Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
20.8.12 15:14

@Evulin na 3D nebylo vidět vůbec nic mělo skřížený nožky a na velký jdu ve čtvrtek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
20.8.12 19:13

Jé Moni, takže asi změna…
Já se to vlastně dozvím na tuty z plodovky příští čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
20.8.12 19:14

@petule já změnu nechci :( já už jsem stim počítala :nevim: ale řekni mi co na tom ult teda je když ne pindík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
20.8.12 19:25

Já jsem z toho taky jelen - snažila jsem se v tom 18tt koukat ale nic jsem neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
21.8.12 07:27

@petule kdyby mi předtím neřekl kluka tak to neřešim, ale já nakoupila vše modré :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.8.12 08:43
@MonikaL píše:
@petule kdyby mi předtím neřekl kluka tak to neřešim, ale já nakoupila vše modré :zed:

Moni já být tebou tak opravdu nepanikařím, ještě to není 100% Nejdeš třeba na ten 3D ultrazvuk? Já se tam chystám nějak ke konci září a na to spoléhám, že by mi to mohli říct s jistotou, můj doktor je sice zkušený, ale přijde mi, že má ten ultrazvuk trošku staršího data, tak na tom 3D v nemocnici by to mohlo být vidět líp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
21.8.12 09:01

@MonikaL Tak uvidíš ve čtvrtek, třeba bude vidět něco víc :) já jdu příští týden na velký UTZ na genetiku, tak už se těším, beru sebou i manžela a dceru :lol: dnešní kontrola dopadla dobře, tlak, moč vše v pořádku, mám 2 kg nahoře, jinak mimčo mělo hožky u sebe, tak snad se nám ten příští týden ukáže? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
21.8.12 09:32
@MonikaL píše:
Tak holky jsem dnes po kontrole a ejhle doktor nám řekl že to vypadá na holčičku :nevim: a to před měsícem říkal že na kluka tak jsem z toho jelen :nevim: jen mám už vše modré :zed: mám tu své video kdyby někdo zkouknul a řekl co si myslí děkuji

podobně dopadla má spolužačka..té tvrdili že to bude kluk a když měl vše modré tak jí v 8. měsíci řekli že je to holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
21.8.12 09:36
@MonikaL píše:
@Evulin na 3D nebylo vidět vůbec nic mělo skřížený nožky a na velký jdu ve čtvrtek :nevim:

Koukala jsem na ten záznam z utz a pindíky jako vidím, ale i ten Dr. ti tam říká, že v tomto týdnu je to věštění z koule :D moje dr. taky koukala, ale miminko mělo nožičky u sebe i tak mi řekla, že kdyby něco viděla, že mi to radši neřekne, že bych pak určitě nakoupila tunu věcí a pak bych je zase musela rychle s někým vyměnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.8.12 09:43
@Casparada píše:
Blahopřeju! Já mám termín 1.1.2013 tak můžeme závodit :lol:

Ahojky,
byli jsme na dovolené. No tak to jsem zvědavá, která z nás dvoubude v TV ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.8.12 09:45
@Ddennkaa píše:
Ahojky,
byli jsme na dovolené. No tak to jsem zvědavá, která z nás dvoubude v TV ;)
:mrgreen: jj nejlíp na Nově :lol: Nejdřív nohy křížem a pak tlačit jako o závod :mrgreen: Náš budoucí dědeček je narozený 31.12. tak mám za úkol porodit ještě na Silvestra aby mohli s vnoučkem slavit dohromady :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
21.8.12 09:47
@Casparada píše: :mrgreen: jj nejlíp na Nově :lol: Nejdřív nohy křížem a pak tlačit jako o závod :mrgreen: Náš budoucí dědeček je narozený 31.12. tak mám za úkol porodit ještě na Silvestra aby mohli s vnoučkem slavit dohromady :lol:

to jsem holky na vás zvědavá a na sebe na jednu stranu taky, protože mi termín porodu mění snad každým ultrazvukem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.8.12 09:48
@Casparada píše: :mrgreen: jj nejlíp na Nově :lol: Nejdřív nohy křížem a pak tlačit jako o závod :mrgreen: Náš budoucí dědeček je narozený 31.12. tak mám za úkol porodit ještě na Silvestra aby mohli s vnoučkem slavit dohromady :lol:

No tak to budeš muset nějak přidat! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.8.12 09:50
@smajl píše:
to jsem holky na vás zvědavá a na sebe na jednu stranu taky, protože mi termín porodu mění snad každým ultrazvukem :-)

U nás je to stejný, nejdřív 7.1. pak 6.1. teď už je to 2.1… to jsem zvědavá, kam se až dostaneme :D. Na ultrazvuk jdu zase za týden, tak dám vědět jaký termín padl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.8.12 09:53
@Ddennkaa píše:
U nás je to stejný, nejdřív 7.1. pak 6.1. teď už je to 2.1… to jsem zvědavá, kam se až dostaneme :D. Na ultrazvuk jdu zase za týden, tak dám vědět jaký termín padl :D

jj já taky nejdřív 8/1 a pak rovnou 31/12 nebo 1/1, tak uvidíme zítra co mi řekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí