Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
9.9.12 22:27

@petule Jdu te´d ve čtvrtek, budou výsledky triplů a uvidíme co dál :-) taky pořád v tu holčičku doufám.-) hodně stydlivou po mamince :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.9.12 12:55

@Janinka1983 To je krásný jméno! Já jsem původně chtěla Vanesku nebo Sofinku, ale to mi u přítele neprošlo, tak jsme se nakonec shodli na klasickém českém jménu Maruška :srdce: Zkusím se podívat do toho nastavení, nic se mi tu zatím nezobrazuje. Půjdeš na 3D nebo 4D ultrazvuk??Ještě pracuješ nebo už jsi doma??Už kupuješ nějakou výbavičku pro tu tvoji princezničku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.9.12 13:02

@Janinka1983 Děkuji za radu v nastavení se mi to povedlo, už to vidím :lol: Můžeš mi ještě poradit, jak to tam můžu vložit já? Díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.9.12 13:06

@myysulenka Tak gratuluji, hlavně at je vše v pořádku. Další princezna!!Tady se to nějak těma princeznama hemží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
10.9.12 13:22

@dannydanca Já pořád chodím do práce, ale nijak se nepředřu, pohoda v kanclu :mrgreen: Výbavu zatím ještě nekupuju, teď jsem začala dělat na pokojíčku a vše, co bude potřeba jsem si aspoň sepsala na papír a vytvořila rozpočet. Na 4D ultrazvuku jsem byla 16.8. a jdu ještě jednou teď ve čtvrtek 13.9.. A tam se domluvím, že bych třeba přišla ještě jednou, ať mám co nejvíc fotek v albumu :dance: Jinak pokud si chceš taky vytvořit metřík, tak klikni třeba na ten můj a dostaneš se na stránky, kde si ten metřík vytvoříš. Nakonec se ti tam zobrazí html odkaz, který zkopíruješ do svého podpisu v nastavení a je to. Do podpisu si pak můžeš dát cokoliv :palec: Snad se ti to povede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.9.12 13:33

@Janinka1983 Děkuji zkusím to.To já ještě vůbec nemám ani jedno foto, protože si po celou dobu těhotenství musím píchat injekce do břicha, měla jsem před 3 lety trombozu v noze a ve 2,5 měsici mrtvý plod.Jak je hodně modřin, tak dr řikal že je to špatně vidět a když už to vidí nemůže jí vyfotit, prý se moc hýbe a točí, víc než by měla :lol: přitom pohyby ještě necítim, mám moc dole placentu.17.9 jdu k dr na kontrolu a 27.9 mam 4D doufám že se potvrdí ta princezna :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
10.9.12 20:06

@dannydanca Jejda, tak to sis taky užila a ještě „užíváš“ :? Ale hlavně, že je malinká v pořádku. Ten 4D ultrazvuk je nádherný zážitek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.9.12 20:28

Vítej do klubu, taky píchám denně do břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.9.12 10:47

@Vveveruska Taky si pícháš kvůli tromboze??Už si to píchám do stehna, měla jsem hodně modřin a nic na utz nebylo kvůli nim vidět, tak jsem zvolila stehno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
11.9.12 11:17

Oblečení na cestu z porodnice

Holky chtěla jsem se vás zeptat, mám v plánu kupovat novou soupravičku na cestu z porodnice (ostatní oblečky už mám doma připravené, poděděné nebo nově koupené většinou ve slevách), ale na tu první cestu chci aby bylo všechno nové krásné, sladěné, ale hlavně pohodlné pro mrňouska.
Co budete kupovat? Počítám body s dlouhým rukávem, ponožky, overal (nebo kalhoty a mikinku), čepičku bavlněnou a pletenou, rukavičky když nebude mít body přehrnovací rukávky (a capáčky?).
Už mám připravenou emitex zavinku do autosedačky + počítám ještě jednu deku na přikrytí a plenku přes hlavičku na přenešení do auta, když bude velká zima.
Ale nevím jestli si pořizovat třeba ještě kombinézku a vynechat deku na přikrytí?
Díky za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
11.9.12 11:24
@Casparada píše:
Holky chtěla jsem se vás zeptat, mám v plánu kupovat novou soupravičku na cestu z porodnice (ostatní oblečky už mám doma připravené, poděděné nebo nově koupené většinou ve slevách), ale na tu první cestu chci aby bylo všechno nové krásné, sladěné, ale hlavně pohodlné pro mrňouska.
Co budete kupovat? Počítám body s dlouhým rukávem, ponožky, overal (nebo kalhoty a mikinku), čepičku bavlněnou a pletenou, rukavičky když nebude mít body přehrnovací rukávky (a capáčky?).
Už mám připravenou emitex zavinku do autosedačky + počítám ještě jednu deku na přikrytí a plenku přes hlavičku na přenešení do auta, když bude velká zima.
Ale nevím jestli si pořizovat třeba ještě kombinézku a vynechat deku na přikrytí?
Díky za rady!

já mám také hodně oblečků poděděných nebo ze slev ale až půjdeme z porodnice tak určitě v novém..já mám připraveno: body s dlouhým rukávem, ponožky, teplejší dupačky, čepičku a teplou kombinézu která má uzavřené nožičky a i ručičky takže capáčky a rukavičky nebudou třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
11.9.12 11:35

@smajl Díky! :palec: Já právě přemýšlím o té kombinézce, kdyžtak jí koupím až tesně před porodem až mi Dr. řekne kolik bude malej cca vážit, protože myslím, že bude dost velký, tak aby mu to tak nějak bylo (a zase v tom neplaval).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
11.9.12 12:35

@smajl taky to mám přesně takhle vymyšlené+ velkou deku na přehození než přeneseme prďolku do auta - auto bude vyhřáté takže tam už třeba až tak nebude ale bůh ví co bude za fujavice venku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.9.12 13:34

Tak já si ušiju fusak do autosedačky :-) už mám vybranou i barvu, tak se na to těším.-) jinak pojedeme domů - ve stejných věcičkách po bráškovi.-) byly neutrální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.9.12 13:38

Holky, chystám se na objednávku látek na svrchňáčky, kapsovky, pytle na pleny, taštičky na ubrousky… Tak kdyby jste některá něco chtěla, tak neváhejte

Kdyby jste se chtěly zeptat, piště SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital