Poradna duly
Jana Čurdová
@romisek23 ve 30 nic ale ve 32 pujdeš na velkej ultrazvuk a ve 37 na pás srdíčka mě to čeká 18.12
Velký uz mame za sebou, na monitor jdeme v 35tt 27.12.už se těšíííím.
Tak já už mezi vás nepatřím
TP máme sice podle ultrazvuku 3.1., ale kvůli konci pánevnímu jdeme na císaře 27.12.
Přeju vám všem krásná, zdravá a spokojená miminka
!
@kaccenaa Ty se máš, že už víš, kdy budeš mít miminko u sebe. Císaře ti sice nezávidím, ale tu jistotu ano. Hlavně, ať jste s miminkem v pořádku ![]()
@kaccenaa hodně štěstí ale za to nádherně miminko které ti k tobě pak přiloží to stojí, hlavně se opatruj a jestli ti mohu poradit tak jsi kup heřmánek a potírej jsi jizvu za prvé ten heřmánek tu jizvu ze světlá a nebude po pár letech tolik vidět a nehrozí ti žádný zánet hnis atd vím o čem mluvím protože moje sestra starší jelikož je uzká v pánvy tak byla na 2 císařých, hodně štěstí
Ahoj holky
, můžu se přidat? Sice pozdě, ale přece
Jinak termín mám 30.1.
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozvala. Ted ani nevím, zda jsem vám dala vůbec vědět.
Takže píšu info – 25.12.2012 se nám narodil náš první syn Kubíček, měřil 51 cm a vážil 2,98 kg a narodil se v Motole
tatínek byl u porodu a byl naprosto úžasný, bez něho bych to rozhodně nezvládla!
Voda praskla den předtím ve 23:00, takže cesta na svět trvala cca 15 hodin a dala jsem si to se vším všudy.
Mám i stehy, ale to miminko za to stojí a ta bolest přebolí
dneska už můžu i relativně sedět a fungovat.
Kubíček je strašně hodný miminko, prakticky skoro vůbec nepláče a pořád jen spinká a spinká. Zítra mám první kontrolu u pediatra a už máme za sebou i první kakání, přebalování, koupání.
Taťka se vším pomáhá a je naprosto úžasný, jsem strašně moc šťastná.
Doufam, že i vy i vaše miminka se mají výborně a že jste všichni v pořádku. Pokusím se Vás nějak dočíst, ale nevidím to nadějně, ale aspon se pokusím.
Pokud se tu narodila nějaká nová miminka, tak všem srdečně gratuluji!!
Holky jsem tu na skok a mám radostnou zprávu vím že termín jsme měli 11.1.2013 ale Michalkovi se chtělo dříve narodil se nám 30.12.2012 v 19:26 vážil 3450gramu a měřil 52cm pak se rozepíši více
@Monula20 velká gratulace rodičům, hlavně zdravíčko, to ostatní přijde samo
![]()
Ahoj holky, tak mi ve 2:41 v posteli začala odtékat voda, teď už prodýchávám mírnější kontrakce. Píšu mírnější, protože očekávám, že to bude mnohem, ale mnohem horší. Bolí to už teď, sakra!!! Za chvíli vyrážíme do porodnice, snad to bude rychlé, kontrakce mám tak po třech minutách
![]()