Poradna duly
Jana Čurdová
@myysulenka píše:
Taky budeme ledňáčci
poslala jsem ti pozvánku do uzavřené skupiny ![]()
Ahojky holky tak jsem dneska přišla po 3 dnech s nemocnice v pátek jsem tam šla protože mě bolelo břicho a malinko jsem zakrvácela měli podezření na zánět močových cest ale nakonec se ukázalo že to nic neni a bříško mě bolí jen proto že se rychle rostahuje děloha…
Takže jsem ráda že je vše v naprostém pořádku…a příště už nebudu tak plašit ![]()
@Stepanka123 Tak to je super, že vše dopadlo dobře.
Já letěla se stejným problémem k doktorce ve čtvrtek, naštěstí jsem do nemocnice nemusela a nakonec stejný závěr a prášky na bolest ![]()
Já jsem tolik štěstí neměla nechaly si mě v nemocnici z hematomem na děloze ale už je vše v pořádku ![]()
Ahoj holky
dneska mě nějak pobolívá močák, nevíte co na to? hodně pít a nemám zajít radši k doktorce? na močáky docela trpím a nevím jak je to v těhu? ![]()
@Stepanka123 píše:
Ahojky holky tak jsem dneska přišla po 3 dnech s nemocnice v pátek jsem tam šla protože mě bolelo břicho a malinko jsem zakrvácela měli podezření na zánět močových cest ale nakonec se ukázalo že to nic neni a bříško mě bolí jen proto že se rychle rostahuje děloha…Takže jsem ráda že je vše v naprostém pořádku…a příště už nebudu tak plašit
poslala jsem ti pozvánku do uzavřené skupiny ![]()
@Evulin píše:
Ahoj holkydneska mě nějak pobolívá močák, nevíte co na to? hodně pít a nemám zajít radši k doktorce? na močáky docela trpím a nevím jak je to v těhu?
Jestli tě to dozítra nepřejde tak bych raději šla k doktorce, tohle jsem měla v lednu, pila jsem urologické čaje + jedla ty vitamíny na močák (teď přesně nevím jak se to jmenuje) a vykoledovala jsem si zánět ledvin
Jak mi pak informoval doktor, tak prý když je infekce silná, tak tohle vůbec nepomůže a mě se ta infekce pak dostala z močáku až do ledviny…takže mi předepsal antibiotika vhodná i pro těhotné (v tu dobu jsme se snažili tak jsem nevěděla, jestli náhodou už nejsem těhotná) a do dvou dnů bylo po problému.
@Evulin v těhotenství na záněty trpívají ženské více-hlavně ty co je mívají ale i ty které nee…i kvůli tomu se dává moč při prohlídkách- zánět močáku se projeví v bílkovině
Už je to lepší…vypila jsem několik sklenic vody a pak lítala na záchod jak o závod
asi málo piju a chodím bosa, tak jsem si vzala teplé ponožky a je to lepší
musím prostě víc pít a balit se do tepla ![]()
@Evulin Ahojky chce to hodně pít já jsem stim ležela 3 dny v nemocnici…mám nějaký léky a bude to snad ok
@Stepanka123 Děkuju, dneska už je to lepší a opravdu hodně piju, z močákem si radši zahrávat nebudu
Jinak koukám, že si z Dalovic, já tam vyrostla a teď bydlím ve Staré Roli, bydlíš tam dlouho? ![]()
@Evulin Já tady bydlím od listopadu takže krátce pocházim s prahy a sem jsme se přistěhovali s přítelem za prací …tak to je super že je tu aspon jedna maminka z varů …kde budeš rodit ve varech nebo v ostrově já nejspíš v ostrově podle recenzí je to tam lepší a ted jak jsem byla ve varech v nemocnici tak se my tam taky moc nelíbolo a co ty?? ![]()
Ja tedy rodila prvni dceru ve Varech, tak asi ve Varech…Ostrov je pro rodinu dal, tak jeste uvidim
a kde tam bydlis?
@Evulin bydlím naproti poste jak je ta hospůdka na rohu tak vedle …ale ted koncem měsíce se budem stehovat do většího…přece jen už nebudem jen dva ![]()