Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
23.8.12 12:00

Ahoj holky, tak už jsme konečně nazpět z dovolené.. Trochu se nám zpestřila cesta domů, asi 600 km před brnem nám odešlo auto (motor v řiti), uprostřed dálnice v nějakejch 39 stupních (no asi si to dokážete představit, jaké bylo čekání na odtah), tak jsme skoro 2 dny čekali na odtah do čr v nějaké malé vesničcce kousek od dálnice, dojeli jsme někdy dneska brzo ráno… Nemyslela jsem si že bych se někdy tolik těšila domů :) Ale do té doby paráda, krásné moře, čisto, teploučko a mimčo bez problému..

Zítra jdeme na kotrolu tak budu klidnější když mi to potvrdí i doktorka.. Kopanečky u nás taky stále, očekáváme je každým dnem..

S tím příjmením jsem to taky nevěděla, tak děkuji za přínosné info :palec:

Jinak vítám nově příchozí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
23.8.12 12:04

@BaBy85 no my uvidime. jako uplne ho nezatracuju, ja s tim tenkrat prisla, ze se mi libi…a manzel byl z toho jmena unesenej a je porad, no a ja ted vymyslim :-D

jinak to je dobre, ze jis moc zdrave. ja bych mela taky zacist vic zdraveji. jeden cas jsem byla na zdravou stravu ulitla neskutecne a pak jsem se nejak rozmlsala a ted mam porad sileny chute na sladky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
23.8.12 12:23

Ahoj děvčata, tak se vám musím pochlubit, narostl nám pindík, takže budeme mít doma chlapíka :srdce:
Fotečka z ultrazvuku, nejnovější moje a taky nákupy z minulého týdne (i když jsme měli napůl potvrzenou holčičku tak jsem koupila modré flaštičky i šnůrku na dudlík, víc se mi to líbilo, Vojtík asi prostě nechtěl růžové :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 12:24
@BaBy85 píše:
@ivavik tak u nás to asi ten Samuel bude:-) Vybírá manžel a tak se jmenoval jeho dědeček plus ten význam jména je pro nás dost symbolický :-)Jinak já mám pořad o 3 kila méně než před těhotenstvím, jím normálně, ale asi moc zdravě. Saláty, atak. Nějak na hutné jídlo nemám v těhlech vedrech chuť.:-)))

každá to máme jinak já třeba sladké nemůžu ani vidět, jídlo vařím spíš jen přítelovi, protože většinou na nic nemám chuť a co jím hodně jsou polévky, ovoce a zelenina a bohužel pečivo ikdyž tmavé ale myslím si že to je na mém jídelníčku nejhorší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 12:24
@Ditkaa píše:
Ahoj holky, tak už jsme konečně nazpět z dovolené.. Trochu se nám zpestřila cesta domů, asi 600 km před brnem nám odešlo auto (motor v řiti), uprostřed dálnice v nějakejch 39 stupních (no asi si to dokážete představit, jaké bylo čekání na odtah), tak jsme skoro 2 dny čekali na odtah do čr v nějaké malé vesničcce kousek od dálnice, dojeli jsme někdy dneska brzo ráno… Nemyslela jsem si že bych se někdy tolik těšila domů :) Ale do té doby paráda, krásné moře, čisto, teploučko a mimčo bez problému..

Zítra jdeme na kotrolu tak budu klidnější když mi to potvrdí i doktorka.. Kopanečky u nás taky stále, očekáváme je každým dnem..

S tím příjmením jsem to taky nevěděla, tak děkuji za přínosné info :palec:

Jinak vítám nově příchozí :)

vítej zpět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
23.8.12 12:25

@MonikaL tak jsme si to asi obrátili, nám včera potvrdil chlapečka místo holčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
23.8.12 12:27

@Ditkaa vítej zpátky! To jste teda měli dobrodrůžo! My taky jeli z Chorvatska jak kdyby nám hořela koudel u pr… jelikož nám něco teklo z auta a my nevěděli co…nakonec to byla jenom voda a dojeli jsme až domů, to vy jste si to odnesli se vším všudy :( alespoň, že moře se líbilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 12:27
@Casparada píše:
Ahoj děvčata, tak se vám musím pochlubit, narostl nám pindík, takže budeme mít doma chlapíka :srdce:
Fotečka z ultrazvuku, nejnovější moje a taky nákupy z minulého týdne (i když jsme měli napůl potvrzenou holčičku tak jsem koupila modré flaštičky i šnůrku na dudlík, víc se mi to líbilo, Vojtík asi prostě nechtěl růžové :mrgreen: )

gratuluju k chlapečkovi :lol: já také nakupovala hodně věcí do modra aniž bych věděla že budeme mít kluka :-) a tobě to moc sluší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
23.8.12 12:28
@smajl píše:
gratuluju k chlapečkovi :lol: já také nakupovala hodně věcí do modra aniž bych věděla že budeme mít kluka :-) a tobě to moc sluší :-)

Prostě asi příroda funguje :D A díky za pochvalu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
23.8.12 12:39

@Casparada Taky gratuluji k chlapečkovi :potlesk: já jdu příští týden na ultrazvuk, tak jsem taky zvědavá, co se nám tam skrývá???jeden pan doktor řikal, že to vidí na holku, tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
23.8.12 12:48

Tak držím palce my taky budem mít lednáčka termín porodu 11.1.2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
23.8.12 12:49

@Evulin já bych to taky měla vědět - už v pondělí. už se nemůžu dočkat, nám totiž ještě neřekl nikdo nic :-( jen známí a kamarádi hádají, z 90% mi říkají kluka a já mám od začátku pocit (nevysvětlitelný), že to ten chlapeček bude, ale ted mi zase pár lidí (spíš starší) říkají, že to bude holka, tak uvidíme :-)

• Citovat
  • Upravit
1530
23.8.12 12:49

Ahoj, tak my mame tp dle ms 10.1.a dle utz 13.1. Pristi tyden jdem na utz a jmena jsou michal nebo eliska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
23.8.12 12:51

Jinak strašně moc lidí mi říká, že mi to hrozně moc sluší :oops: asi mi to brzo stoupne do hlavy :-D že jsem se hrozně změnila, tak nevím, já na sobě nic nepozoruji a přijdu si pořád stejná :think: máte to někdo taky tak?!

• Citovat
  • Upravit
219
23.8.12 12:53

Tak my na ultrazvuk jdeme 28.8 přítel jde semnou a necháme jsi říct co to bude přítel i já jsi přejeme holčičku a jméno holčiči je Darča nebo Nela a kluka by jsme chtěli Filípka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí