Poradna duly
Jana Čurdová
@dolikovka23 podle mě je to tež jen sexem
při těhotenství je vevnitř vše mnohem více prokrvené a citlivé takže se klidně může stát že tím tlakem se uvolní z čípku trošku krve-prý je to normální a znám jednu co po každém sexu krvácela
…ale raději bych tež zašla pro jistotu k dr. ikdyž si myslím že je vše v pořádku, ale pro klid duše ![]()
Ty jo, vy jste toho dneska napovídali…
když jsem lehce krvácela v prvním těhu, první otázka dr byla, jestli se to stalo po sexu… Ale já měla vyloženě jěn kapičku krva a dál nic.. Raději pro klid duše bych zašla…
Byli jsme a jsme v pořádu
máme hematom 4×2cm ale jsme v pořádku
![]()
Zdravim po par dnech ![]()
tak jsem dneska byla na kontrole. jenm poslechla srdicko, na UZ jdu pristi ctvrtek. uz jsem cela nedockava…po vice jak mesici.
jinak stale nizky tlak a malo zeleza, tak budu zobat aktiferrin. tim se vysvetlila i moje neustala unava - i kdyz s prvnima trema mesicema se to neda srovnat, to jsem byla absolutne nepouzitelna.
jinak mam dojem, ze jsem jedna z posledich, ale vcera me neco posimralo v brisku, no snad jsem si to nevsugerovala…uvidim co dneska ![]()
@ivavik já jdu dnes na kardio, jinak si lehni na záda a čekej zda něco ucítíš, já to poznala až opravdu když kopalo ![]()
@MonikaL kardio myslis EKG? to jsem uz byla. spis se desim zubare ![]()
no ja uz byla nervozni, protoze vsichni tu uz jakou dobu pohyby citite a ja nic. ale vcera to podle meho bylo ono. vecer si vzdycky lehnu a cekam a nic. asi mam lenocha lenivyho ![]()
Ahojky
Moni, tak se zeptej na kardio - jestli jdeš s mimi ať jukne k mezi nožky ![]()
Ivavik - známá cítila až skoro v 21tt a ještě když byla na utz a doktor tlačil tim ultrazvukem na břicho.
Dolikovka - uf, ještě že tak, co s tim hematomem - nechat vstřebat se?
Tak srdíčko máme zcela v pořádku a bude to prý HOLKA no já se picnu takže vše co máme do modra asi prodám ![]()
@MonikaL urcite nejsi jedina, komu nejdrive rekli jine pohlavi… tak se ti to urcite podari vymenit
nakonec jsem rada, ze mi zatim nikdo nic nerekl. ja mam tuseni, ze to bude holcicka a musim rict, ze kdyby to byl kluk, byla bych ted asi malinko „zklamana“ a to jsme si prali vic kluka ![]()
a to je to jenom tusini ![]()
@MonikaL píše:Čas na výměnu ještě máš, kdy máš další kontrolu, zase za měsíc? Já bych počkala a pak asi začla měnit, když to Dr. potvrdí dotřetice…mě dneska taky čaká kontrola a oveření pohlaví tak jsem zvědavá jestli mi taky nečeká překvápko
Tak srdíčko máme zcela v pořádku a bude to prý HOLKA no já se picnu takže vše co máme do modra asi prodám
@Casparada píše:
Mě to ani nenapsal do průkajdy zatímjenom mi to říkal + to mám na fotečce z ultrazvuku. Když jsem byla na mterice vyřídit příjmení pro mimi tak jsem tam nechala průkazku, paní že mám přijít za 15 minut, že si to zatím vypíše a pak mi říká, tak jsme vám s kolegyní museli vypočítat temín porodu sami
Ahojky.
Ty jsi si šla vyřizovat už teď příjmení mimi na matrice? Chápu to dobře?
@ivavik píše:
@MonikaL kardio myslis EKG? to jsem uz byla. spis se desim zubareno ja uz byla nervozni, protoze vsichni tu uz jakou dobu pohyby citite a ja nic. ale vcera to podle meho bylo ono. vecer si vzdycky lehnu a cekam a nic. asi mam lenocha lenivyho
Ahojky,
já taky pořádně nic necítím, jen takové občasné tlačení (asi se tam obrací) ale vyloženě kopání necítím. Taky jsem z toho trošku nervózní.