Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
28.8.12 22:10

Přidejte se k bazárku, na kterém najdete spousty super a levných věcí. Všechny jsou bez flíčků a neponičené!!!
 http://www.facebook.com/…88644305435/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
29.8.12 09:49
@MonikaL píše:
Holky mám dotaz až budu vyplňovat papír se jmény tak se tam vypisují obě dvě jak pro holku tak pro kluka, s holčičím jménem problém není, ale pro kluka máme Šimon Jan, dvě jména jelikož je to tak v rodině, musí se to hlásit někde na matrice? i když prý čekáme holčičku :nevim:

musíš do papíru napsat obě jména ale můžeš jména pak prý můžeš i změnit..dělá se to kvůli příjmení @PájaTom gratuluji k chlapečkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
29.8.12 10:37

Holky, tak já dneska na velký utz na 12:30,už se nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.8.12 10:45
@Lucajdice79 píše:
Holky, tak já dneska na velký utz na 12:30,už se nemůžu dočkat :dance:

drzim palecky, ja jdu zitra rano a jsem natesena uz dlouho…snad ani nedospim rana :D pak napis jak vse dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
29.8.12 10:53

Jak vám to závidím, jdeme až příští čtvrtek a už teď nedočkavostí nespím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.8.12 11:17

Holky, tak ať vám ty ultrazvuky dobře dopadnou a pořádně se pokochejte miminkama :kytka: Já jdu na velký UTZ taky až příští čtvrtek, ach jo, to je ještě doba :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.8.12 11:22

Holky, minuly tyden mi to taky prislo ze se nedockam…a uz to je zitra. utece vam to jak voda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.8.12 11:48

Já mám v plánu jít rodit do ústí nad orlicí a vím, že tam chtějí obě jména. Pro kluka to máme jasné (pač to má být kluk) ale na holku se pořád nemůžeme dohodnout. Tak doufám že nás nečeká žádné překvápko :oops: :)
Díky UZ a kontrolám u doktora po třech týdnech my to utíká strašně rychle :)
Ať vám dopadnou UZ kontroly dobře :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
29.8.12 12:05

Lucajdice tak napis, jake to bylo :-) ja jdu taky zitra a uz se moc tesim, jen nevim, jestli mam brat sebou 4,5 letou dceru nebo jit jen s manzelem? berete nekdo sebou vase ratolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.8.12 12:35

@PájaTom Já jsem se rozhodovala mezi porodnicí Ústí nad Orlicí a Šumperk a vyhrál to u mě Šumperk, hlavně kvůli tomu, že tam můžou návštěvy na pokoj. V tom Ústí se mi hrozně příčí ta návštěvní místnost, kam musíš s miminkem dojet a čumí tam na tebe tisíc jiných lidí, co taky za někým přijeli na návštěvu :roll: Sice si budu platit nadstandard, ale není jistota, že zrovna v ten den, kdy tam pojedu, bude volný. V Šumperku jsou návštěvy povoleny na pokoji, a to i standartním, nadstandardy tam mají 2, takže budu mít větší pravděpodobnost, že jeden bude volný, teda snad. Jinak se mi v Ústí líbí víc, ale tohle pro mě bylo rozhodující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.8.12 12:35

@PájaTom Tak pak můžeme porovnat, kde to bylo lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.8.12 14:15

@Janinka1983 Vidím, že jsme na tom obě dvě stejně, také jsem se rozhodovala a úplně ze stejného důvodu. Nakonec jsem se rozhodla pro ústí protože to za mnou budou mít příbuzní blíže :) Jinak bych šla 100% do Šumperka, to navštěvování na pokoji je určitě lepší (teda já si to myslím). Tak snad nebudeme litovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.8.12 14:21

@Janinka1983 A máš to i blíž do Šumperka, já zase naopak :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.8.12 14:21

@PájaTom Tak my to máme zase blíž do Šumperka, ale z toho důvodu jsem si ho nevybrala. Každopádně, ať rodíme kdekoliv, hlavně, abychom měly zdravá miminka, to je nejdůležitější, naše spokojenost bude až na druhém místě. Ale spokojená maminka = spokojené miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
29.8.12 14:24

@PájaTom Od nás se do Šumperka i líp jede, je to pořád po jedničce a jsme tam do půl hodiny, asi to fakt bude lepší. Ale měla jsem dilema, přemýšlela jsem o tom od počátku, kde rodit!!! Jsem ráda, že už jsem se rozhodla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí