Poradna duly
Jana Čurdová
@Stepanka123 Aha, zrovna jsem tam teď byli minulý týden na obědě
a zase v Dalovicích nebo někam do města? Zase Dalovice jsou fain, já bydlela nahoře na sídlišti a ten klid ![]()
JO, tak to je dobrý
naši tam stále bydlí
my tam jezdíme poměrně často a kam tam? Blíž k sadu nebo někde spíš dole?
@Evulin Je to dole…tak až budeme mít miminka tak se můžem jít projít…co budeš mít už to víš??
@Stepanka123 No jasně, my čekáme holčičku…takže je to tam dole u buňky s potravinama a dětského hřiště, jestli jsem to dobře pochopila ![]()
Jj tam no u tý bunky s obchodem…aha já jdu zejtra na ten 3D ultrazvuk tak uvidíme konečně co to bude…k jakýmu doktorovi chodíš já ke Klikarovi.. ![]()
@Stepanka123 Já chodím na dětskou polikliniku k doktrce Botsurko, je to doktorka z genetiky z Plzně a je super
na genetice se většinou doktoři střídají, koho si měla na tom prvním screeningu? ![]()
Ahojky chtěla bych vás poprosit o radu co mi pomuže na zařívání? doktor mi toho moc neřekl
děkuji moc
@Evulin Já jsem ještě na screeningu vůbec nebyla ted na to jdu poprvé
@myysulenka Myslíš zažívání? Na žaludek jsou třeba pastilky renie i na pálení žáhy, pak jedině poradí v lékárně ![]()
@Stepanka123 Aha, takže si tedy na začátku těhu? někdy ve 12tt?
@Evulin píše:
@myysulenka Myslíš zažívání? Na žaludek jsou třeba pastilky renie i na pálení žáhy, pak jedině poradí v lékárně
v lékárně mi řekla že toho moc pro těhulky není a snažila se mi vnutit homeopatika a těm já moc něvěřím nemám zkušenosti zkusím to renie díky
@Evulin Ne ne jsem 21 týden ale já na tom prvním nebyla nic my doktor neřek že tam chidej starší ženský prejj.. ![]()