Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
23.8.12 12:59

Tak u nás to je tak že od té doby co mi rostě bříško jsem ve 4měsíci tak mi uplně zmizelo akné babička tvrdí že to bude kluk ale já jsi to nepřipouštím když jdu do krámu koukám po ružové fialové a po klučičím né, toužíme po holčičce a přítelovo kamarád co nás viděl po dlouhé době tak mi řekl taky že mi těhotenství sluší, že jsem jiná ale cítím se báječně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 13:10
@bettybel píše:
Jinak strašně moc lidí mi říká, že mi to hrozně moc sluší :oops: asi mi to brzo stoupne do hlavy :-D že jsem se hrozně změnila, tak nevím, já na sobě nic nepozoruji a přijdu si pořád stejná :think: máte to někdo taky tak?!

jj já to mám stejně..mě taky hodně lidí říkalo že mi to sluší, ikdyž o tom by se dalo diskutovat hl.po ránu :-) já si přijdu pořád stejná..prý se to dá i poznat podle postavy jestli ti roste jen bříško nebo jestli kyneš do všech stran..:-) ale každá ženská to má jinak a vyjímky se vždycky najdou..a co bys chtěla ty-holčičku nebo chlapečka k čemu se víc přikláníš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
23.8.12 13:17
@bettybel píše:
Jinak strašně moc lidí mi říká, že mi to hrozně moc sluší :oops: asi mi to brzo stoupne do hlavy :-D že jsem se hrozně změnila, tak nevím, já na sobě nic nepozoruji a přijdu si pořád stejná :think: máte to někdo taky tak?!

jj mě to taky říká hodně lidí že mi to sluší a že vypadám hrozně spokojeně tak vždycky říkám, že to jsou ty těhotenské hormony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
23.8.12 13:18

@Evulin + @bettybel Tak to jsem holky v pondělí zvědavá co na vás na tom ultrazvuku vyjukne!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
23.8.12 13:25

@bettybel ano i me to rikaji :) a taky se citim porad stejne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
23.8.12 13:27

Holky a bude čím dál tím líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
23.8.12 13:45

Vy jste toho dneska nakecaly :lol:
Nám minule řekl doktor tu holčičku, ale zatím nenakupuju ani si na to moc nezvykám, ať nejsem moc zklamaná, kdyby nám příští týden na velkém utz řekl kluka ;) Jména máme Hanička nebo Honzík :srdce:
Taky půjdeme na matriku vyřídit příjmení, sice bych radši po mně, ale jsem rozvedená a samozřejmě nechci, aby se malé jmenovalo po mém ex :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
23.8.12 13:48

@Lucajdice79 já žiju s přítelem nevdala jsem se a nechám přijmení po příteli, já do ted spoustu věcí dostala takže pak postupně budu jen dokupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
23.8.12 14:00

Jěště že mám vše poděděné a po klukovi :mrgreen: (ten do dneška chodí rád i v růžových teplácích :lol: ) nám je to víceméně jedno co to bude…chlap jen včera prohlásil že jestli to bude holka tak bude mít splněno :lol: :mrgreen: …no uvidíme v září
jméno máme zatím jen pro holku - Krystinka(tak se měl jmenovat Kája kdyby byl holka…takže jsme teď nic nevymýšleli) ale pro kluka jsme zatím ještě nevybrali…ještě jsme nad tím ani nějak moc nepřemýšleli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
23.8.12 14:47
@Lucajdice79 píše:
Vy jste toho dneska nakecaly :lol:
Nám minule řekl doktor tu holčičku, ale zatím nenakupuju ani si na to moc nezvykám, ať nejsem moc zklamaná, kdyby nám příští týden na velkém utz řekl kluka ;) Jména máme Hanička nebo Honzík :srdce:
Taky půjdeme na matriku vyřídit příjmení, sice bych radši po mně, ale jsem rozvedená a samozřejmě nechci, aby se malé jmenovalo po mém ex :roll:

Ahoj,
mám to naprosto stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
23.8.12 15:24

Ahoj holky tak jsem po velkém utz, trval asi 15 minut, vše dr změnila a odpovídáme stáří a vše bylo v pořádku a taky nám potvrdila holčičku takže už tomu věřim když to řekl 3.dr nezávisle na sobě, takže hurá na nákupy a výbavičku do pokoje aby se Sofinka měla náramně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
23.8.12 15:32

@smajl no mě právě roste jen bříško a to dopředu a pleť mám taky lepší, rostou mi i rychleji vlasy, ale hrozmě mi padají :-( právě, spousta lidí mi říká, že to bude kluk, že mi nevzal krásu :-D já nevím, o žádné své kráse nevím :-D no já si vždycky prvně přála hrozně holčičku, ale co jsem těhotná, tak si myslím, že to bude kluk, nevím proč, ale prostě si to myslím a už jsem s tím tak smířená, že bych teď chtěla toho chlapečka :oops: ale je mi to v závěru jedno, hlavně at je to zdravé :palec:

• Citovat
  • Upravit
bettybel
23.8.12 15:32

@smajl no mě právě roste jen bříško a to dopředu a pleť mám taky lepší, rostou mi i rychleji vlasy, ale hrozmě mi padají :-( právě, spousta lidí mi říká, že to bude kluk, že mi nevzal krásu :-D já nevím, o žádné své kráse nevím :-D no já si vždycky prvně přála hrozně holčičku, ale co jsem těhotná, tak si myslím, že to bude kluk, nevím proč, ale prostě si to myslím a už jsem s tím tak smířená, že bych teď chtěla toho chlapečka :oops: ale je mi to v závěru jedno, hlavně at je to zdravé :palec:

• Citovat
  • Upravit
bettybel
23.8.12 15:33

@Casparada no my taky :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
bettybel
23.8.12 15:35

Tak budu dávat příjmení po příteli, ale raději bych chtěla to svoje, líbí se mi víc :oops: ale to mu nemůžu udělat, kor když se jednou chceme brát :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex