Poradna duly
Jana Čurdová
@Casparada píše:
@smajl Díky!Já právě přemýšlím o té kombinézce, kdyžtak jí koupím až tesně před porodem až mi Dr. řekne kolik bude malej cca vážit, protože myslím, že bude dost velký, tak aby mu to tak nějak bylo (a zase v tom neplaval).
myslím si že když máš zavinovačku do autosedačky tak nemusíš mít kombinézu. popř. bych vzala nějakou teplejší deku kdyby byla opravdu zima ale v podstatě pokud necháte vyhřát auto nejřív, tak jen na přenos do auta mi přijde pak zbytečný mít i kombinézu i zavinovačku
@smajl píše:
myslím si že když máš zavinovačku do autosedačky tak nemusíš mít kombinézu. popř. bych vzala nějakou teplejší deku kdyby byla opravdu zima ale v podstatě pokud necháte vyhřát auto nejřív, tak jen na přenos do auta mi přijde pak zbytečný mít i kombinézu i zavinovačku
Viď, asi jo, já se pořád bojím, že malej bude pěknej cvalda už při narození, tak spíš přemýšlím koupit co nejvíc věcí v „neutrál“ velikosti, třeba jak tu zavinku, že jí užije až do jara a zbytek potřebného dokoupit kdyžtak až po porodu ![]()
@Kristyna+Daník píše:
Holky, chystám se na objednávku látek na svrchňáčky, kapsovky, pytle na pleny, taštičky na ubrousky… Tak kdyby jste některá něco chtěla, tak neváhejteKdyby jste se chtěly zeptat, piště SZ
Ta s těma modrýma sloníkama je úžasná! Můžu se zeptat odkud budeš objednávat/co je to za materiál/jakou má šířku a cenu za metr? Díky moc!
@Casparada je to speciální látka na plenky - nepromoková a cena za metr se pohybuje okolo 650kč…
@Kristyna+Daník píše:
@Casparada je to speciální látka na plenky - nepromoková a cena za metr se pohybuje okolo 650kč…
Ahááá tak to nic
já myslela, že bych si z toho ušila povlaky na peřinky, mám to v plánu, ale pořád hledám tu správnou látku…několik favoritů už mám, ale asi mám vysoké nároky ![]()
@Casparada píše:
Viď, asi jo, já se pořád bojím, že malej bude pěknej cvalda už při narození, tak spíš přemýšlím koupit co nejvíc věcí v „neutrál“ velikosti, třeba jak tu zavinku, že jí užije až do jara a zbytek potřebného dokoupit kdyžtak až po porodu
já se toho bojim taky, že budem mít takového malého cvaldu
ale např. kombinézku mam velikost 0-3 měsíce tak si říkám že ta mu být prostě musí ale samozřejmně ještě počkám až ke konci těhotenství až budu vědět jak prcek roste a kolik má. ale mslím si že tam kombinézka by mu být měla
Ahojky
dostala jsem povolení a můžu jet na víkend na chatu - od poloviny dubna jsem nikde nebyla, tak se těšim ![]()
Dneska jsem byla v poradně, vše ok a za tři týdny mě čeká test na cukrovku ![]()
Příští týden bych chtěla koupit látku a mamka mi ušije povlečení, tak snad vychytam nějaký pěknou.
@petule u nas bylo ve hre plno znacek - nakonec vyhral Firkon
@ivavik Ahoj holky, tak se hlásím po delší době, ale dělali jsme novou kuchň, tak nebyl čas a hlavně toho uklízení a všeho…jsem docela unavená
pokud se týče kočárků, tak jsem měla vybranej mutsy urban rider, ale po zkušenosti s jednou paní, která mi nabídla kočárek s hlubokou korbou a fusakem lodger za 4 tis. a dala jsem jí zálohu 2 tis, po vyzkoušení a okuknutí jí doplatím zbytek, tak paní se mi neozývá a kočárek taky zatím nepřišel, tak si myslím, že jsem asi pěkně naletěla
no lidi jsou prostě hyeny a zneužívaj to na potřebách pro malinký miminka, nechápu ![]()
Holky já se rozhodla pro Inglesinu Magnum 2012. Byla jsem si ji teď v sobotu vyzkoušet a v porovnání s Mutsy Urban rider (což byl další favorit), vyhrála na plné čáře ve stabilitě, houpání, váze a hlavně ve skaldnosti.
My máme starou rachotinu po daníkovi a nevyměnila bych ani za zlatý prase ![]()