Poradna duly
Jana Čurdová
Holky závidim kdo to mate už za sebou, doufala jsem že druhe pujde take dřív a opravdu se fintí holka jedna, do 26.daleko…chjo už se to neda:-(
@romisek23 to vydržíš
já mám termín 25. a druhý 30., takže zároveň s tebou ![]()
@Jančounek juuu tak to jsem zvědava kdy to vypukne:-)Na obouch stranach ![]()
@romisek23 mě pálila asi jednou nebo dvakrát, to se nedalo vydržet, jinak vůbec
@Jančounek Šťastná to žena
ja na to normalně netrpim, ale u prvniho to bylo taky a ted..děsný, člověk by se ještě rad vyspal než to propukne a misto toho prosedim a pročumim celou noc jak se to neda vydržet
@romisek23 jaj, tak to ti nezávidím ani trošku, to já nemám vůbec problémy, krásně prospím celou noc
sice jsou občas vyjímky ale není to často
Jinak mě žáha pálila nejspíš po železu, první dva dny, pak už si asi zvykla ![]()
@romisek23 to já sobě taky, když slyším kdo má jaký problém atd…
Ahojda, zdravím, sice skoro už pozdě, ale i tak…jsem z Liberce, prvorodička a cácorku čekám každým dnem. Sice mám termín porodu až 1.2., ale jsem diabetička, takže rodit budu pravděpodobně dřív…ikdyž kdoví
Ale kdybych mohla mluvit za sebe, tak bych to už ráda měla za sebou…bože, jak já jsem veliká…nemotorná, ufuněná a oteklá…uáááá
Safienka ![]()
Tak jsme si dnes dali dlouhou prochazku, sex, teplou sprchu, víno, a ted mam pupik tvrdej jako šutr, na par vteřin povolí a opět jako šutr, co to je???
Ahoj holky, tak hlásím dalšího prcka na světě. 18.1.2013 ve 12:10 se nám narodila Emma, miry 3150g a 49cm
Je kouzelná, krásně papá a zatím je moc hodná, tak snad nám to vydrží..