Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
29.8.12 14:26

@Janinka1983 To si řekla dobře :D. Třeba se ještě do ledna něco stane a rozmyslím si to. Ale jak říkáš, hlavně ať máme zdravé mimča. Čas letí a my už se nemůžeme dočkat :oops:.
Ještě co vím z doslechu, mají v Šumperku velmi hodné sestřičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.8.12 15:36

@PájaTom Jojo, to jsem slyšela a právě, že v Ústí si naopak dost stěžují na přístup personálu, co jsem se kde dočetla. Na špatně naladěnýho doktora nebo sestru můžeš narazit kdekoliv, ale u toho porodu to přece jen dost zamrzí :? Snad se nám nic takovýho nestane a budou na nás hodní a milí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.8.12 15:55

@Janinka1983 No já budu doufat. Jelikož jsem studovala zdravku v ÚO, tak už tak nějak vím na koho si dát pozor a koho bych tam radši potkala. Naštěstí si stěžují spíše na sestřičky a ne na porodní asistentky, ty jsou u porodu důležitější. Tak hlavně ať máš příjemný personál. A jsem zvědavá jak přijedete s miminkem spokojení :). Třeba u druhého dítěte změníme porodnici :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
29.8.12 16:29

Tak jsem tady ;)
Všechno je jak má být a kde má být a je to teda ta HOLČIČKA :srdce: akorát nám nechtěla ukázat obličej, tak jsem se musela projít do bufetu a přijít znova, nakonec se umoudřila a ukázala se v celé kráse :* :lol:
Byla se mnou moje mamka s malou, někdo se tu ptal, jestli vzít dítě, bylo to na ní docela dlouhé a nic moc jí to neříkalo, ale vydržela to.Je jí 5 let.
Doktor mi nahrál nějaké videjka na flešku, ale zrovna jak na potvoru mi to nechce spolupracovat s počítačem :twisted: tak až se mi to povede, tak něco vyberu a dám to sem.
Pak jsme zašly na pizzu a daly si nealko mojito na oslavu, krásný den :palec:
Přítel nemohl kvůli práce, ale chystáme se spolu na utz v tom 30.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.8.12 16:33

@Lucajdice79 Gratulace k holčičce a k tomu, že je vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
29.8.12 17:31

Lucajdice moc gratuluju k holcicce :-) jsem zvedava, co se nam zitra ukaze? a ze je v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
29.8.12 18:19

@Lucajdice79 Gratulace k holčičce a závistička :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.8.12 18:39

@PájaTom V lednu si vyměníme zkušenosti z porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.8.12 18:39

@Lucajdice79 Gratuluji ke zdravé holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
29.8.12 18:57

Ahojky, nešel nám teď internet + opečovávání návštěvy.
Včera jsem byla na utz kvůli té placentě - nic neříkali, zkontrolovali klasicky i mimi, vše vypadalo ok, jen míň plodové vody.
Zítra teda směr genetika a ukončení stresu a pak už věřím jen v klid a pohodu :)
Pohlaví taky nevím ještě, mimi bylo zvláštně natočený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.8.12 19:03

@Lucajdice79 jeee gratulace k holcicce a oslava musi byt, to je jasny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
30.8.12 07:29
@Lucajdice79 píše:
Tak jsem tady ;)
Všechno je jak má být a kde má být a je to teda ta HOLČIČKA :srdce: akorát nám nechtěla ukázat obličej, tak jsem se musela projít do bufetu a přijít znova, nakonec se umoudřila a ukázala se v celé kráse :* :lol:
Byla se mnou moje mamka s malou, někdo se tu ptal, jestli vzít dítě, bylo to na ní docela dlouhé a nic moc jí to neříkalo, ale vydržela to.Je jí 5 let.
Doktor mi nahrál nějaké videjka na flešku, ale zrovna jak na potvoru mi to nechce spolupracovat s počítačem :twisted: tak až se mi to povede, tak něco vyberu a dám to sem.
Pak jsme zašly na pizzu a daly si nealko mojito na oslavu, krásný den :palec:
Přítel nemohl kvůli práce, ale chystáme se spolu na utz v tom 30.tt.

Moc gratuluji k holčičce :hug:

• Citovat
  • Upravit
826
30.8.12 10:26

Tak velky UZ mame za sebou, vsechn je v naprostem poradku. placentu mam vepredu, tak proto tak necitim pohyby. ale vse jak ma byt…hled jsem klidnejsi.

a ac jsem zila s tim, ze to urcite bude holkcicka…tak nebude. mame KLUKA :) hned jsme cestou s manzelem nakoupili nejake modre oblecky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
30.8.12 10:33
@ivavik píše:
Tak velky UZ mame za sebou, vsechn je v naprostem poradku. placentu mam vepredu, tak proto tak necitim pohyby. ale vse jak ma byt…hled jsem klidnejsi.a ac jsem zila s tim, ze to urcite bude holkcicka…tak nebude. mame KLUKA :) hned jsme cestou s manzelem nakoupili nejake modre oblecky :-D

Moc krásné fotečky ;-) a taky gratuluji ke zdravému chlapečkovi :hug: já už taky nakupuji na chlapečka, když už vím, co to bude, tak se hned nakupuje líp :-D

• Citovat
  • Upravit
116
30.8.12 11:09

Ahojky holky po dlouhé době se hlásím byli stěhovali jsme se tak jsem neměla ani čas jít na počítač…Holky chtěla jsem se zeptat dneska když jsem se vzbudila tak jsem měla malinko krev na kalhotkách ale břicho mě nebolí nic nevíte co to může být??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí