Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
27.8.12 11:47

Dobré ránko holky, tak jaký byl víkend..doufám že se všichni cítíte super a těm co mají dnes kontrolu držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.8.12 12:48

Holky, kolik už jste přibraly, jestli se můžu zeptat?? Já jsem dnes ráno málem spadla z váhy, jak jsem se vyděsila!!! Přibrala jsem už skoro 8 kilo 8o Ale vůbec nevím, kde to mám, jako bříško už roste, to jo, ale nic jinýho mi nějak moc nenarostlo, přijde mi, že vypadám pořád skoro stejně :think: A asi i díky té váze mě dost bolí záda, nevím, jak si sednout, nad ránem mě už bolí i ležet, každé ráno cvičím, tak to trochu pomáhá, ale že by mi bylo fajn, to se říct nedá :? Zaráží mě, že ještě ve středu jsem vážila 61,2 a dnes ráno už 63!!! Je to možný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.8.12 12:59

@Janinka1983 No já tedy zatím 2 kg :lol: ale u každého to je jinak? já při první dceři jsem to měla vše v břiše :) nabrala jsem 16 kg a z porodnice odcházela o 12 kg lehčí :mrgreen: jestli jíš normálně jako před tím, tak by to nemělo tolik skákat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.8.12 13:10

@Evulin No nijak zvlášť si v jídle nedopřávám, spíš mi připadá, že se toho do mě vejde míň a míň, připadám si pořád nafouklá a jakoby plná. No snad se ta váha zastaví, tohle je šílený!!! :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.8.12 13:53

@Janinka1983 Tak zase tvoje váha není nic hrozného :lol: mít 63 kg v těhu, tak si pískám :mrgreen: tak se pak třeba poraď s doktorem/kou ale některé maminky přiberou i 30 kg, zatím se tím netrap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.8.12 14:24

Já zatím ani kilo :-) a doufám, že to dlouho ještě vydrží… A s Tvojí váhou bych se tím vůbec netrápila :-)) Mám kolegyni v práci a tu přestali vážit při 30ti kilech nahoře - a byla asi v 7 měsíci :-) a te´d je jak lunt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.8.12 14:46

@Janinka1983 ja se vazila naposledy asi v patek nebo sobotu a nahore asi 6 kg… takze v tom nejsi sama :D ale je pravda, ze ´ja jsem pribrala i pres zadek a stehna :( nooo budu pak muset makat, abych to shodila…

bud rada, ze to na tobe jinak neni videt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
27.8.12 15:22
@Janinka1983 píše:
Holky, kolik už jste přibraly, jestli se můžu zeptat?? Já jsem dnes ráno málem spadla z váhy, jak jsem se vyděsila!!! Přibrala jsem už skoro 8 kilo 8o Ale vůbec nevím, kde to mám, jako bříško už roste, to jo, ale nic jinýho mi nějak moc nenarostlo, přijde mi, že vypadám pořád skoro stejně :think: A asi i díky té váze mě dost bolí záda, nevím, jak si sednout, nad ránem mě už bolí i ležet, každé ráno cvičím, tak to trochu pomáhá, ale že by mi bylo fajn, to se říct nedá :? Zaráží mě, že ještě ve středu jsem vážila 61,2 a dnes ráno už 63!!! Je to možný???

Já jsem v mínusu :-( mám 61 kg, a jsem ve 22tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
27.8.12 16:14
@Janinka1983 píše:

no možný to je, každý přibere jinak já jsem už přibrala 9 kilo a mam kamarádku a ta za těhotenství přibrala 45 kilo a to se ani nepřejídala ani nejedla žádný šílený věci..v podstatě se stravovala stejně jako před těhotenstvím..kdybych to na vlastní oči neviděla tak tomu ani neveřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.8.12 16:22

@smajl 45 kilo??? 8o 8o 8o 8o Teda, tak to jsem ještě břídil :mrgreen: Chudák holka, dala to pak dolů?? No moje původní váha byla 55 kg a při mé výšce 158 cm už to bylo tak tak na hraně. Takže teď, když mám 63 kg, připadám si hrozně!!! Ale na pohled to fakt není vidět, že bych tolik vážila, tak mám asi blbou váhu :mrgreen: Přes zadek jsem přibrala jen 2 cm, na stehnech taky 2, takže tam něco je, ale těch 8 kilo prostě nechápu :roll: Ale asi to nemá smysl teď řešit, doufám jen, že to po porodu půjde dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.8.12 16:34

@Janinka1983 tak to mame hodne podobne :) jsem jen o 3 cm mensi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
27.8.12 16:38

@Janinka1983 Jani já mám 59 kg a začínala jsem na 55 s 159cm takže jsme na tom skoro stejně a s váhou se neboj ono se to zase za chvilku zastaví, já do 17 týdne nic a během měsíce 4 kila bud v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.8.12 17:05

Holky, minuly tyden jsem citila prvni pohyby…dva dny za sebou a od patku vubec nic :( je to normalni? ja myslela ze ted da o sobe drobek vedet kazdy den a ono nic… tak je snad vsechno v poradku???

jak jste to mely vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.8.12 17:09

@ivavik Já měla angelsounds a poslouchala jsem srdíčko, abych věděla, že je malá v pořádku. Ale taky jsem ze začátku cítila pohyby dost sporadicky, i teď jsou dny, kdy o malé téměř nevím a taky jsou dny, kdy o ní vím téměř pořád. Mimčo může ležet hlouběji a nemusíš ho cítit… Já ještě nedávno malou cítila jen když jsem byla v klidu a lehla si na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.8.12 17:18

@Janinka1983 tak to jsem hned klidnejsi, ja si rikala jednou o sobe dal vedet tak se bude vrtet porad :-D :-D

a ten angelsounds sis kupovala nebo si mela zapujceny? to jsou dneska vymozenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí