Poradna duly
Jana Čurdová
@smajl Hmm, já mám právě břicho spíš jak po zaraženývch prdech, až teď začínám trochu vypadat že to není zažívání ale mimčo
A se svýma 170 cm mám z původních 60 kg 58.. Proto právě doktorka byla překvapená že pořád nic… Jak mám uloženou placentu bohužel nevím, tak budu muset počkat do toho příštího čtvrtka na UTZ..
@bettybel ¨moc gratuluji a jsem ráda že ti to vyšlo já od začátku taky měla pocit že to je kluk i jsem sním tak mluvila a ejhle ona nakonec holčička, ale co hlavně že budem zdraví ne ![]()
Holky mám dotaz až budu vyplňovat papír se jmény tak se tam vypisují obě dvě jak pro holku tak pro kluka, s holčičím jménem problém není, ale pro kluka máme Šimon Jan, dvě jména jelikož je to tak v rodině, musí se to hlásit někde na matrice? i když prý čekáme holčičku ![]()
@MonikaL píše:
Holky mám dotaz až budu vyplňovat papír se jmény tak se tam vypisují obě dvě jak pro holku tak pro kluka, s holčičím jménem problém není, ale pro kluka máme Šimon Jan, dvě jména jelikož je to tak v rodině, musí se to hlásit někde na matrice? i když prý čekáme holčičku
Musíš vyplnit jak holčičí tak klučičí
Taky jsme uvažovali o dvou jménech a normálně je tam napíšeš, alespoň takto mi to řekli na úřadě, nepotřebuješ nšjaké povolení na dvě jména ![]()
@bettybel gratuluju k chlapečkovi:-)
@MonikaL já myslím že to stačí jen napsat do toho papíru…ale raději bych si asi zavolala na tu matriku abych měla jistotu ![]()
jinak sem včera byla na ko u dr. a mám ještě +0kg
mám to úplně přesně jako s prvním těhotenstvím…shodila sem 4kg a přesně ve 20tt sem byla na nule…tož to sem zvědavá jestli opět budu mít +18
![]()
@Ditkaa píše:
Téda, čím dál tím větší práce se příspěvkama prokousat když tu člověk pár dní neníO víkendu jsme měli hody, tak nebyl čas zaskočit, to se člověk nestačí divit kolik toho stihnete prodiskutovat
Holky, já už jsem celkem dost na prášky že pořád necítím kopance, v pá jsem byla u doktorky a dost mě vystrašila, když jsem jí řekla že pořád nic, hned mě hnala na UTZ, naštěstí sotva ho přiložila k pupku srdíčko bilo jak o závod, ale jsem fakt dost neklidná, další kontrola až příští čtvrtek na velký UTZ, tak se do té doby asi zblázním
Už je cítíte všechny, nebo v tom nejsem sama? ¨
@Janinka1983 Vítám
Neboj myslím, že to není nic nenormálního! Já si taky cítila kopanečky od 17tt (a nevím jak mám uloženou placentu, doktor se o tom nějak nezmiňoval, dokonce se ani neptal jestli pohyby cítím
) ale kamarádka cítila kopanečky až snad od 23tt, byla úplně hotová z toho, že pořád nic, zato teď si to pořádně užívá, malá jí kope jak o život ![]()
Holky poraďte prosim jak si dam do profilu takyten metřík s tydnama, jsem v tomhle jelitko. děkuji
@maki33 Zkus si najít ve vyhledávání metřík a tam je to krásně popsané nebo zkus někomu kliknout na metřík a tam se ti objeví stránka s metry, ale je to vše v anglině
postupuješ po jednotlivých krocích a výsledek v poli HTML si zkoupíruješ ve svém nastavení do pole - podpis uživatele v diskusích a musíš mít zaškrtlé podpisy, snad jsem to nějak vysvětlila
Diskuse je - jak si mám udělat metřík
Ahoj holky, my jsme dnes 22+2. Čekáme chlapečka. Termín máme 3.1. A rosteme jako z vody
Už teď mám 6 kilo nahoře. Tak snad to pak půjde dobře dolů. ![]()