Poradna duly
Jana Čurdová
@Janinka1983 To si řekla dobře
. Třeba se ještě do ledna něco stane a rozmyslím si to. Ale jak říkáš, hlavně ať máme zdravé mimča. Čas letí a my už se nemůžeme dočkat
.
Ještě co vím z doslechu, mají v Šumperku velmi hodné sestřičky ![]()
@PájaTom Jojo, to jsem slyšela a právě, že v Ústí si naopak dost stěžují na přístup personálu, co jsem se kde dočetla. Na špatně naladěnýho doktora nebo sestru můžeš narazit kdekoliv, ale u toho porodu to přece jen dost zamrzí
Snad se nám nic takovýho nestane a budou na nás hodní a milí ![]()
@Janinka1983 No já budu doufat. Jelikož jsem studovala zdravku v ÚO, tak už tak nějak vím na koho si dát pozor a koho bych tam radši potkala. Naštěstí si stěžují spíše na sestřičky a ne na porodní asistentky, ty jsou u porodu důležitější. Tak hlavně ať máš příjemný personál. A jsem zvědavá jak přijedete s miminkem spokojení
. Třeba u druhého dítěte změníme porodnici ![]()
Tak jsem tady ![]()
Všechno je jak má být a kde má být a je to teda ta HOLČIČKA
akorát nám nechtěla ukázat obličej, tak jsem se musela projít do bufetu a přijít znova, nakonec se umoudřila a ukázala se v celé kráse
![]()
Byla se mnou moje mamka s malou, někdo se tu ptal, jestli vzít dítě, bylo to na ní docela dlouhé a nic moc jí to neříkalo, ale vydržela to.Je jí 5 let.
Doktor mi nahrál nějaké videjka na flešku, ale zrovna jak na potvoru mi to nechce spolupracovat s počítačem
tak až se mi to povede, tak něco vyberu a dám to sem.
Pak jsme zašly na pizzu a daly si nealko mojito na oslavu, krásný den ![]()
Přítel nemohl kvůli práce, ale chystáme se spolu na utz v tom 30.tt.
@Lucajdice79 Gratulace k holčičce a k tomu, že je vše v pořádku ![]()
Lucajdice moc gratuluju k holcicce
jsem zvedava, co se nam zitra ukaze? a ze je v poradku ![]()
Ahojky, nešel nám teď internet + opečovávání návštěvy.
Včera jsem byla na utz kvůli té placentě - nic neříkali, zkontrolovali klasicky i mimi, vše vypadalo ok, jen míň plodové vody.
Zítra teda směr genetika a ukončení stresu a pak už věřím jen v klid a pohodu ![]()
Pohlaví taky nevím ještě, mimi bylo zvláštně natočený ![]()
@Lucajdice79 jeee gratulace k holcicce a oslava musi byt, to je jasny ![]()
@Lucajdice79 píše:
Tak jsem tady
Všechno je jak má být a kde má být a je to teda ta HOLČIČKAakorát nám nechtěla ukázat obličej, tak jsem se musela projít do bufetu a přijít znova, nakonec se umoudřila a ukázala se v celé kráse
![]()
Byla se mnou moje mamka s malou, někdo se tu ptal, jestli vzít dítě, bylo to na ní docela dlouhé a nic moc jí to neříkalo, ale vydržela to.Je jí 5 let.
Doktor mi nahrál nějaké videjka na flešku, ale zrovna jak na potvoru mi to nechce spolupracovat s počítačemtak až se mi to povede, tak něco vyberu a dám to sem.
Pak jsme zašly na pizzu a daly si nealko mojito na oslavu, krásný den
Přítel nemohl kvůli práce, ale chystáme se spolu na utz v tom 30.tt.
Moc gratuluji k holčičce ![]()
Tak velky UZ mame za sebou, vsechn je v naprostem poradku. placentu mam vepredu, tak proto tak necitim pohyby. ale vse jak ma byt…hled jsem klidnejsi.
a ac jsem zila s tim, ze to urcite bude holkcicka…tak nebude. mame KLUKA
hned jsme cestou s manzelem nakoupili nejake modre oblecky ![]()
@ivavik píše:
Tak velky UZ mame za sebou, vsechn je v naprostem poradku. placentu mam vepredu, tak proto tak necitim pohyby. ale vse jak ma byt…hled jsem klidnejsi.a ac jsem zila s tim, ze to urcite bude holkcicka…tak nebude. mame KLUKAhned jsme cestou s manzelem nakoupili nejake modre oblecky
Moc krásné fotečky
a taky gratuluji ke zdravému chlapečkovi
já už taky nakupuji na chlapečka, když už vím, co to bude, tak se hned nakupuje líp ![]()
Ahojky holky po dlouhé době se hlásím byli stěhovali jsme se tak jsem neměla ani čas jít na počítač…Holky chtěla jsem se zeptat dneska když jsem se vzbudila tak jsem měla malinko krev na kalhotkách ale břicho mě nebolí nic nevíte co to může být??? ![]()