Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
6.9.12 21:21

@Ditkaa další?? teda dámy, vy už mě štvete :-) vrrrrr, gratulujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
7.9.12 09:12

Holky gratuluju k úspěšným ultrazuvukům, zatím se mimča nestydí a ukazují co mají mezi nožkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
7.9.12 10:21

Tak jsme zkontrolovaný a všechno je v pořádku :-) Miminko má 326g, ale pohlaví??, nevíme, nevíme… tak možná u porodu se ho dozvíme :-DDD

@Casparada Tak máme prvího stydlína/ku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
7.9.12 10:30
@Kristyna+Daník píše:
Tak jsme zkontrolovaný a všechno je v pořádku :-) Miminko má 326g, ale pohlaví??, nevíme, nevíme… tak možná u porodu se ho dozvíme :-DDD@Casparada Tak máme prvího stydlína/ku

To je dobře, že je všechno v pořádku! Tak to vypadá na tu holčičku, když je to stydlínek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.9.12 11:06

@Kristyna+Daník Taky to vidím na holku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.9.12 12:48

Ahojky holky, můžu se k vám přidat??Jsem 23+3,termín porodu 2.1.2013.Až ted jsem objevila tyto stránky, ani se v nich moc nevyznám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
8.9.12 13:42

@Kristyna+Daník Neboj bude i u tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
8.9.12 19:52

@dannydanca Ahoj, jasně, přidej se :palec: Čekáte chlapečka nabo holčičku?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.9.12 20:21

@Janinka1983 cekáme moji vytouženou princeznu :srdce: :lol: :srdce: Přítel chtěl syna, všichni mi taky řikali syna když jsem šla na ultazvuk, byla jsem smířena, že tam je skovaný Mareček, ale celou dobu těhotenství jsem si s bříškem povídala jako s holčičkou, když mi doktor oznámil že to bude holka, nechtěla jsem tomu ani věřit! Několikrát jsem se ho ptala jestli je to skutečně pravda, je to tak čekáme Marušku. A co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
8.9.12 21:13

@dannydanca Tak to jsme na tom podobně, jen v mém případě i manžel toužil po holčičce, jinak všichni ostatní z rodiny i přátel tvrdili, že to bude kluk. Jenže my s manželem jsme od začátku hledali jen dívčí jména a o miminku mluvili jako o NÍ a na ultrazvuku, když Dr řekl, že to bude děvčátko, byla jsem štěstím dojatá k slazám!!! Taky jsem se ho ještě 3× ptala, jestli si je jistý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
8.9.12 22:35

Ahoj Lucie, pár únOrovek nás drbe na PRVORODIČKY A VÍCERODIČKY SEM!! TP ÚNOR 2013. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
9.9.12 08:17

Stepanko a Dito - gratuluju k holčičkám :kytka:

Kristý - kdy máš další kontrolu? mimi tě bude napínat koukám co to jde :)

Příští týden jedem na mrkačku na kočárky, abych viděla v reálu co a jak - hl. rozměry do auta a výtahu - a pak tradáá objednávka.

Nám se teď v pátek prcek tak vystavil, že mu tam hezky pinďa visel mezi nožkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.9.12 09:39

@Janinka1983 Tak to gratuluji taky princezna a taky vytoužená :lol: Jaké máte jméno vymyšlené??Odkud jsi a kdy máš termín??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.9.12 15:59

@dannydanca Termín mám 7.1. dle PM a 2.1. dle UTZ. Naše princezna se bude jmenovat Sophia a jsem z Červené Vody, taková pidiobec na hranici orlickoústecka a šumperecka ;) Asi máš vypnuté podpisy, protože pod mými příspěvky mám vždy vše napsané včetně metříku, jak dlouho jsem těhotná. Jdi do nastavení a tam si dej zobrazovat podpisy, snad se ti to povede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.9.12 20:03

Tak už máme zasebou taky velký utz sme v 20+1 sme v pořádku a holčička Nicol :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí