Poradna duly
Jana Čurdová
@Casparada Ahoj, já jdu na velký UTZ až ve čtvrtek
už aby to bylo..no a pak nám od pondělka zase začíná další školkový rok, to budou zase ráno nervy ![]()
@Janinka1983 Taky tě moc vítám
tak jsem taky zvědavá, kdy na nás ty mimča vykouknou ![]()
Já si vlastně mimčo nadělím rovnou k narozkám
mám 7.1. a ještě ke všemu 30
tak oslava nejspíš proběhne až později
@pavlinka77 píše:
Doktor super, popisoval - ano byl takový neosobní, ale on tam není od toho aby se kamarádičkovaltakže mi to nevadilo.
O pohlaví jsme si řekli hned na začátku, ale jelikož jsem se musela jít projít - holčička nespolupracovala, tak zapomněl a pak když končil a kontroloval mi srdíčko takovou menší sondičkou, tak chtěl skončit a já jsem řekla : jé a to pohlaví půjde viděttak řekl - jo vy jste chtěli vidět pohlaví - najel sondičkou a ve vtěřině řekl - holčička. tak snad řekl pravdu a jen tak něco neplácl
no hele mě to v první moment taky tk přišlo, protože když končil tak jsem mu řekla jestli by nám mohl říct pohlaví a on aniž by se ještě podíval, řekl že je to chlapeček a přítel na něj jestli je to 100% protože mu přišlo divný jak to vypálil a on že vzorec na stoprocentnost neexistuje ale že by řekl že je to s určitostí na 90%
@Evulin Děkuji za přivítání
Tak to budete mít hezké, budete narozeniny slavit spolu ![]()
Jak to tady, holky, máte, víte všechny, co čekáte?? Je víc chlapečků nebo holčiček?
@Evulin Tak to máš fajn s těma narozkama, třeba dostaneš přímo dáreček
kámoška tak má dceru přesně v den narozenin. Já mám narozky 1.2.,takže tak dlouho přenášet rozhodně nechci
ale oslava v šestinedělí asi taky nic moc ![]()
Jinak mi včera večer poprvé ztvrdlo bříško, docela jsem se lekla, je to dost brzo, ale co jsem se tady na diskuzích dočetla, tak to tak kolem 20.tt může začít
Nic příjemného teda ![]()
@Janinka1983 Za mě ještě nevíme, jdu příští týden ve čtvrtek na velký UTZ
a moc se těším
@Janinka1983 píše:
@Evulin Děkuji za přivítáníTak to budete mít hezké, budete narozeniny slavit spolu
Jak to tady, holky, máte, víte všechny, co čekáte?? Je víc chlapečků nebo holčiček?
já abych řekla tak si pamatuju jen někoho a jinak se v tom celkem ztrácim
nějaká tabulka by byla fajn ![]()
@Lucajdice79 Tak to jsi kousek ode mě
uvidíme, kdy to vypukne
to tvrdnutí není moc příjemné, kamarádka takhle musela do nemocnice na kapačku na magnesium
ale po chvíli ji pustili domů
@smajl stačilo by kdyby to měl každý ve svém podpisu, odkud je, kdy má termín a co čeká ![]()
@Evulin Já jdu na velký UTZ až 6.září, ale byla jsem na 3D a ta Dr říkal, že je to na 100% holčička. Moc jsme si jí přáli, tak jsme byli šťastní, i slzička dojetí ukápla
Tady jsou fotečky naší Žofinky. Objednala jsem se na 3D ještě jednou, jedu tam 13.září, byl to pro mě úžasný zážitek.
@Evulin píše:
@Janinka1983 Za mě ještě nevíme, jdu příští týden ve čtvrtek na velký UTZa moc se těším
tak to to mame uplne stejny ![]()
@ivavik JJ, pamatuji si, že jdeme stejně 30.8. na ultrazvuk, já jdu hned po ránu, beru sebou manžela i dceru, tak doufám, že bude malá hodná ![]()
@Evulin magnesium beru už asi měsíc, tak počkám, jestli se to tvrdnutí bude nějak stupňovat a poradím se s doktorem, jestli zvýšit dávky nebo co. Nemocnice snad ne, při prvním těhotenství jsem si ji užila až až
![]()