Poradna duly
Jana Čurdová
@Evulin já mám taky věci po Lucince schované, takže to beru jako výhodu, že to bude zase holka a tatínek se s tím nějak smíří no ![]()
Ahoj všichni těhulky ![]()
Před xy týdnama jsem dostala na gyndě kufřík pro nastávající maminky a byly tam nějaké slevy, tak jsem si vybrala ty co využiju a ty co nepotřebuju posílám dál, třeba se některé budou hodit. Jsou to slevové kupony do obchodu XXX Lutz v Praze
Dětská sada do postýlky - přikrývka a polštář, cena 659kč/ místo 769kč
Dětská postýlka z buku, boční spouštěcí mřížka, nastavitelný rošť se třemi polohami - cena 2 999kč / místo 3 999kč
Pojízdná ohrádka z buku, tři nastavitelné polohy - cena 1 999kč/ místo 2 549 kč
Houpací kůň hýbe ocasem, vydává zvuky - cena 999kč / místo 1 599kč
Hrací hodiny - cena 149kč / místo 249kč
Hrací deka s hrazdičkou - cena 499kč/ místo 1 399kč
Dupačky cena 299kč/ místo 429kč, Tričko - cena 129/ místo 199kč, šortky - cena 149kč/ místo 229kč
Dětské ramínka 3ks - cena 39kč/ místo 99kč
Dále kurz přípravy na porod a mateřství
sleva v hodnotě 10% na poliklinice Černý Most.
Kdyby jste některá chtěla, můžu zaslat poštou nebo osobně někde v Praze ![]()
@pavlinka77 jee ja bych vyuzila ten slevovy kupon na kurz
Jsem z Prahy (pracuji P4 a jezdim denne pres cerny most)
@ivavik píše:
@pavlinka77 jee ja bych vyuzila ten slevovy kupon na kurzJsem z Prahy (pracuji P4 a jezdim denne pres cerny most)
Tak je tvůj ![]()
Já kurz neplánuji, je to do Anahita - centrum pro těhotenství, porod a mateřství
je to přímo na poliklinice, tak se tam koukni, nevím kolik je cena, ale měla by si slevu těch 10%
@pavlinka77 tak super:) ja koukala namatkou, je tam i cviceni pro tehotny nad kurzen jsem stejne premyslela. cena je 2 tis, podle meho se to tak bude pohybovat vsude a hlavne na cerny most to mam kousicek. tak na predani se jeste domluvime? zatim dekuji ![]()
@pavlinka77 mohla bych poprosit o toto? ![]()
Dětské ramínka 3ks – cena 39kč/ místo 99kč
Hrací deka s hrazdičkou – cena 499kč/ místo 1 399kč
@ivavik píše:
@pavlinka77 tak super:) ja koukala namatkou, je tam i cviceni pro tehotny nad kurzen jsem stejne premyslela. cena je 2 tis, podle meho se to tak bude pohybovat vsude a hlavne na cerny most to mam kousicek. tak na predani se jeste domluvime? zatim dekuji
Určitě ![]()
@PetulaPl píše:
@pavlinka77 mohla bych poprosit o toto?![]()
Tak já zítra nafotím ty kupony a dám je sem
tědka už jdu spinkat ![]()
@PetulaPl píše:
@pavlinka77 mohla bych poprosit o toto?![]()
Omlouvám se za kvalitu fotek, musela jsem to fotit z mobilu ![]()
U té hrací deky máš na výběr ze tří barev - zelená, růžová, modrá.
u těch ramínek máš na výběr ze dvou možností - modrá, tmavě modrá a bílá nebo růžová, tmavě růžová a bílá ![]()
A já jsem mega vytočená!!! Zjistila jsem, že ředitelka neodeslala můj papír na peníze!!! A to jsem jí ho dávala 26.7. Nejraději bych jí zastřelila! Vůbec nevím co budeme dělat. Ach jo…Takže peněz se jen tak nedočkám, protože sociálka má čas to vyřídit až 30 dní
![]()
Ahojky,
já teda žádné kuponky nedostala… ale stejnak ještě s kupováním počkám do výsledků.
Kristý - tak to je pecka teda, ředitelku bych zabila… ![]()
@petule No jestli mi zavolá zpět - telen mi nevzala, tak si něco asi poslechne!!! A nebude to publikovatelné před 22:00Hodinou…
@Kristyna+Daník úplně tě chápu a trochu tě potěším, že je na tom někdo hůř
Jsem na nemocenské od 29.5. a ještě jsem nedostala ani korunu, protože můj užasný bývalý zaměstnavatel na socku neposlal vůbec nic a teprve teď jsem tam snad poslala poslední papír a nějaké peníze snad konečně dostanu.Jsou to svině!!
lístky na peníze posílám rovnou na socku, to je nejjistější ![]()
@Lucajdice79 To je mi fakt líto
Já posílám první papír na peníze.. Ale musí to být nějak potvrzené nebo tak něco ne? Nikdy jsem nemarodila, tak nevím, jak to chodí