Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
27.8.12 17:41
@ivavik píše:
Holky, minuly tyden jsem citila prvni pohyby…dva dny za sebou a od patku vubec nic :( je to normalni? ja myslela ze ted da o sobe drobek vedet kazdy den a ono nic… tak je snad vsechno v poradku???jak jste to mely vy?

Já jsem začala pohyby cítit v 17tt a od té doby je cítím každej den, ale určitě to může být i jinak :-) Já mám prý vystrčenou dělohu a placentu na zadní straně, takže to cítím opravdu hodně na prvorodičku i brzo, tědka jsem ve 22tt a děs, jsem ráda, když se v noci chvilku vyspím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.8.12 17:47

@pavlinka77 to me nikdy nikdo nerikal, kde mam delohu a placentu… tak snad bude vsechno v poradku u me. ve ctvrtek jdu na velky UZ, uz se nemuzu dockat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.8.12 17:52

@ivavik Angelsounds jsem kupovala kamarádce k narozeninám, když byla těhotná, tak ho mám půjčený :D Je to perfektní věc, vždycky mě to uklidní, když malou delší dobu necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.8.12 17:56

@ivavik To já jdu na velký UTZ až 6.9., ach jo :roll: A nemáš z dřívějška zprávu o tom, kde máš placentu?? Já jí mám taky na zadní stěně dělohy, takže mimčo cítím líp. Pohyby taky cítím od 17.tt, to bylo takové to šimrání a bublinky, první kopaneček jsem cítila 4.8., to byl konec 18.tt, ale pořád jsem malou cítila nepravidelně, nejčastěji večer před spaním, když jsem se zalehla. No a teď už jí cítím každý den, někdy víc, někdy míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
27.8.12 18:12

Téda, čím dál tím větší práce se příspěvkama prokousat když tu člověk pár dní není :) O víkendu jsme měli hody, tak nebyl čas zaskočit, to se člověk nestačí divit kolik toho stihnete prodiskutovat :)

Holky, já už jsem celkem dost na prášky že pořád necítím kopance, v pá jsem byla u doktorky a dost mě vystrašila, když jsem jí řekla že pořád nic, hned mě hnala na UTZ, naštěstí sotva ho přiložila k pupku srdíčko bilo jak o závod, ale jsem fakt dost neklidná, další kontrola až příští čtvrtek na velký UTZ, tak se do té doby asi zblázním :(

Už je cítíte všechny, nebo v tom nejsem sama? ¨
@Janinka1983 Vítám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
27.8.12 18:17

Ahoj kočky, Ditka nejsi v tom sama, já ještě taky nic necítím a ve čt jdu na velký utz, doufám, že je vše v pořádku a těším se na mimíse až ho uvidím. Ve středu jdu ještě ke své doktorce po 5 ti týdnech na kontrolu, to je strašná doba :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.8.12 18:32

Ahoj holky, prave jsem zjistila, ze mam placentu na predni stene, tim padem nejsou pohyby tak intenzivni, jako u prvni dcery :-) to jsem ji mela vzadu? tak se holky mrknete, kde tu placentu mate? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
27.8.12 18:34

Ahoj holky, tak jsme se dnes vrátili z brna z velkého ultrazvuku, prcek byl úžasnej, koukala bych na něj snad celý den, krásně v tom bříšku odpočíval a byl moc hodnej :-) :srdce: jinak měříme 25 cm a vážíme 380 gramů odpovídáme velikosti 21+0, takže jsem o den větší a je uplně v pořádku a další radostná zpráva na zvávěr – čekáme chlapečka :srdce: Matyáška :* takže mi můj pocit od začátku vyšel :-D

• Citovat
  • Upravit
778
27.8.12 18:41

@bettybel Gratulace k chlapečkovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
27.8.12 18:50
@Ditkaa píše:
@bettybel Gratulace k chlapečkovi ;)

děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
817
27.8.12 18:52
@Janinka1983 píše:
@smajl 45 kilo??? 8o 8o 8o 8o Teda, tak to jsem ještě břídil :mrgreen: Chudák holka, dala to pak dolů?? No moje původní váha byla 55 kg a při mé výšce 158 cm už to bylo tak tak na hraně. Takže teď, když mám 63 kg, připadám si hrozně!!! Ale na pohled to fakt není vidět, že bych tolik vážila, tak mám asi blbou váhu :mrgreen: Přes zadek jsem přibrala jen 2 cm, na stehnech taky 2, takže tam něco je, ale těch 8 kilo prostě nechápu :roll: Ale asi to nemá smysl teď řešit, doufám jen, že to po porodu půjde dolů…

kamarádka to pak dolu dala. když šla z porodnice tak měla 20 kilo navrch ale malá jí dala docela zabrat protože zlobila a půl roku po porodu měla ještě méně než před porodem..na mě břicho vidět je a to dost, spíš se všichni až diví když řeknu kolik mi ještě zbývá do porodu :-) ale neřeším to..pokud to na tobě není vidět tak můžeš být třeba i zvodněná jestli hodně piješ..já už to nějak neřeším, hlavně že je miminko zdravé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
27.8.12 18:55
@bettybel píše:
Ahoj holky, tak jsme se dnes vrátili z brna z velkého ultrazvuku, prcek byl úžasnej, koukala bych na něj snad celý den, krásně v tom bříšku odpočíval a byl moc hodnej :-) :srdce: jinak měříme 25 cm a vážíme 380 gramů odpovídáme velikosti 21+0, takže jsem o den větší a je uplně v pořádku a další radostná zpráva na zvávěr – čekáme chlapečka :srdce: Matyáška :* takže mi můj pocit od začátku vyšel :-D

gratuluji k chlapečkovi..já ti to říkala, pokud jsi to tak cítila tak to tak bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
27.8.12 18:56

@bettybel gratuluju mooooc :*
Já jdu na velký utz ve středu, nemůžu se dočkat :srdce: Dneska jsem měla nakupovací horečku, koupila jsem kombinézku, overalek, bodýčko, sobě těhu rifle a Lucince nádherné růžové šatičky :potlesk: a všechno ve slevách nebo v sekáči, takže v podstatě za pár kaček, o to větší mám radost :dance:
Jinak pohyby byly taky donedávna sporadicky, až teď posledních pár dní je to už dost intenzivní, konečněě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
27.8.12 18:58

Já osobně pohyby také ještě necítím ale můj doktor mi říkal, že je to všechno odvozený od toho kolik přiberete, jak velké máte břicho a kde se nachází placenta..já se na kopanečky už hrozně těším ale mam smůlu v tom, že jsem zrovna ten případ kdy to ženská cítí až když je dítě prý daleko větší…přibrala jsem už 9 kilo, břicho mam velké a placentu na přední straně dělohy, takže to prý je jasný že kopanečky ucítím až déle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
27.8.12 19:06

Moc vám děkuji holky :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat