Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
21.8.12 12:31

@dolikovka23 podle mě je to tež jen sexem ;) při těhotenství je vevnitř vše mnohem více prokrvené a citlivé takže se klidně může stát že tím tlakem se uvolní z čípku trošku krve-prý je to normální a znám jednu co po každém sexu krvácela ;) …ale raději bych tež zašla pro jistotu k dr. ikdyž si myslím že je vše v pořádku, ale pro klid duše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.8.12 23:20

Ty jo, vy jste toho dneska napovídali…

když jsem lehce krvácela v prvním těhu, první otázka dr byla, jestli se to stalo po sexu… Ale já měla vyloženě jěn kapičku krva a dál nic.. Raději pro klid duše bych zašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.8.12 23:39

Byli jsme a jsme v pořádu :) máme hematom 4×2cm ale jsme v pořádku :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.8.12 23:59

@dolikovka23 Paráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
22.8.12 07:14

@dolikovka23 to je dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.8.12 08:39

Zdravim po par dnech :)

tak jsem dneska byla na kontrole. jenm poslechla srdicko, na UZ jdu pristi ctvrtek. uz jsem cela nedockava…po vice jak mesici.

jinak stale nizky tlak a malo zeleza, tak budu zobat aktiferrin. tim se vysvetlila i moje neustala unava - i kdyz s prvnima trema mesicema se to neda srovnat, to jsem byla absolutne nepouzitelna.

jinak mam dojem, ze jsem jedna z posledich, ale vcera me neco posimralo v brisku, no snad jsem si to nevsugerovala…uvidim co dneska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
22.8.12 08:53

@ivavik já jdu dnes na kardio, jinak si lehni na záda a čekej zda něco ucítíš, já to poznala až opravdu když kopalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.8.12 08:59

@MonikaL kardio myslis EKG? to jsem uz byla. spis se desim zubare :-D

no ja uz byla nervozni, protoze vsichni tu uz jakou dobu pohyby citite a ja nic. ale vcera to podle meho bylo ono. vecer si vzdycky lehnu a cekam a nic. asi mam lenocha lenivyho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
22.8.12 09:07

Ahojky
Moni, tak se zeptej na kardio - jestli jdeš s mimi ať jukne k mezi nožky :)

Ivavik - známá cítila až skoro v 21tt a ještě když byla na utz a doktor tlačil tim ultrazvukem na břicho.

Dolikovka - uf, ještě že tak, co s tim hematomem - nechat vstřebat se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
22.8.12 09:52

Tak srdíčko máme zcela v pořádku a bude to prý HOLKA no já se picnu takže vše co máme do modra asi prodám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.8.12 10:01

@MonikaL urcite nejsi jedina, komu nejdrive rekli jine pohlavi… tak se ti to urcite podari vymenit :) nakonec jsem rada, ze mi zatim nikdo nic nerekl. ja mam tuseni, ze to bude holcicka a musim rict, ze kdyby to byl kluk, byla bych ted asi malinko „zklamana“ a to jsme si prali vic kluka :-D
a to je to jenom tusini :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
22.8.12 10:19
@MonikaL píše:
Tak srdíčko máme zcela v pořádku a bude to prý HOLKA no já se picnu takže vše co máme do modra asi prodám :cert:
Čas na výměnu ještě máš, kdy máš další kontrolu, zase za měsíc? Já bych počkala a pak asi začla měnit, když to Dr. potvrdí dotřetice…mě dneska taky čaká kontrola a oveření pohlaví tak jsem zvědavá jestli mi taky nečeká překvápko :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
22.8.12 10:40

No já jsem taky zvědavá, co tam na nás vykoukne :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.8.12 10:51
@Casparada píše:
Mě to ani nenapsal do průkajdy zatím :mrgreen: jenom mi to říkal + to mám na fotečce z ultrazvuku. Když jsem byla na mterice vyřídit příjmení pro mimi tak jsem tam nechala průkazku, paní že mám přijít za 15 minut, že si to zatím vypíše a pak mi říká, tak jsme vám s kolegyní museli vypočítat temín porodu sami :mrgreen:

Ahojky.
Ty jsi si šla vyřizovat už teď příjmení mimi na matrice? Chápu to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.8.12 10:53
@ivavik píše:
@MonikaL kardio myslis EKG? to jsem uz byla. spis se desim zubare :-Dno ja uz byla nervozni, protoze vsichni tu uz jakou dobu pohyby citite a ja nic. ale vcera to podle meho bylo ono. vecer si vzdycky lehnu a cekam a nic. asi mam lenocha lenivyho :-D

Ahojky,
já taky pořádně nic necítím, jen takové občasné tlačení (asi se tam obrací) ale vyloženě kopání necítím. Taky jsem z toho trošku nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí