Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1530
12.9.12 22:10

Abc design viper 4s :pankac: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
13.9.12 09:15

@Kristyna+Daník tak nějak to máme i my…sice starý no-name pomalu ale sloužil naprosto skvěle a narozdíl od těch nynějších má dvakrát tak velkou korbu a je perfektně houpavý :palec: takže sem tež ani na minutu neuvažovala že bych měnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
13.9.12 10:21

Kupovat druhý kočárek?

Ahoj holky, mám dilema :( Máme sděděný kočárek chicco od švagrové, jediná nevýhoda je, že u sporťáku může člověk dítko vozit jen čelem od sebe. Teď mám ještě nabídku od kamarádky na Jané Slalom za 3000,– komplet taky trojkombinace + taška na kočár + rukávník a všechny ty serepetičky kolem. Ten má boudičku polohovací. Tak nevím jestli koupit, nebo v létě uvidím jak nám bude nepolohovací boudička vyhovovat (a případně pak budu schánět sporťák s polohovací korbou…) :think:
Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.12 11:42

@cizova My máme přesně to samé!! nevyměnila bych, protože korba je úžasná!!! a dník se mi tam vlezl i v roce na ležato :-) A kamarádka co měla Jane Slalom, tak už ve třetím měsíci - v zimě musela dát do spor´táku, protože se ji tam nevešel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.12 11:43

Jinak máme za sebou KO, vše v pořádku, tripl testy negativní i jsme vyloudili fotečku, tak jsem ráda :-))) Jupííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.9.12 11:52

@Casparada také mám dva kočárky, nic špatn=ho na tom není někdo jich má i mnohem víc, můžeš pak použít ten co se ti víc hodí k dané situaci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
13.9.12 12:17

Díky za radu! Oni ty dva kočárky jsou v podstatě totožné, nakonec jsem zjistila, že ani to Janéčko nemá obracecí korbičku, takže padá a budu řešit až pak golfové hole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.12 14:18

Tak jsem kontorlu oslavila prvním kouskem pro mimi :-) a ušila svrchńáčky, zamilovala jsem se do opiček :-)
A fotečka našeho zlatíka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.9.12 14:50

Zdravim holky, rpidavam se k vam do Ledna jesli muzu. :kytka: @Kristyna+Daník Ty si sikula!! klobouk dolu, mas na to nejaky grif? ja sici stroj mam ale nevim jestli bych si troufla, jake nite na to pouzivas aby to bylo elasticke? nebo davas jenom gumky na stranu a zbytek je z pevnych niti?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.12 14:51

@LenousIT Jsou to klasické nitě a je na to speciální lemovací gumka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.9.12 14:54

Aha, tak mozna bych mohla zkusit, a miry delas podle vzorku kupovanych kalhotek nebo jak? a na kolik te celkove kalhotky vysly? jinak ty opicky jsou perfektni!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
13.9.12 15:09

Ahoj holky, kdybych mohla, ráda bych se k vám přidala :-) Čekáme prvního potomka - synka Matouška - taky v lednu, v první půlce. Okolo 10.1. Mám za sebou všechna vyšetření, velký UZ, teď mě 3.10. čeká test na cukrovku :-/

K těm svrchňáčkům - jsou moc pěkné :palec: Musím něco nakoupit, mám zatím v plánu napůl látkovat, napůl papírovky. Ale kdo ví, jak to nakonec dopadne :-)

Jinak jsem ještě zaregistrovala, že jste řešily kočárky - no, my se už definitivně rozhodli pro Bugaboo Cameleon, objednáme ho přímo z Holandska od výrobce, to vychází levněji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
13.9.12 21:05

@petule My budeme mít kočárek Concord fusion

• Citovat
  • Upravit
7091
14.9.12 07:58
@bettybel píše:
@petule My budeme mít kočárek Concord fusion

jj ten je taky pěknej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
14.9.12 12:32

Já si teda s kočárkem zatim vůbec nevim rady :nevim:… kdyby tak měli v obchodě jeden ve třech různých barvách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí