Poradna duly
Jana Čurdová
@Janinka1983 Krásný fotky
, máš to nahrané na DVD nebo jen fotečky?
@Lucajdice79 Jo tak, no tak snad to bude dobré
já ho brala taky v prvním těhu na křeče a hlavně jsem hodně nateklé nohy apk se k tomu přidal i vysoký tlak ![]()
@Janinka1983 píše:
@Evulin Já jdu na velký UTZ až 6.září, ale byla jsem na 3D a ta Dr říkal, že je to na 100% holčička. Moc jsme si jí přáli, tak jsme byli šťastní, i slzička dojetí ukáplaTady jsou fotečky naší Žofinky. Objednala jsem se na 3D ještě jednou, jedu tam 13.září, byl to pro mě úžasný zážitek.
jé to je krása ![]()
@Evulin píše:
@ivavik JJ, pamatuji si, že jdeme stejně 30.8. na ultrazvuk, já jdu hned po ránu, beru sebou manžela i dceru, tak doufám, že bude malá hodná
ja uz se v tom tady trosku motam
je nas tu hodne ![]()
my jdeme taky ráno, v 8 hod. a manžel se jde podívat taky
jsem cela netrpeliva ![]()
@Janinka1983 krasne fotky! ja ani nevim, zda na tom velkem UZ kam jdu 3D maji..
@pavlinka77 píše:
Tak mám po velkém utz, dneska bych měla být 20+6, většina měření sedí. Hlavička je o 12 dní větší
Máme pipinku, takže jsem si začali zvykat na holčičku
Gratulace k holčičce!
@Janinka1983 píše:
Ahoj holky, ráda bych se přidala k vám do skupiny, pokud mě přijmeteTermín porodu podle poslední MS mám 7.1.2013 a podle UTZ 4.1.2013
Vítej ![]()
@Evulin Jojo, mám i video
Je to nádhera, můžu jedině doporučit ![]()
@ivavik Já jsem se na 3D objednávala do Olomouce a samozřejmě jsem si to musela zaplatit. Ale to mi nevadí, už 2 roky, co jsme se snažili o miminko, plánuju, jak půjdu na 3D ultrazvuk, tak jsem prostě šla a bylo to tak krásný, že půjdu ještě jednou
Prý z toho 24. - 25.tt jsou nejkrásnější obrázky, tak se na to moc těším ![]()
@Janinka1983 jo to je mi jasne, ze bych si musela zaplatit
uvidim, treba na tom velkem UZ ma i 3D a kdyz ne, tak se pokouknu jinde ![]()
Já jednou na 3D chci a podruhé ne tak nevím jak se nakonec rozhodnu. přítel na 3D nechce prý jsou fotky už hodně reálné a chce si nechat mimi jako překvapení. můj doktor mi řekl že pokud budu chtít 3D a nebudu chtít fotky tak to budu mít zadarmo pokud fotky budu chtít budu to muset zaplatit..o peníze mi nějak nejde spíš pořád nevim zda to miminko chci vidět a nebo se nechat překvapit
![]()
@Janinka1983 Já u první dcery byla na genetice v Plzni, u nás v Karlových varech ještě nebyla a to jsem jela až někdy ve 24 tt, teď jdu na genetiku ve 21 tt, ale na ten 3D půjdu ještě znova kolem toho 25 tt, tam už je to hezky vidět ![]()
@smajl Tak to já jsem miminko právě moooc chtěla vidět a taky jsem chtěla mít památku ve formě těch fotek, prý jsou si miminka už takhle na začátku hrozně podobný, tak jsem na to zvědavá, až se Žofka narodí, jestli bude vypadat tak, jako na těch fotkách ze 3D ![]()
@Evulin Jojo, Dr taky říkal, že nejlepší je ten 3D kolem 25.tt, tak to tam musím být ![]()