Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
24.8.12 11:46
@Janinka1983 píše:
@smajl Tak to já jsem miminko právě moooc chtěla vidět a taky jsem chtěla mít památku ve formě těch fotek, prý jsou si miminka už takhle na začátku hrozně podobný, tak jsem na to zvědavá, až se Žofka narodí, jestli bude vypadat tak, jako na těch fotkách ze 3D :D

no já právě viděla 3D u kamarádky..narodili se jí dvojčata kluci a na těch fotkách byli opravdu přesně takový jaký se pak narodili, proto pořád nevím a tápu protože tím pádem by to nebylo při porození překvapení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.8.12 12:02
@smajl píše:
no hele mě to v první moment taky tk přišlo, protože když končil tak jsem mu řekla jestli by nám mohl říct pohlaví a on aniž by se ještě podíval, řekl že je to chlapeček a přítel na něj jestli je to 100% protože mu přišlo divný jak to vypálil a on že vzorec na stoprocentnost neexistuje ale že by řekl že je to s určitostí na 90%

Tak snad říká pravdu a opravdu nás tim nechtěl odbít, já už chci nakupovat nějaké věci :D takže budu brát takové ty holčičí barvičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
24.8.12 13:29

Jinak s těma narozeninama… :-))) U prvního jsem měla termín 20.2… Přenášela jsem a nejvíc jsem e bála, že budu v porodnici na svoje narozeniny :-))) Tak na konec jsme ho přemluvili a synek je 3.3 a já 8.3. porodila jsem ho 5 dní před svojí třicítkou :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
24.8.12 20:53

@Janinka1983 taky vítám já mám termín 11.2.2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.8.12 08:25
@pavlinka77 píše:
Tak snad říká pravdu a opravdu nás tim nechtěl odbít, já už chci nakupovat nějaké věci :D takže budu brát takové ty holčičí barvičky :-)

já už s nákupama taky začla takže pokud to není pravda ta chudák naše holčička bude chodit v modrém :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.8.12 08:27

Holky kdy si myslíte že je nejlepší nafotit těhotenské fotky? chtěla bych tam mít už pěkné bříško ale zase to ani nechci nechávat na poslední chvíly, protže nevím jak mi pak bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
25.8.12 08:52
@smajl píše:
no já právě viděla 3D u kamarádky..narodili se jí dvojčata kluci a na těch fotkách byli opravdu přesně takový jaký se pak narodili, proto pořád nevím a tápu protože tím pádem by to nebylo při porození překvapení :-)

já si to nechám asi na ten porodní sál, nevím, moc se mi to 3D nelíbí a navíc to tady u nás ani nikdo nedělá, takže se nachám překvapit, až se nám to narodí a už se mooooc těším :-D

• Citovat
  • Upravit
bettybel
25.8.12 08:55
@smajl píše:
Holky kdy si myslíte že je nejlepší nafotit těhotenské fotky? chtěla bych tam mít už pěkné bříško ale zase to ani nechci nechávat na poslední chvíly, protže nevím jak mi pak bude

No já mám termín toho 6.1. a včera jsem se zrovna bavila se svojí kamarádkou fotografkou, která nás bude fotit a předběžně jsem se domlouvali na listopad, aby stihla ty fotky udělat ještě do vánoc, aby jsem měli dáreček :-)

• Citovat
  • Upravit
817
25.8.12 09:09
@bettybel píše:
No já mám termín toho 6.1. a včera jsem se zrovna bavila se svojí kamarádkou fotografkou, která nás bude fotit a předběžně jsem se domlouvali na listopad, aby stihla ty fotky udělat ještě do vánoc, aby jsem měli dáreček :-)

já jsem focení pořád plánovala a nakonec jsem profifocení vyhrála na netu. taky jsem si myslela že by bylo super jít tak v půlce listopadu nebo začátkem, ale s tím jak kynu abych se tam vůbec dovalila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
25.8.12 09:15

@smajl aaale, určitě to není tak hrozný ;-) no já zase pořád moc břicho nemám, tak doufám, že mi do listopadu trochu naroste, aby bylo co fotit :-D pro mě je to focení úplná samozřejmost, pak bych chtěla s novorozenečkem a pak tak kolem 4 měsíců půl roku a tak :-D jsem na to ulítlá, ale je to prostě památka :oops: jestli si to vyhrála, tak o to to máš ještě lepší ;-)

• Citovat
  • Upravit
7091
25.8.12 10:19

Jé focení - taky bych chtěla - něco málo - na památku ;)

Jsem tu jen na skok, za chvíli návštěva a pak dáme oběd.

Já ještě příští týden a pak začnu s nákupy - pomalu......snad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
25.8.12 10:19

A vítám další lednovku Janinka1983 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.8.12 12:51
@smajl píše:
já už s nákupama taky začla takže pokud to není pravda ta chudák naše holčička bude chodit v modrém :-(

Tak pořád lepší než chlapeček v růžové a fialové :D
Já taky měla většina modrého na sobě, moje mamka dědila samé klučičí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
25.8.12 12:53
@smajl píše:
Holky kdy si myslíte že je nejlepší nafotit těhotenské fotky? chtěla bych tam mít už pěkné bříško ale zase to ani nechci nechávat na poslední chvíly, protže nevím jak mi pak bude

Já taky plánuju a jelikož mi bříško roste docela rychle a chci tam mít takové středni, rozhodně ne obra, tak mám naplánováno focení na začátek října (s tím, že pokud by se mi zdálo, že je bříško ještě malé, tak to posuneme, ale dýl jak konec října to nevidím). Ještě mám tu výhodu, že švagrová má doma zrcadlovu, tak jsme domluvené, že mi cvakne ještě pak ke konci těhotenství, abych měla památku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
25.8.12 14:45

@petule Děkuji za přivítání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie