Poradna duly
Jana Čurdová
Ja jsem po císaři 4 roky, mam s tim celkem problemy, od sexu až ted jak se mi zvětšuje pupík, mam na jizvě bouly, nikdi mi neni schopný řict od čeho to je. Bolí mě v těch místech břicho, byla jsem s tim na pohotovosti, tak mi dokonce objevili myom 3×6cm, byli u toho 2 doktoři, prý se to ma hlídat, vtip je v tom že muj doktor si toho vubec nevšiml, a na chirurgii druhý den na mě koukali 2 doktoři při UZ a nic, takže si připadám jako hypochondr.. ![]()
Tak to je divný, nikdy jsem o ničem podobném neslyšela
Snad to není nic vážného. Takže teď budeš asi taky rodit císařem, viď?
To právě nevim, příští týden jdu na kontrolu tak se ho na to zeptam. Prý to muže byt srůsty..
@romisek23 Já jsem rodila císařem před 6 lety.Ale nemám teď žádný problém a ptala jsem se doktora, jak to bude s porodem, tak říkal, že důvod k dalšímu císaři prozatím není. Ale pokud máš takový problém s jizvou, tak tě asi rodit normálně nenechají si myslím ![]()
Ja jsem právě četla, jake mohou být komplikace pak při normalním porodu a jsem z to ho vyvedena z míry, samozřejmě další císař 50na50,kvuli těm bolestem potom, už nikdy více!!Ale zase kdyby to mělo prasknout a něco se stát..Dík Lucajdice79
Ahojk dámy tak sme byly ve čtvrtek na kontrole a jsme v pořádku malá roste a mě roste zatím jen bříško zatím sem příbrala jen kilčo a to sme ve 23tt…
Ahoj mamči chci se zeptat, u prvniho mě dr. poslal na cukrovku, ted jsem u jineho a ten o tom nic neřikal mam se ptat, nebo je to jedno když tam nepujdu??