Poradna duly
Jana Čurdová
@Ditkaa píše:
Ahoj holky, tak hlásím dalšího prcka na světě. 18.1.2013 ve 12:10 se nám narodila Emma, miry 3150g a 49cmJe kouzelná, krásně papá a zatím je moc hodná, tak snad nám to vydrží..
Gratuluji ![]()
Mamky 4.2.40+6tt se nam konečně narodila princeznička Mia
,3650g 51cm, a opět akut.cs
Taky hlásím porod
7.2. se nám narodila Maruška. 4100g a 54cm - vypadalo to, že to půjde přirozeně a po celodenním snažení musela ven akutním císařem…
Romisek23: Gratuluju ![]()
Já teda trochu opožděně, 10.1. ve 2:00 se nám narodila Adélka. 3410g a 50cm. Odpoledne prochajda s rodinkou, před spaním sex a půl hodiny po něm to začalo ![]()
Ahoj, tady je mrtvo
jak se všichni máte? stíháte něco jiného než mimčo? ![]()
@Safienka Ahoj, no moc toho nestíhám, to je pravda
Teď už teda aspoň navařím, poklidím, vyperu a vyžehlím, ale není to to, co bývalo. Malá má samozřejmě přednost, já jsem teď na posledním místě, vlasy si stíhám umýt tak 1× týdně a už 8 týdnů je mám v culíku
Jak vy ostatní válčíte??
No, já se snažím dělat zrovna když spí, což někdy stihnu udělat hodně věcí, ale je fakt, že pak jsem teda vyřízená…nějak jsem se ještě nenaučila spát, když spí ona…a začal nám ten růstový spurt, tak je to záživný no ![]()
Tak to sme natom stejne stema vlasama
…jinak zvladam docela dost rekla bych ze se to moc nezmenilo mamtotiz super manzela
![]()
Naše malá má zánět průdušek, takže v sedmém týdnu dostala antibiotika
Naštěstí už zabírají, ráno se na mě smála. Taky toho moc nestíhám. Když je starší ve školce, tak se mi něco málo povede. Mám teda strašný spánkový deficit. Potřebovala bych kadeřnici jako sůl, vlasy mi už nejdou pořádně vyžehlit. Mám 30 dní s Jill a chci se pokusit podle ní cvičit, ale nevím kdy.