Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
23.8.12 09:34
@bettybel píše:
@smajl no já hubená taky poslední tři roky rozhodně nejsem :-)

to já taky ne z toho si nic nedělej. minule jsem byla u obvoďačky na EKG a kvůli razítku a zprávě do těhotenské průkazky a ta mi řekla: vy jste měla před porodem 85 kilo? vždyť jste 2roky předtím měla 72 jak je to možné? a pak se mě zeptala jestli mám k miminku tatínka tak to už jsem jí tuplem měla dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 09:35
@bettybel píše:
@MonikaL my máme na chlapečka jméno Matyáš a na holčičku Melánie a myslím, že už to měnit nebudeme :-) pořád si říkáme, co pod tím srdcem nosím, jestli Matyáška nebo Melinku a nemůžu se dočkat pondělí, snad nám to už konečně řeknou

Matyáš je krásné jméno a Melanie snad ještě víc :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 09:37
@MonikaL píše:
Holky máte vybraná jména? nám se líbí pro holčičku Sofie, Vivien, Laura a pro chlpečka Šimon, Viliam, Kryštof :palec:

ty asi nebudeš moc vlastenec co? :lol: mě se teda taky víc líbí ty cizá jména ale Filipa toho už chci několik let..holčičku jsme vymyšlenou zatím ani neměli..prostě jsem nějak od začátku cítila že to bude kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
23.8.12 09:41
@smajl píše:
Matyáš je krásné jméno a Melanie snad ještě víc :-) :palec:

Děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
bettybel
23.8.12 09:43

@smajl to si děláš srandu??? to si přece nemůže dovolit??? :evil: :cert: no já před 4 rokama měla tak max 60 kg a před otěhtněním jsem měla 78 kg :-( no co se dá dělat, to je život a zdravotní potíže :-( už mi taky není 18 :-D

• Citovat
  • Upravit
1633
23.8.12 09:45

@smajl Tak já taky nejsem žádná hubendíra, začínala jsem na 80 kg a teď mám 82, tak doufám, že to moc nevyletí :P my máme vybraná jména pro chlapečka Tomášek a pro holčičku Elišku, já bych radši jen Elu, ale manžel chce celé jméno :lol: jinak termín mi zatím nikdo neměnil, stále 10.1. a taky jsem zvědavá, jestli nebudu zase přenášet, u první jsem rodila 41+2 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 09:48
@bettybel píše:
@smajl to si děláš srandu??? to si přece nemůže dovolit??? :evil: :cert: no já před 4 rokama měla tak max 60 kg a před otěhtněním jsem měla 78 kg :-( no co se dá dělat, to je život a zdravotní potíže :-( už mi taky není 18 :-D

no já to nejdřív vůbec nepochopila, protože my k ní chodíme celá rodina a ona se najednou zeptala: co tatínek? a já na ní jako náš táta? jo ten se má fajn a ona se začla smát a prý: né já myslela tatínek dítěte jestli nějaký je, nebo jestli to dítě budete vychovávat sama-tak jsem jí řekla ať se nezlobí ale že je to moje soukromá věc a na takové věci není profesionální se vůbec ptát tak jen hodila ksycht a psala zprávu dál a já pak jen kroutila hlavou..normálně jsem pak jela domu a říkala jsem si že to vyznělo jako když se diví že na mě vůbec někdo vlezl nebo co 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 09:50
@Evulin píše:
@smajl Tak já taky nejsem žádná hubendíra, začínala jsem na 80 kg a teď mám 82, tak doufám, že to moc nevyletí :P my máme vybraná jména pro chlapečka Tomášek a pro holčičku Elišku, já bych radši jen Elu, ale manžel chce celé jméno :lol: jinak termín mi zatím nikdo neměnil, stále 10.1. a taky jsem zvědavá, jestli nebudu zase přenášet, u první jsem rodila 41+2 :?

přibrat 2 kila tak to ti závidim já díky tomu že jsem měla předtím nějaké problémy tak jsem už přibrala 8 kilo :-( ale co můžu být ráda že to miminko čekáme :-) a ty kila pak snad nějak schodim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
23.8.12 09:57

@Evulin no já uplně hned na začátku přibrala 2 kg, pak jsem 4 zhubla a teď naposledy jsem zase měla těch 78 kg, na který jsem začala. Máte taky moc hezký jména :palec:

• Citovat
  • Upravit
bettybel
23.8.12 09:59

@smajl to jsou lidi teda, nestačím se divit :cert: ale co, na druhou stranu nám můžou být ukradený, asi mají sami nějaký komplexy ;-) určitě ty kila shodíme, to je moje jediná útěcha :-D

• Citovat
  • Upravit
7091
23.8.12 09:59

Ahoj holky,

my zatím máme jméno pro kluka Honzík - po tatínkovi a pro holku ještě nevíme - možná Anička možná Maruška, pač Viktorka a Sára neprošly :roll:

Já mám termín od 12 - 15.1. - v podstatě vím přesně kdy jsem otěhotněla díky IVF, ale počítají mi to stejně dle MS a to v podstatě mi byli dané embrya 16.den cyklu a už 6tidenní, takže podle mě by to mělo být dřív, proto možná i haraší ty hodnoty testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
23.8.12 10:06

@bettybel Tak to je taky super, že máš váhu jako na začátku, já jsem moc ráda, že jsou to jen 2 kg, u první jsem už měla tak 6 kg nahoře :oops: celkově jsem přibrala těch 16 kg, teď to snad bude méně :) ale z porodnice jsem šla o 12 kg lehčí, měla jsem jen 4 kg nahoře a kdyby Terezka nebyla tak hodné dítko, tak jsem to určitě shodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
23.8.12 10:09

Holky váha neváha, hlavně ať jsou mimča v pořádku :palec: Já se zatím pomalu vracím ke své původní před těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
23.8.12 10:15

@Evulin no ale teď už mám konečně posledních 14 dní zase chuťe a tak se bojím na tu váhu teď stoupnout, možná se leknu :-D

• Citovat
  • Upravit
826
23.8.12 10:18

Tak ja mam nahore asi 5 kilo, ale taky jsem pribrala jeste nez jsem otehotnela. Pred rokem a pul jsem mela 50 kg… na zac.tehu jsem mela 55-56 kg no a ted mam uz 61. ale nikdy jsem nebyla hubenour, merim 155 cm, takze jsem dost mrnava a to je kazdy kilo videt. ale taky si rikam, ze to pak musim shodit :-D

jinak my mame pro holcicku jmeno Eliska. U kluka vahame, nejdriv se mi libil Samuel, ale ted uz se mi libi nejak mene a tak mame v merku Jakub (to se moc nezda manzelovi, ze to nejde k prijmeni), Matyas(dalsi favorit) a jeste v zavesu Ondrej. Tak uvidime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí