Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
27.8.12 19:06

@smajl Hmm, já mám právě břicho spíš jak po zaraženývch prdech, až teď začínám trochu vypadat že to není zažívání ale mimčo :D A se svýma 170 cm mám z původních 60 kg 58.. Proto právě doktorka byla překvapená že pořád nic… Jak mám uloženou placentu bohužel nevím, tak budu muset počkat do toho příštího čtvrtka na UTZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.8.12 19:36

@bettybel Velká gratulace k chlapečkovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.8.12 19:47

@bettybel Taky gratuluji :kytka:
@Ditkaa Děkuji za přivítání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.8.12 22:35

@bettybel Taky moc gratuluju :-) k pindíkovi.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
28.8.12 06:11

Děkuji moc holky :hug:

• Citovat
  • Upravit
1015
28.8.12 07:02

@bettybel ¨moc gratuluji a jsem ráda že ti to vyšlo já od začátku taky měla pocit že to je kluk i jsem sním tak mluvila a ejhle ona nakonec holčička, ale co hlavně že budem zdraví ne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
28.8.12 07:04

Holky mám dotaz až budu vyplňovat papír se jmény tak se tam vypisují obě dvě jak pro holku tak pro kluka, s holčičím jménem problém není, ale pro kluka máme Šimon Jan, dvě jména jelikož je to tak v rodině, musí se to hlásit někde na matrice? i když prý čekáme holčičku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.8.12 08:44

@bettybel pridavam se ke gratulacim k chlapeckovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
28.8.12 09:51
@MonikaL píše:
Holky mám dotaz až budu vyplňovat papír se jmény tak se tam vypisují obě dvě jak pro holku tak pro kluka, s holčičím jménem problém není, ale pro kluka máme Šimon Jan, dvě jména jelikož je to tak v rodině, musí se to hlásit někde na matrice? i když prý čekáme holčičku :nevim:

Musíš vyplnit jak holčičí tak klučičí :-) Taky jsme uvažovali o dvou jménech a normálně je tam napíšeš, alespoň takto mi to řekli na úřadě, nepotřebuješ nšjaké povolení na dvě jména :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
28.8.12 09:54

@bettybel gratuluju k chlapečkovi:-)
@MonikaL já myslím že to stačí jen napsat do toho papíru…ale raději bych si asi zavolala na tu matriku abych měla jistotu :nevim:

jinak sem včera byla na ko u dr. a mám ještě +0kg :lol: mám to úplně přesně jako s prvním těhotenstvím…shodila sem 4kg a přesně ve 20tt sem byla na nule…tož to sem zvědavá jestli opět budu mít +18 :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
28.8.12 12:43

@MonikaL jj, musí tam být holčičí i klučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
28.8.12 12:55
@Ditkaa píše:
Téda, čím dál tím větší práce se příspěvkama prokousat když tu člověk pár dní není :) O víkendu jsme měli hody, tak nebyl čas zaskočit, to se člověk nestačí divit kolik toho stihnete prodiskutovat :)Holky, já už jsem celkem dost na prášky že pořád necítím kopance, v pá jsem byla u doktorky a dost mě vystrašila, když jsem jí řekla že pořád nic, hned mě hnala na UTZ, naštěstí sotva ho přiložila k pupku srdíčko bilo jak o závod, ale jsem fakt dost neklidná, další kontrola až příští čtvrtek na velký UTZ, tak se do té doby asi zblázním :(
Už je cítíte všechny, nebo v tom nejsem sama? ¨
@Janinka1983 Vítám :)

Neboj myslím, že to není nic nenormálního! Já si taky cítila kopanečky od 17tt (a nevím jak mám uloženou placentu, doktor se o tom nějak nezmiňoval, dokonce se ani neptal jestli pohyby cítím :nevim: ) ale kamarádka cítila kopanečky až snad od 23tt, byla úplně hotová z toho, že pořád nic, zato teď si to pořádně užívá, malá jí kope jak o život :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
28.8.12 13:37

Holky poraďte prosim jak si dam do profilu takyten metřík s tydnama, jsem v tomhle jelitko. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.8.12 13:56

@maki33 Zkus si najít ve vyhledávání metřík a tam je to krásně popsané nebo zkus někomu kliknout na metřík a tam se ti objeví stránka s metry, ale je to vše v anglině :) postupuješ po jednotlivých krocích a výsledek v poli HTML si zkoupíruješ ve svém nastavení do pole - podpis uživatele v diskusích a musíš mít zaškrtlé podpisy, snad jsem to nějak vysvětlila
Diskuse je - jak si mám udělat metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
28.8.12 14:48

Ahoj holky, my jsme dnes 22+2. Čekáme chlapečka. Termín máme 3.1. A rosteme jako z vody :) Už teď mám 6 kilo nahoře. Tak snad to pak půjde dobře dolů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí