Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
23.8.12 16:12
@bettybel píše:
Tak budu dávat příjmení po příteli, ale raději bych chtěla to svoje, líbí se mi víc :oops: ale to mu nemůžu udělat, kor když se jednou chceme brát :-)

Já taky budu dávat po příteli, už máme vyřízeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 16:26
@bettybel píše:
@smajl no mě právě roste jen bříško a to dopředu a pleť mám taky lepší, rostou mi i rychleji vlasy, ale hrozmě mi padají :-( právě, spousta lidí mi říká, že to bude kluk, že mi nevzal krásu :-D já nevím, o žádné své kráse nevím :-D no já si vždycky prvně přála hrozně holčičku, ale co jsem těhotná, tak si myslím, že to bude kluk, nevím proč, ale prostě si to myslím a už jsem s tím tak smířená, že bych teď chtěla toho chlapečka :oops: ale je mi to v závěru jedno, hlavně at je to zdravé :palec:
říká se že když roste jen bříško tak je to kluk a obzvlášť jestli to cítíš..prý to většina těhotných pozná dřív než jim to řekne doktor..já třeba cítila že to bude kluk a pak už jsem snad ani holčičku nechtěla a věděla jsem že pokud doktor řekne holku tak se tam snad i rozbrečim..řekl že je to kluk a brečet se mi chtělo taky :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
23.8.12 16:53
@Casparada píše:
Já taky budu dávat po příteli, už máme vyřízeno :mrgreen:

já jdu od 1.9. na neschopenku, tak to pak taky půjdeme hned vyřídit, at mám klid na duši, kdyby náhodou

• Citovat
  • Upravit
bettybel
23.8.12 16:55
@smajl píše: říká se že když roste jen bříško tak je to kluk a obzvlášť jestli to cítíš..prý to většina těhotných pozná dřív než jim to řekne doktor..já třeba cítila že to bude kluk a pak už jsem snad ani holčičku nechtěla a věděla jsem že pokud doktor řekne holku tak se tam snad i rozbrečim..řekl že je to kluk a brečet se mi chtělo taky :lol:

dám v pondělí vědět, jestli jsem si to myslela správně ;-)

• Citovat
  • Upravit
817
23.8.12 17:16
@bettybel píše:
dám v pondělí vědět, jestli jsem si to myslela správně ;-)

jj určitě jsem taky zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.8.12 19:05

Tak mám po velkém utz, dneska bych měla být 20+6, většina měření sedí. Hlavička je o 12 dní větší :mrgreen:
Máme pipinku, takže jsem si začali zvykat na holčičku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 19:22
@pavlinka77 píše:
Tak mám po velkém utz, dneska bych měla být 20+6, většina měření sedí. Hlavička je o 12 dní větší :mrgreen:
Máme pipinku, takže jsem si začali zvykat na holčičku :dance:

gratuluji k holčičce :-) co jsi říkala na doktora? šlo to? zeptala jsi se včas? nebo jako my až na konci a přítel pak jen koukal když pronesl:chcete vědět pohlaví jo? je to kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 19:28

Holky dneska jsem našla na netu stránku s těhu oblečením a myslím že ceny jsou přijatelné hlavně mě zaujal balíček těhotenské legíny jeans, triko a těhotenský pás a to vše za 519kč+poštovné. kde nakupujete vy? já toho zatím moc nemám a když něco tak jen letní věci takže až přituhne nemám co na sebe. legíny si koupím určitě ty nosím normálně i v zimě k vysokým kozačkám

http://betterfly.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
23.8.12 19:49

Tak já mám zatím jen těhu džíny z CA a jedny z HM, dnes jsem si teda u číńanů koupila takový fajn kalhoty TM. modrý se zvýšeným pásem, strašně pohodlný. jinak počítám, že v zimě budu chodit hlavně v legínách a dlouhym svetru a kozačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.8.12 20:30
@smajl píše:
gratuluji k holčičce :-) co jsi říkala na doktora? šlo to? zeptala jsi se včas? nebo jako my až na konci a přítel pak jen koukal když pronesl:chcete vědět pohlaví jo? je to kluk :-)

Doktor super, popisoval - ano byl takový neosobní, ale on tam není od toho aby se kamarádičkoval :D takže mi to nevadilo.
O pohlaví jsme si řekli hned na začátku, ale jelikož jsem se musela jít projít - holčička nespolupracovala, tak zapomněl a pak když končil a kontroloval mi srdíčko takovou menší sondičkou, tak chtěl skončit a já jsem řekla : jé a to pohlaví půjde vidět :D tak řekl - jo vy jste chtěli vidět pohlaví - najel sondičkou a ve vtěřině řekl - holčička. tak snad řekl pravdu a jen tak něco neplácl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
23.8.12 21:06

Ahoj holky, ráda bych se přidala k vám do skupiny, pokud mě přijmete :kytka: Termín porodu podle poslední MS mám 7.1.2013 a podle UTZ 4.1.2013 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
23.8.12 21:34

@Janinka1983 no hurá kde jsi takovou dobu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
23.8.12 21:45

Teda holky!§ vy jste toho nakecaly :-)) nestíhám dočíst.-)))
Gratuluji k chlapečkovi - parádní výbavička :-)))

Já se ještě s nakupováním krotím - teda zatím nic, ale pokukuju, ale tak já všechno mám :-)))) ale kdyby to náhodou chtěla být ta holčička.-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
23.8.12 21:46

Jinak vítám Janinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
23.8.12 21:46

@MonikaL Teprv teď mě to napadlo :oops: :mrgreen: