Poradna duly
Jana Čurdová
@Evulin na 3D nebylo vidět vůbec nic mělo skřížený nožky a na velký jdu ve čtvrtek ![]()
Jé Moni, takže asi změna…
Já se to vlastně dozvím na tuty z plodovky příští čtvrtek.
@petule já změnu nechci
já už jsem stim počítala
ale řekni mi co na tom ult teda je když ne pindík
Já jsem z toho taky jelen - snažila jsem se v tom 18tt koukat ale nic jsem neviděla…
@petule kdyby mi předtím neřekl kluka tak to neřešim, ale já nakoupila vše modré ![]()
@MonikaL píše:
@petule kdyby mi předtím neřekl kluka tak to neřešim, ale já nakoupila vše modré
Moni já být tebou tak opravdu nepanikařím, ještě to není 100% Nejdeš třeba na ten 3D ultrazvuk? Já se tam chystám nějak ke konci září a na to spoléhám, že by mi to mohli říct s jistotou, můj doktor je sice zkušený, ale přijde mi, že má ten ultrazvuk trošku staršího data, tak na tom 3D v nemocnici by to mohlo být vidět líp ![]()
@MonikaL Tak uvidíš ve čtvrtek, třeba bude vidět něco víc
já jdu příští týden na velký UTZ na genetiku, tak už se těším, beru sebou i manžela a dceru
dnešní kontrola dopadla dobře, tlak, moč vše v pořádku, mám 2 kg nahoře, jinak mimčo mělo hožky u sebe, tak snad se nám ten příští týden ukáže? ![]()
@MonikaL píše:
Tak holky jsem dnes po kontrole a ejhle doktor nám řekl že to vypadá na holčičkua to před měsícem říkal že na kluka tak jsem z toho jelen
jen mám už vše modré
mám tu své video kdyby někdo zkouknul a řekl co si myslí děkuji
podobně dopadla má spolužačka..té tvrdili že to bude kluk a když měl vše modré tak jí v 8. měsíci řekli že je to holka
@MonikaL píše:
@Evulin na 3D nebylo vidět vůbec nic mělo skřížený nožky a na velký jdu ve čtvrtek
Koukala jsem na ten záznam z utz a pindíky jako vidím, ale i ten Dr. ti tam říká, že v tomto týdnu je to věštění z koule
moje dr. taky koukala, ale miminko mělo nožičky u sebe i tak mi řekla, že kdyby něco viděla, že mi to radši neřekne, že bych pak určitě nakoupila tunu věcí a pak bych je zase musela rychle s někým vyměnit ![]()
@Casparada píše:
Blahopřeju! Já mám termín 1.1.2013 tak můžeme závodit
Ahojky,
byli jsme na dovolené. No tak to jsem zvědavá, která z nás dvoubude v TV ![]()
@Ddennkaa píše:
Ahojky,
byli jsme na dovolené. No tak to jsem zvědavá, která z nás dvoubude v TV
@Casparada píše:jj nejlíp na Nově
Nejdřív nohy křížem a pak tlačit jako o závod
Náš budoucí dědeček je narozený 31.12. tak mám za úkol porodit ještě na Silvestra aby mohli s vnoučkem slavit dohromady
to jsem holky na vás zvědavá a na sebe na jednu stranu taky, protože mi termín porodu mění snad každým ultrazvukem ![]()
@Casparada píše:jj nejlíp na Nově
Nejdřív nohy křížem a pak tlačit jako o závod
Náš budoucí dědeček je narozený 31.12. tak mám za úkol porodit ještě na Silvestra aby mohli s vnoučkem slavit dohromady
No tak to budeš muset nějak přidat! ![]()
@smajl píše:
to jsem holky na vás zvědavá a na sebe na jednu stranu taky, protože mi termín porodu mění snad každým ultrazvukem
U nás je to stejný, nejdřív 7.1. pak 6.1. teď už je to 2.1… to jsem zvědavá, kam se až dostaneme
. Na ultrazvuk jdu zase za týden, tak dám vědět jaký termín padl ![]()
@Ddennkaa píše:
U nás je to stejný, nejdřív 7.1. pak 6.1. teď už je to 2.1… to jsem zvědavá, kam se až dostaneme. Na ultrazvuk jdu zase za týden, tak dám vědět jaký termín padl
jj já taky nejdřív 8/1 a pak rovnou 31/12 nebo 1/1, tak uvidíme zítra co mi řekne ![]()