Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak už jsme konečně nazpět z dovolené.. Trochu se nám zpestřila cesta domů, asi 600 km před brnem nám odešlo auto (motor v řiti), uprostřed dálnice v nějakejch 39 stupních (no asi si to dokážete představit, jaké bylo čekání na odtah), tak jsme skoro 2 dny čekali na odtah do čr v nějaké malé vesničcce kousek od dálnice, dojeli jsme někdy dneska brzo ráno… Nemyslela jsem si že bych se někdy tolik těšila domů
Ale do té doby paráda, krásné moře, čisto, teploučko a mimčo bez problému..
Zítra jdeme na kotrolu tak budu klidnější když mi to potvrdí i doktorka.. Kopanečky u nás taky stále, očekáváme je každým dnem..
S tím příjmením jsem to taky nevěděla, tak děkuji za přínosné info ![]()
Jinak vítám nově příchozí ![]()
@BaBy85 no my uvidime. jako uplne ho nezatracuju, ja s tim tenkrat prisla, ze se mi libi…a manzel byl z toho jmena unesenej a je porad, no a ja ted vymyslim ![]()
jinak to je dobre, ze jis moc zdrave. ja bych mela taky zacist vic zdraveji. jeden cas jsem byla na zdravou stravu ulitla neskutecne a pak jsem se nejak rozmlsala a ted mam porad sileny chute na sladky ![]()
Ahoj děvčata, tak se vám musím pochlubit, narostl nám pindík, takže budeme mít doma chlapíka ![]()
Fotečka z ultrazvuku, nejnovější moje a taky nákupy z minulého týdne (i když jsme měli napůl potvrzenou holčičku tak jsem koupila modré flaštičky i šnůrku na dudlík, víc se mi to líbilo, Vojtík asi prostě nechtěl růžové
)
@BaBy85 píše:
@ivavik tak u nás to asi ten Samuel bude:-) Vybírá manžel a tak se jmenoval jeho dědeček plus ten význam jména je pro nás dost symbolickýJinak já mám pořad o 3 kila méně než před těhotenstvím, jím normálně, ale asi moc zdravě. Saláty, atak. Nějak na hutné jídlo nemám v těhlech vedrech chuť.:-)))
každá to máme jinak já třeba sladké nemůžu ani vidět, jídlo vařím spíš jen přítelovi, protože většinou na nic nemám chuť a co jím hodně jsou polévky, ovoce a zelenina a bohužel pečivo ikdyž tmavé ale myslím si že to je na mém jídelníčku nejhorší..
@Ditkaa píše:
Ahoj holky, tak už jsme konečně nazpět z dovolené.. Trochu se nám zpestřila cesta domů, asi 600 km před brnem nám odešlo auto (motor v řiti), uprostřed dálnice v nějakejch 39 stupních (no asi si to dokážete představit, jaké bylo čekání na odtah), tak jsme skoro 2 dny čekali na odtah do čr v nějaké malé vesničcce kousek od dálnice, dojeli jsme někdy dneska brzo ráno… Nemyslela jsem si že bych se někdy tolik těšila domůAle do té doby paráda, krásné moře, čisto, teploučko a mimčo bez problému..
Zítra jdeme na kotrolu tak budu klidnější když mi to potvrdí i doktorka.. Kopanečky u nás taky stále, očekáváme je každým dnem..
S tím příjmením jsem to taky nevěděla, tak děkuji za přínosné info
Jinak vítám nově příchozí
vítej zpět ![]()
@MonikaL tak jsme si to asi obrátili, nám včera potvrdil chlapečka místo holčky ![]()
@Ditkaa vítej zpátky! To jste teda měli dobrodrůžo! My taky jeli z Chorvatska jak kdyby nám hořela koudel u pr… jelikož nám něco teklo z auta a my nevěděli co…nakonec to byla jenom voda a dojeli jsme až domů, to vy jste si to odnesli se vším všudy
alespoň, že moře se líbilo!
@Casparada píše:
Ahoj děvčata, tak se vám musím pochlubit, narostl nám pindík, takže budeme mít doma chlapíka
Fotečka z ultrazvuku, nejnovější moje a taky nákupy z minulého týdne (i když jsme měli napůl potvrzenou holčičku tak jsem koupila modré flaštičky i šnůrku na dudlík, víc se mi to líbilo, Vojtík asi prostě nechtěl růžové)
gratuluju k chlapečkovi
já také nakupovala hodně věcí do modra aniž bych věděla že budeme mít kluka
a tobě to moc sluší ![]()
@smajl píše:
gratuluju k chlapečkovijá také nakupovala hodně věcí do modra aniž bych věděla že budeme mít kluka
a tobě to moc sluší
Prostě asi příroda funguje
A díky za pochvalu! ![]()
@Casparada Taky gratuluji k chlapečkovi
já jdu příští týden na ultrazvuk, tak jsem taky zvědavá, co se nám tam skrývá???jeden pan doktor řikal, že to vidí na holku, tak uvidíme ![]()
Tak držím palce my taky budem mít lednáčka termín porodu 11.1.2013
@Evulin já bych to taky měla vědět - už v pondělí. už se nemůžu dočkat, nám totiž ještě neřekl nikdo nic
jen známí a kamarádi hádají, z 90% mi říkají kluka a já mám od začátku pocit (nevysvětlitelný), že to ten chlapeček bude, ale ted mi zase pár lidí (spíš starší) říkají, že to bude holka, tak uvidíme ![]()
Ahoj, tak my mame tp dle ms 10.1.a dle utz 13.1. Pristi tyden jdem na utz a jmena jsou michal nebo eliska.
Jinak strašně moc lidí mi říká, že mi to hrozně moc sluší
asi mi to brzo stoupne do hlavy
že jsem se hrozně změnila, tak nevím, já na sobě nic nepozoruji a přijdu si pořád stejná
máte to někdo taky tak?!
Tak my na ultrazvuk jdeme 28.8 přítel jde semnou a necháme jsi říct co to bude přítel i já jsi přejeme holčičku a jméno holčiči je Darča nebo Nela a kluka by jsme chtěli Filípka