať to miminko zvládne a odpočívejte a užívejte si těhulkování :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
18.8.12 19:58

Ahoj holky jak se máte a jak rostete? já po týdnu vlezla na váhu a ejhle já už mám 3,5 kila nahoře a taky byste nevěřili jak mi strašně narostlo břicho během dvou týdnů :mrgreen: a to jsem si celou dobu říkala jak to jde vše hezky pomalu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.8.12 20:26

@Kristyna+Daník
Tak to je docela nářez nedostat výplatu… :cert:
Tak ti přeju, ať se ti to brzo vyřeší… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.8.12 21:28

@marillin No to mi povídej :-((( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
19.8.12 09:50

Ahojky

Moni - jak je?

Mě taky přijde, že už roste rychleji, na váze jsem nebyla - jde mi teda dopředu :)
Celý víkend trávíme u našich na zahradě, tak se zkoušim narvat doplavek - ten svršek je trošku… no víc než tip ťop :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
19.8.12 14:09

@petule no zrovna dnes mě břicho zas nějak bolí hlavně na levý straně ii když si to zmáčku, tak jen vzdychám a připadám si jak nemohoucí, v pondělí jdu k dr tak mu vše povim a uvidim, já se do plavek nevejdu kalhotky mě škrtí a prsa se mi taky nevejdou tak jsem si koupila nový větší za pár korun :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.8.12 14:36

Tak já už plavky taky neobleču, tak jsem začala nosit těhotenské, které jsem nosila u prvního mimi, nezapnu ani žádné kalhoty, a to jsem přibrala zatím jenom kilo. zkoušela jsem už těhotenské kalhoty, co mám po prvním, ale mám je strašně velký, hlavně přes stehna a zadek. vypadá v nich je debo, tak radši nosím nornmální a prostě nezapínám knoflíky. prostě se nacházím v nějaké divné mezivelkosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
20.8.12 10:55

Tak holky jsem dnes po kontrole a ejhle doktor nám řekl že to vypadá na holčičku :nevim: a to před měsícem říkal že na kluka tak jsem z toho jelen :nevim: jen mám už vše modré :zed: mám tu své video kdyby někdo zkouknul a řekl co si myslí děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
20.8.12 11:03
@MonikaL píše:
Tak holky jsem dnes po kontrole a ejhle doktor nám řekl že to vypadá na holčičku :nevim: a to před měsícem říkal že na kluka tak jsem z toho jelen :nevim: jen mám už vše modré :zed: mám tu své video kdyby někdo zkouknul a řekl co si myslí děkuji

Já být tebou, žádná panika, ještě se to zase může změnit…a holčička v modré není nic hrozného :hug:
jj taky jsem zvědavá, co mi doktor ve středu řekne…mě rovnou v tom 17tt na kontrole říkal, že mi to řekne tak na 60%, při téhle kontrole by to mělo být tak na 75-80% a prý na 99% to bude schopný říct až 30tt takže nakupuju spíš neutrál, ale myslím, že ve středu se neudržím a něco barevného koupím, až nám zase potvrdí co čekáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
20.8.12 13:15

@MonikaL A v kolikátém si týdnu? Podle mých výpočtů asi 21. týden? No já si myslím, že teď je to určitě vidět lépe, než v tom 15 tt, ale uvidíte :) a to si byla na velkým UZT ve 2. trimestru? a bylo to i s 3D? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí