Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
1.9.12 10:22
@maki33 píše:
Holky tak já pořád nevím co to bude.Jsem 20+2 a mimčo se furt otáčí. prosím taky o pozvánku jestli mužu děkuji. jinak pro kluka asi jmeno Maxmilian nebo Matyas a pro holčičku ještě nemáme, nežiji v čr takže jsou pro mě ty jména všechny nová..

tobě byla pozvánka poslána automaticky protože už jsi v této skupině byla..musíš jí mít někde v pravo nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
2.9.12 12:20

Ahojky ve zpravach tu pozvanku nemam tak nevim kde ji hledat. Jinak uz sem přibrala 8kg a to jsem teprv v pulce no bude tk mazec no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
2.9.12 13:59

Ahoj holky, mě asi utekla někde nějaká pozvánka do skupiny? nic na profilu nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
2.9.12 14:59

Nebo to zkuste i přez tento odkaz a tam musíte mít někde že žádáte o vstup o skupiny nebo tak něco

https://www.emimino.cz/…y/leden2013/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
2.9.12 20:08

Aaaa nevim jak se do te skupiny dostat poradte holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
2.9.12 20:23

@maki33 Klikni na ten od Smajl a pak na tu diskuzi Rodíme 2012/2013 ;) Na nástěnce je tabluka, tak si zkontroluj, jestli tam jsi a kdyžtak napiš, jaký chceš doplnit údaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
2.9.12 20:37

Ahoj holčiny, já vás konečně zdravím po 14ti dnech dovolené a všem zasílám pozdravy. Doufám, že jste se měli také tak dobře jako já, že jste zdravý a v pořádku a že Vám pěkně rostou bříška. Myslím, že nemám šanci vás dočíst za tu dobu :D tak kdybych zmeškala něco důležitého, dejte vědět.
Jinak dovolená byla krásná a byla jsem požádána o ruku :dance: :dance: :dance: takže jsem byla a jsem neskutečně šťastná, chtěli bychom svatbu hned na jaře, až se zotavíme z porodu.
Bříško plus mínus roste, snažím se trošku hlídat, ale máme malého lenoška, protože nekope :)
pozdravy všem, Peťule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
3.9.12 07:09
@PetulaPl píše:
Ahoj holčiny, já vás konečně zdravím po 14ti dnech dovolené a všem zasílám pozdravy. Doufám, že jste se měli také tak dobře jako já, že jste zdravý a v pořádku a že Vám pěkně rostou bříška. Myslím, že nemám šanci vás dočíst za tu dobu :D tak kdybych zmeškala něco důležitého, dejte vědět.
Jinak dovolená byla krásná a byla jsem požádána o ruku :dance: :dance: :dance: takže jsem byla a jsem neskutečně šťastná, chtěli bychom svatbu hned na jaře, až se zotavíme z porodu.
Bříško plus mínus roste, snažím se trošku hlídat, ale máme malého lenoška, protože nekope :)
pozdravy všem, Peťule

Gratuluji k příjemné dovolené a k zásnubám ;-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
817
3.9.12 08:24
@maki33 píše:
Aaaa nevim jak se do te skupiny dostat poradte holky

maki v té skupině už jsi :-) mě to upozornilo že pozvánku přijala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
3.9.12 08:26
@PetulaPl píše:
pozdravy všem, Peťule

peťule přidej se k nám na:
http://www. emimino. cz/…y/leden2013/
byla ti poslána i pozvánka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
3.9.12 08:26

Http://www. emimino. cz/…y/leden2013/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
3.9.12 09:56
@smajl píše:
Holky založila jsem novou skupinu Leden2013 je to uzavřená skupina a kdo do ní bude chtít tak jedině se svolením..výhodou je že co zde řekneme zůstane jen v naší skupině a lépe se tam pracuje s tabulkou apod… kdo se budete chtít přidat pošlu vám pozvánku

Ahojky, poprosím také o pozvánku, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
3.9.12 12:31

Už Jsem na to přišla díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
3.9.12 12:58