Poradna duly
Jana Čurdová
@bettybel píše:
@smajl no já hubená taky poslední tři roky rozhodně nejsem
to já taky ne z toho si nic nedělej. minule jsem byla u obvoďačky na EKG a kvůli razítku a zprávě do těhotenské průkazky a ta mi řekla: vy jste měla před porodem 85 kilo? vždyť jste 2roky předtím měla 72 jak je to možné? a pak se mě zeptala jestli mám k miminku tatínka tak to už jsem jí tuplem měla dost ![]()
@bettybel píše:
@MonikaL my máme na chlapečka jméno Matyáš a na holčičku Melánie a myslím, že už to měnit nebudemepořád si říkáme, co pod tím srdcem nosím, jestli Matyáška nebo Melinku a nemůžu se dočkat pondělí, snad nám to už konečně řeknou
Matyáš je krásné jméno a Melanie snad ještě víc
![]()
@MonikaL píše:
Holky máte vybraná jména? nám se líbí pro holčičku Sofie, Vivien, Laura a pro chlpečka Šimon, Viliam, Kryštof
ty asi nebudeš moc vlastenec co?
mě se teda taky víc líbí ty cizá jména ale Filipa toho už chci několik let..holčičku jsme vymyšlenou zatím ani neměli..prostě jsem nějak od začátku cítila že to bude kluk ![]()
@smajl to si děláš srandu??? to si přece nemůže dovolit???
no já před 4 rokama měla tak max 60 kg a před otěhtněním jsem měla 78 kg
no co se dá dělat, to je život a zdravotní potíže
už mi taky není 18 ![]()
@smajl Tak já taky nejsem žádná hubendíra, začínala jsem na 80 kg a teď mám 82, tak doufám, že to moc nevyletí
my máme vybraná jména pro chlapečka Tomášek a pro holčičku Elišku, já bych radši jen Elu, ale manžel chce celé jméno
jinak termín mi zatím nikdo neměnil, stále 10.1. a taky jsem zvědavá, jestli nebudu zase přenášet, u první jsem rodila 41+2 ![]()
@bettybel píše:
@smajl to si děláš srandu??? to si přece nemůže dovolit???![]()
no já před 4 rokama měla tak max 60 kg a před otěhtněním jsem měla 78 kg
no co se dá dělat, to je život a zdravotní potíže
už mi taky není 18
no já to nejdřív vůbec nepochopila, protože my k ní chodíme celá rodina a ona se najednou zeptala: co tatínek? a já na ní jako náš táta? jo ten se má fajn a ona se začla smát a prý: né já myslela tatínek dítěte jestli nějaký je, nebo jestli to dítě budete vychovávat sama-tak jsem jí řekla ať se nezlobí ale že je to moje soukromá věc a na takové věci není profesionální se vůbec ptát tak jen hodila ksycht a psala zprávu dál a já pak jen kroutila hlavou..normálně jsem pak jela domu a říkala jsem si že to vyznělo jako když se diví že na mě vůbec někdo vlezl nebo co ![]()
@Evulin píše:
@smajl Tak já taky nejsem žádná hubendíra, začínala jsem na 80 kg a teď mám 82, tak doufám, že to moc nevyletímy máme vybraná jména pro chlapečka Tomášek a pro holčičku Elišku, já bych radši jen Elu, ale manžel chce celé jméno
jinak termín mi zatím nikdo neměnil, stále 10.1. a taky jsem zvědavá, jestli nebudu zase přenášet, u první jsem rodila 41+2
přibrat 2 kila tak to ti závidim já díky tomu že jsem měla předtím nějaké problémy tak jsem už přibrala 8 kilo
ale co můžu být ráda že to miminko čekáme
a ty kila pak snad nějak schodim ![]()
@Evulin no já uplně hned na začátku přibrala 2 kg, pak jsem 4 zhubla a teď naposledy jsem zase měla těch 78 kg, na který jsem začala. Máte taky moc hezký jména ![]()
@smajl to jsou lidi teda, nestačím se divit
ale co, na druhou stranu nám můžou být ukradený, asi mají sami nějaký komplexy
určitě ty kila shodíme, to je moje jediná útěcha ![]()
Ahoj holky,
my zatím máme jméno pro kluka Honzík - po tatínkovi a pro holku ještě nevíme - možná Anička možná Maruška, pač Viktorka a Sára neprošly ![]()
Já mám termín od 12 - 15.1. - v podstatě vím přesně kdy jsem otěhotněla díky IVF, ale počítají mi to stejně dle MS a to v podstatě mi byli dané embrya 16.den cyklu a už 6tidenní, takže podle mě by to mělo být dřív, proto možná i haraší ty hodnoty testů.
@bettybel Tak to je taky super, že máš váhu jako na začátku, já jsem moc ráda, že jsou to jen 2 kg, u první jsem už měla tak 6 kg nahoře
celkově jsem přibrala těch 16 kg, teď to snad bude méně
ale z porodnice jsem šla o 12 kg lehčí, měla jsem jen 4 kg nahoře a kdyby Terezka nebyla tak hodné dítko, tak jsem to určitě shodila ![]()
Holky váha neváha, hlavně ať jsou mimča v pořádku
Já se zatím pomalu vracím ke své původní před těhotenstvím.
@Evulin no ale teď už mám konečně posledních 14 dní zase chuťe a tak se bojím na tu váhu teď stoupnout, možná se leknu ![]()
Tak ja mam nahore asi 5 kilo, ale taky jsem pribrala jeste nez jsem otehotnela. Pred rokem a pul jsem mela 50 kg… na zac.tehu jsem mela 55-56 kg no a ted mam uz 61. ale nikdy jsem nebyla hubenour, merim 155 cm, takze jsem dost mrnava a to je kazdy kilo videt. ale taky si rikam, ze to pak musim shodit ![]()
jinak my mame pro holcicku jmeno Eliska. U kluka vahame, nejdriv se mi libil Samuel, ale ted uz se mi libi nejak mene a tak mame v merku Jakub (to se moc nezda manzelovi, ze to nejde k prijmeni), Matyas(dalsi favorit) a jeste v zavesu Ondrej. Tak uvidime ![]()