Poradna duly
Jana Čurdová
Já chci iCandy peach jsem se do něj zamilovala v černé barvě a to video je užasny jak je skladnej ale ta cena je otřesná a prodávaj ho jen v kamenych obchodech proto není nikde napsáno kolik stojí ale asi 25000 no není divu když ho mají i modelky a victoria beckham tak prostě stojí no ale asi nebude uplně marnej na diskuzích si ho chválí tak uvidím co moje polovička řekne na tu cenu ![]()
Jo ale fakt řikám ze ta cena je fakt moc a kmarádka má kočárek STOKKE Xplory stroller a ten mi přijde uplně senzační na youtoube je video je skvěly v tom že máte mimčo vysoko a nemusíte se ohybat je to parada. Jenže ho má známá a tak nechci mít stejnej bylo by mi to blbý
@maki33 tak já mám i candy objednaný, tu limitovanou edici, vyjde na dost, ale je super a můžem si to dovolit tak proč ho nekoupit ![]()
Me se zas ta limitovana edice nelibi ale kazdy ma jiny vkus ale jelikos jsem hned u italije podivam se i tam jeste semi libi uped baby a to jestli mate mimco vysoko je fakt vyhoda nouvidime tady maj ruzny vychytavky sem zvedava co nakonec pristane doma hihi
@romisek23 Mě dost často a večer se mi stává, že když ležím na pravém boky, tak mi lezou šťávy až do krku, blééééé
Pomáhá mi na to Rennie, tak ho mám pořád při ruce. Kupuju si to pomerančový, protože mi i chutná ![]()
Tak mě žáha nepálí nikdy jsem na to netrpěla, ale dnes v noci se mi zvedly štávy takže asi si ho preventivně koupím ![]()
Ahoj holky můžu se taky ještě přidat? TP máme 27. nebo 31. ledna a čekáme Filípka.
Je to děs, fuuj, také na to netrpím ale u prvního mě to zlobilo taky, rennie a soda pomáhají, ale ta soda je taky fujky
Děkuji