Poradna duly
Jana Čurdová
@Ddennkaa @Casparada no holky tak to u mě si nějak neví rady až mi to přijde divný a termín mi řekli 6.1. ale teď mi na posledním utz doktor řekl, že to vypadá že dítě bude velké a abych počítala s tím že možná porodím dřív-a to kolem vánoc
@MonikaL píše:
@Evulin na 3D nebylo vidět vůbec nic mělo skřížený nožky a na velký jdu ve čtvrtek
Já bych nepanikařila a počkala do čtvrtka na ten velkej ultrazvuk. Jestli ti holku i kluka řekli na normálním utz, tak to může nakonec být zase opačně, uvidíš…Držím pěstičky… ![]()
@smajl píše:
@Ddennkaa @Casparada no holky tak to u mě si nějak neví rady až mi to přijde divný a termín mi řekli 6.1. ale teď mi na posledním utz doktor řekl, že to vypadá že dítě bude velké a abych počítala s tím že možná porodím dřív-a to kolem vánoc
Mě to ani nenapsal do průkajdy zatím
jenom mi to říkal + to mám na fotečce z ultrazvuku. Když jsem byla na mterice vyřídit příjmení pro mimi tak jsem tam nechala průkazku, paní že mám přijít za 15 minut, že si to zatím vypíše a pak mi říká, tak jsme vám s kolegyní museli vypočítat temín porodu sami ![]()
@Casparada píše:
Mě to ani nenapsal do průkajdy zatímjenom mi to říkal + to mám na fotečce z ultrazvuku. Když jsem byla na mterice vyřídit příjmení pro mimi tak jsem tam nechala průkazku, paní že mám přijít za 15 minut, že si to zatím vypíše a pak mi říká, tak jsme vám s kolegyní museli vypočítat temín porodu sami
já jdu zítra na vyšetření do gennetu do Prahy tak si říkám že už se snad dozvím něco přesnějšího i pohlaví
uvidíme ![]()
@smajl píše:
já jdu zítra na vyšetření do gennetu do Prahy tak si říkám že už se snad dozvím něco přesnějšího i pohlavíuvidíme
Já jdu taky zítra na na velký ultrazvuk + výsledky tripplu, tak se taky moooc těším až mrňouse zase uvidíme!
Držím pěsti ať vše dopadne zítra dobře!
@smajl píše:
já jdu zítra na vyšetření do gennetu do Prahy tak si říkám že už se snad dozvím něco přesnějšího i pohlavíuvidíme
Dej pak vědět jaké je to v gennetu, také tam jdu ve čt ![]()
@Casparada píše:
Já jdu taky zítra na na velký ultrazvuk + výsledky tripplu, tak se taky moooc těším až mrňouse zase uvidíme!
Držím pěsti ať vše dopadne zítra dobře!
no tak já doufám že ano, triple test mi vyšel dobře tak snad je vše v pořádku
také držím na zítra palečky ![]()
@pavlinka77 píše:
Dej pak vědět jaké je to v gennetu, také tam jdu ve čt
jj určitě dám vědět..prý je to tam hezké a moderní, ultrazvuk daleko lepší než u gynekologa a prý vidíš miminko na daleko větší obrazovce, takže se už těším ![]()
Holky mám problém, omlouvám se, že tohle pošlu stejné do několika skupin, ale jsem úplně vyplašená
včera jsme měli s manželem sex, po sexu ze mě začala téct krev, ale né čistá ale trocha krve s něčím bílým mazlavým, a ještě dneska pořád špiním, není to čistá krev ale cosi bílýho s trochou krve, jsem úplně vyklepaná, co se děje. Břicho mě nebolí, ani neztvrdlo, když poslouchám prcka, slyším krásně srdíčko. Nevíte co to je? a neměla bych jet do nemocnice? Volala jsem doktorovi ale tam to nikdo nebere. Nevím, co mám dělat ![]()
@dolikovka23 píše:
Holky mám problém, omlouvám se, že tohle pošlu stejné do několika skupin, ale jsem úplně vyplašenávčera jsme měli s manželem sex, po sexu ze mě začala téct krev, ale né čistá ale trocha krve s něčím bílým mazlavým, a ještě dneska pořád špiním, není to čistá krev ale cosi bílýho s trochou krve, jsem úplně vyklepaná, co se děje. Břicho mě nebolí, ani neztvrdlo, když poslouchám prcka, slyším krásně srdíčko. Nevíte co to je? a neměla bych jet do nemocnice? Volala jsem doktorovi ale tam to nikdo nebere. Nevím, co mám dělat
já měla nedávno něco podobného a šla jsem s tím okamžitě k doktorovi a nic to nebylo..jen mi doktor doporučil jinou polohu..pro jistotu si k doktorovi radši ale určitě dojdi ale zbytečně bych se tím nestresovala..já teda taky byla hotová ale nic to nebylo..neboj bude to v pořádku ![]()
@marillin děkuji za podporu, mě by holčička nevadila, ale mám vše podré věřila jsem že to ten kluk je když nám to řekl ![]()
@dolikovka23 já bych rychle jela na pohotovost a vem sebou i vložku se vzorkem, držim palečky
@smajl píše:
jj určitě dám vědět..prý je to tam hezké a moderní, ultrazvuk daleko lepší než u gynekologa a prý vidíš miminko na daleko větší obrazovce, takže se už těším
Tak u mé gynekoložky je taky obrazovka jen pro mě a je velká
proto jsem hledala, kde mi udělají velký utz, kde bude taky pro mě obrazovka, jelikož jsem už zmlsaná
![]()
Jde mi hlavně o přístup doktora, nemám ráda nemluvící a doufám, že s náma bude komunikovat.
@MonikaL píše:
@Casparada taky mám termín 1.1.2013
Jůůů to nás bude
Odkud jsi a kde plánuješ rodit?