Poradna duly
Jana Čurdová
@bettybel píše:
Tak budu dávat příjmení po příteli, ale raději bych chtěla to svoje, líbí se mi vícale to mu nemůžu udělat, kor když se jednou chceme brát
Já taky budu dávat po příteli, už máme vyřízeno ![]()
@bettybel píše:říká se že když roste jen bříško tak je to kluk a obzvlášť jestli to cítíš..prý to většina těhotných pozná dřív než jim to řekne doktor..já třeba cítila že to bude kluk a pak už jsem snad ani holčičku nechtěla a věděla jsem že pokud doktor řekne holku tak se tam snad i rozbrečim..řekl že je to kluk a brečet se mi chtělo taky
@smajl no mě právě roste jen bříško a to dopředu a pleť mám taky lepší, rostou mi i rychleji vlasy, ale hrozmě mi padajíprávě, spousta lidí mi říká, že to bude kluk, že mi nevzal krásu
já nevím, o žádné své kráse nevím
no já si vždycky prvně přála hrozně holčičku, ale co jsem těhotná, tak si myslím, že to bude kluk, nevím proč, ale prostě si to myslím a už jsem s tím tak smířená, že bych teď chtěla toho chlapečka
ale je mi to v závěru jedno, hlavně at je to zdravé
@Casparada píše:
Já taky budu dávat po příteli, už máme vyřízeno
já jdu od 1.9. na neschopenku, tak to pak taky půjdeme hned vyřídit, at mám klid na duši, kdyby náhodou
@smajl píše: říká se že když roste jen bříško tak je to kluk a obzvlášť jestli to cítíš..prý to většina těhotných pozná dřív než jim to řekne doktor..já třeba cítila že to bude kluk a pak už jsem snad ani holčičku nechtěla a věděla jsem že pokud doktor řekne holku tak se tam snad i rozbrečim..řekl že je to kluk a brečet se mi chtělo taky
dám v pondělí vědět, jestli jsem si to myslela správně ![]()
@bettybel píše:
dám v pondělí vědět, jestli jsem si to myslela správně
jj určitě jsem taky zvědavá ![]()
Tak mám po velkém utz, dneska bych měla být 20+6, většina měření sedí. Hlavička je o 12 dní větší ![]()
Máme pipinku, takže jsem si začali zvykat na holčičku ![]()
@pavlinka77 píše:
Tak mám po velkém utz, dneska bych měla být 20+6, většina měření sedí. Hlavička je o 12 dní větší
Máme pipinku, takže jsem si začali zvykat na holčičku
gratuluji k holčičce
co jsi říkala na doktora? šlo to? zeptala jsi se včas? nebo jako my až na konci a přítel pak jen koukal když pronesl:chcete vědět pohlaví jo? je to kluk ![]()
Holky dneska jsem našla na netu stránku s těhu oblečením a myslím že ceny jsou přijatelné hlavně mě zaujal balíček těhotenské legíny jeans, triko a těhotenský pás a to vše za 519kč+poštovné. kde nakupujete vy? já toho zatím moc nemám a když něco tak jen letní věci takže až přituhne nemám co na sebe. legíny si koupím určitě ty nosím normálně i v zimě k vysokým kozačkám
Tak já mám zatím jen těhu džíny z CA a jedny z HM, dnes jsem si teda u číńanů koupila takový fajn kalhoty TM. modrý se zvýšeným pásem, strašně pohodlný. jinak počítám, že v zimě budu chodit hlavně v legínách a dlouhym svetru a kozačky.
@smajl píše:
gratuluji k holčičceco jsi říkala na doktora? šlo to? zeptala jsi se včas? nebo jako my až na konci a přítel pak jen koukal když pronesl:chcete vědět pohlaví jo? je to kluk
Doktor super, popisoval - ano byl takový neosobní, ale on tam není od toho aby se kamarádičkoval
takže mi to nevadilo.
O pohlaví jsme si řekli hned na začátku, ale jelikož jsem se musela jít projít - holčička nespolupracovala, tak zapomněl a pak když končil a kontroloval mi srdíčko takovou menší sondičkou, tak chtěl skončit a já jsem řekla : jé a to pohlaví půjde vidět
tak řekl - jo vy jste chtěli vidět pohlaví - najel sondičkou a ve vtěřině řekl - holčička. tak snad řekl pravdu a jen tak něco neplácl
Ahoj holky, ráda bych se přidala k vám do skupiny, pokud mě přijmete
Termín porodu podle poslední MS mám 7.1.2013 a podle UTZ 4.1.2013 ![]()
Teda holky!§ vy jste toho nakecaly
nestíhám dočíst.-)))
Gratuluji k chlapečkovi - parádní výbavička ![]()
Já se ještě s nakupováním krotím - teda zatím nic, ale pokukuju, ale tak já všechno mám
ale kdyby to náhodou chtěla být ta holčička.-)))))