Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
6.3.13 12:21

@kajuska03 S cvičením začni jen lehce, dokud kojíš, posilováním se v těle tvoří kyselina mléčná a může změnit chuť mateřského mléka, takže hrozí, že ho pak miminko bude odmítat. Já zatím postavu neřeším, to začnu, až přestanu kojit. Jsem už na své váze jako před otěhotněním, jen jsem jak bláto, takže posílit teda potřebuju jako sůl.
Jinak já toho moc nestíhám proto, že malá mi přes den už moc nespí, ale hlavně, že spí v noci. Je těžké zabavit takhle malý mimino, na hrací dece se zabaví tak 20 minut, čtvrt hoďky v houpačce, chvilku v kolíbce kouká na kolotoč, ale jinak jí mám pak na rukách nebo v šátku :roll: V kočárku mi spí tak 2 hodiny, něco udělat stihnu, ale máme oooooobrovský barák, 2 psy a 2 kočky, takže prostě nestíhám. A manžel teda nepomůže, ten nosí domů peníze a nic jiného se ho netýká :mrgreen: Ještě teda v zimě udržuje vyházený náš megaplac kolem baráku a když není sníh, tak seká a udržuje náš megatrávník. My máme totiž všechno mega a já bych se potřebovala rozčtvrtit :roll: Včera jsem si umyla hlavu, to je paráááááda, nemusím se drbat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.3.13 13:18

Bohužel s tím kojením je to horší. Ať jsem se snažila jak jsem chtěla tak mléko odešlo. Malá ode mě nepila tak jsem odsávala. Na původní váze jsem co jsem porodila a šlo něco navíc což je super, ale vzhledem k tomu že mám velkou nadváhu tak musím začít co nejdřív cvičit. Už mě ty kila štvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.3.13 14:02

No, já jsem dneska se zděšením zjistila, že se nevejdu do svých předtěhu kalhot.. :zed: tak budu muset asi začít nosit sukně… achach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
8.4.13 12:23

stejně narozené

Ahoj holky, po delší době sem kouknu a vidím že mám s Janinkou stejně narozené děti :D já mám Dominička tak 11.1.2013..jen o 4h dýl..to je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.4.13 13:22
@Vinšina píše:
Ahoj holky, po delší době sem kouknu a vidím že mám s Janinkou stejně narozené děti :D já mám Dominička tak 11.1.2013..jen o 4h dýl..to je super :potlesk:
;-) já rodila 10.1.2013 :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
8.4.13 13:51

:D Kajuško já už nekojim taky od 8týdne. mlíko bylo ale malej stál na váze, tak jsem musela dát umělý, byla jsem z toho špatná ale když vidim jak je malej spokojenej a přispívá tak už mi je to dneska jedno…prvního jsem taky málo kojila a vubec skoro nemarodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
8.4.13 14:03

@Vinšina Jeeee, to je super, že má někdo stejně starý miminko jako já :dance: Jinak co se kojení týče, tak my jsme s tím měly problémy už od čtvrtého týdne, malá u kojení strašně vyváděla, byl to hroznej boj. Zkoušela jsem všechno možný, bojovala jsem 7 týdnů, ale nakonec už to došlo tak daleko, že nepila skoro 2 dny, jen jsem vytáhla prso, spustila ukrutnej řev a asi by hlady radši umřela, než by se ode mě napila :zed: :zed: :zed: Strašně jsem to obrečela, bulela jsem snad týden v kuse, málem kvůli tomu přišla o mlíko, ale nakonec jsem to nějak zvládla. Malá pije moje mlíčko z lahvičky a krásně přibírá, možná až moc :lol: Jenže to odsávání, to je teda na palici a navíc mi přijde, že mlíčka ubývá :( Praktikuju to takhle necelých 14 dní a nevím, jak dlouho mi to ještě vydrží, odsaju přesně tolik, kolik malá vypije a je to o nervy. UM mám doma připravené, takže kdyby něco, mám jí co dát, ale hrozně mě to pořád trápí, že nekojím :( Nevím, co jí na mě vadilo a asi se to ani nedozvím, ach jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.6.13 14:39

Také gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.8.17 15:18

Dobrý den, ženy, nemáte prosím některá tričko pro mimi s nápisem BORN IN 2013?? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí