Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
23.8.12 21:47

@Kristyna+Daník Děkuji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
24.8.12 08:21

@Casparada Ahoj, já jdu na velký UTZ až ve čtvrtek :P už aby to bylo..no a pak nám od pondělka zase začíná další školkový rok, to budou zase ráno nervy :lol:
@Janinka1983 Taky tě moc vítám :kytka: tak jsem taky zvědavá, kdy na nás ty mimča vykouknou :lol:
Já si vlastně mimčo nadělím rovnou k narozkám :mrgreen: mám 7.1. a ještě ke všemu 30 :lol: tak oslava nejspíš proběhne až později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.8.12 08:22
@pavlinka77 píše:
Doktor super, popisoval - ano byl takový neosobní, ale on tam není od toho aby se kamarádičkoval :D takže mi to nevadilo.
O pohlaví jsme si řekli hned na začátku, ale jelikož jsem se musela jít projít - holčička nespolupracovala, tak zapomněl a pak když končil a kontroloval mi srdíčko takovou menší sondičkou, tak chtěl skončit a já jsem řekla : jé a to pohlaví půjde vidět :D tak řekl - jo vy jste chtěli vidět pohlaví - najel sondičkou a ve vtěřině řekl - holčička. tak snad řekl pravdu a jen tak něco neplácl

no hele mě to v první moment taky tk přišlo, protože když končil tak jsem mu řekla jestli by nám mohl říct pohlaví a on aniž by se ještě podíval, řekl že je to chlapeček a přítel na něj jestli je to 100% protože mu přišlo divný jak to vypálil a on že vzorec na stoprocentnost neexistuje ale že by řekl že je to s určitostí na 90%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.8.12 08:23

@Janinka1983 vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
24.8.12 08:24

@Evulin Děkuji za přivítání :kytka: Tak to budete mít hezké, budete narozeniny slavit spolu :D
Jak to tady, holky, máte, víte všechny, co čekáte?? Je víc chlapečků nebo holčiček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
24.8.12 08:25

@smajl Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
24.8.12 08:26

@Evulin Tak to máš fajn s těma narozkama, třeba dostaneš přímo dáreček ;) kámoška tak má dceru přesně v den narozenin. Já mám narozky 1.2.,takže tak dlouho přenášet rozhodně nechci :lol: ale oslava v šestinedělí asi taky nic moc :mrgreen:
Jinak mi včera večer poprvé ztvrdlo bříško, docela jsem se lekla, je to dost brzo, ale co jsem se tady na diskuzích dočetla, tak to tak kolem 20.tt může začít :roll: Nic příjemného teda :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
24.8.12 08:27

@Janinka1983 Za mě ještě nevíme, jdu příští týden ve čtvrtek na velký UTZ :lol: a moc se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.8.12 08:27
@Janinka1983 píše:
@Evulin Děkuji za přivítání :kytka: Tak to budete mít hezké, budete narozeniny slavit spolu :D
Jak to tady, holky, máte, víte všechny, co čekáte?? Je víc chlapečků nebo holčiček?

já abych řekla tak si pamatuju jen někoho a jinak se v tom celkem ztrácim :-) nějaká tabulka by byla fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
24.8.12 08:30

@Lucajdice79 Tak to jsi kousek ode mě :lol: uvidíme, kdy to vypukne :lol: to tvrdnutí není moc příjemné, kamarádka takhle musela do nemocnice na kapačku na magnesium :,( ale po chvíli ji pustili domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
24.8.12 08:30

@smajl stačilo by kdyby to měl každý ve svém podpisu, odkud je, kdy má termín a co čeká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
24.8.12 08:31

@Evulin Já jdu na velký UTZ až 6.září, ale byla jsem na 3D a ta Dr říkal, že je to na 100% holčička. Moc jsme si jí přáli, tak jsme byli šťastní, i slzička dojetí ukápla :srdce: Tady jsou fotečky naší Žofinky. Objednala jsem se na 3D ještě jednou, jedu tam 13.září, byl to pro mě úžasný zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
24.8.12 08:32
@Evulin píše:
@Janinka1983 Za mě ještě nevíme, jdu příští týden ve čtvrtek na velký UTZ :lol: a moc se těším

tak to to mame uplne stejny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
24.8.12 08:37

@ivavik JJ, pamatuji si, že jdeme stejně 30.8. na ultrazvuk, já jdu hned po ránu, beru sebou manžela i dceru, tak doufám, že bude malá hodná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
24.8.12 08:38

@Evulin magnesium beru už asi měsíc, tak počkám, jestli se to tvrdnutí bude nějak stupňovat a poradím se s doktorem, jestli zvýšit dávky nebo co. Nemocnice snad ne, při prvním těhotenství jsem si ji užila až až :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí