Poradna duly
Jana Čurdová
@Ditkaa další?? teda dámy, vy už mě štvete
vrrrrr, gratulujuuu
Holky gratuluju k úspěšným ultrazuvukům, zatím se mimča nestydí a ukazují co mají mezi nožkama ![]()
Tak jsme zkontrolovaný a všechno je v pořádku
Miminko má 326g, ale pohlaví??, nevíme, nevíme… tak možná u porodu se ho dozvíme ![]()
@Casparada Tak máme prvího stydlína/ku
@Kristyna+Daník píše:
Tak jsme zkontrolovaný a všechno je v pořádkuMiminko má 326g, ale pohlaví??, nevíme, nevíme… tak možná u porodu se ho dozvíme
@Casparada Tak máme prvího stydlína/ku
To je dobře, že je všechno v pořádku! Tak to vypadá na tu holčičku, když je to stydlínek ![]()
Ahojky holky, můžu se k vám přidat??Jsem 23+3,termín porodu 2.1.2013.Až ted jsem objevila tyto stránky, ani se v nich moc nevyznám ![]()
@dannydanca Ahoj, jasně, přidej se
Čekáte chlapečka nabo holčičku?? ![]()
@Janinka1983 cekáme moji vytouženou princeznu
Přítel chtěl syna, všichni mi taky řikali syna když jsem šla na ultazvuk, byla jsem smířena, že tam je skovaný Mareček, ale celou dobu těhotenství jsem si s bříškem povídala jako s holčičkou, když mi doktor oznámil že to bude holka, nechtěla jsem tomu ani věřit! Několikrát jsem se ho ptala jestli je to skutečně pravda, je to tak čekáme Marušku. A co ty??
@dannydanca Tak to jsme na tom podobně, jen v mém případě i manžel toužil po holčičce, jinak všichni ostatní z rodiny i přátel tvrdili, že to bude kluk. Jenže my s manželem jsme od začátku hledali jen dívčí jména a o miminku mluvili jako o NÍ a na ultrazvuku, když Dr řekl, že to bude děvčátko, byla jsem štěstím dojatá k slazám!!! Taky jsem se ho ještě 3× ptala, jestli si je jistý ![]()
Ahoj Lucie, pár únOrovek nás drbe na PRVORODIČKY A VÍCERODIČKY SEM!! TP ÚNOR 2013. ![]()
Stepanko a Dito - gratuluju k holčičkám ![]()
Kristý - kdy máš další kontrolu? mimi tě bude napínat koukám co to jde ![]()
Příští týden jedem na mrkačku na kočárky, abych viděla v reálu co a jak - hl. rozměry do auta a výtahu - a pak tradáá objednávka.
Nám se teď v pátek prcek tak vystavil, že mu tam hezky pinďa visel mezi nožkama ![]()
@Janinka1983 Tak to gratuluji taky princezna a taky vytoužená
Jaké máte jméno vymyšlené??Odkud jsi a kdy máš termín??
@dannydanca Termín mám 7.1. dle PM a 2.1. dle UTZ. Naše princezna se bude jmenovat Sophia a jsem z Červené Vody, taková pidiobec na hranici orlickoústecka a šumperecka
Asi máš vypnuté podpisy, protože pod mými příspěvky mám vždy vše napsané včetně metříku, jak dlouho jsem těhotná. Jdi do nastavení a tam si dej zobrazovat podpisy, snad se ti to povede ![]()
Tak už máme zasebou taky velký utz sme v 20+1 sme v pořádku a holčička Nicol ![]()