Poradna duly
Jana Čurdová
Byla jsem u kámošky s tou fleškou, videjka jí pro změnu nešly posílat, tak aspoň fotečka
malá tam leží na bříšku a schovává si obličej ručičkou ![]()
Ahoj, tak cekame chlapecka a mame 400g, vse v poradku.meme velkou radost.
LUcajdic - taková hezká fotka - já to mam jak z hororu lebku ![]()
Spikes - chi další kluk
gratuluju!!!
Holky taky moc všem gratuluji k holčičkám a chlapečkům, jak to tak čtu tak nevím jestli to vydržíme až do porodu ![]()
Ahoj holky, přidávám se k Vám jestli můžu, čekám druhé mimi a termín mám taky v lednu…už jen čekám nedočkavě až mi řekne doktor co to bude. Testy mi vyšli všechny dobře, ale i tak pojedu na genetiku kde mi to konečně oznámí. moc se těšim..zdravím Vás a všem moc gratuluju ![]()
@Ditkaa obdivuju všechny, kteří to vydrží nevědět až do porodu
já jsem na to až moooc zvědaváá
![]()
Tak jsme po ultrazvuku byl semnou přítel a místo holčičky budeme mít chlapečka
nevadí to hlavně že je zdravej a u maminky se má čile protože kope jak zběsilej a váží nám 328g
@ivavik píše:
Dekuji a gratulacenoo jmeno…pro holku to bylo jansy, pro kluka zatim nevime jiste. ae asi zvitezi Matyas
Velice krásné jméno, taky ho máme vybrané a každý nám ho od pondělí chválí, co víme taky toho kluka ![]()
@petule píše:
Ahojkytak je to zdravej kluk - asi kilo kamení ze mě spadlo
Ivavik - gratuluju k pidníkovi
Gratuluji ke chlapečkovi, taky ho čekáme ![]()
@Evulin píše:
Ahoj holky, všem ostatním gratuluji ke zdravým miminkůmmy čekáme podle předpokladů holčičku
akorát je o týden menší než MS, jsem 21 tt a miminko je tak na 19 až 20tt, váží 320g…doktor říkal, že je stále v normě, ale pro konstrolu jdu za 3 týdny ještě znova…měli jsme totiž v rodině kostní displasii, takže je tam nějaké riziko a oni mě radši kontrolují
Gratuluji k holčičce
určitě bude vše v pořádku ![]()
@Spikes00 píše:
Ahoj, tak cekame chlapecka a mame 400g, vse v poradku.meme velkou radost.
Gratuluji k chlapečkovi ![]()