Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mam holky po kontrole a rosteme krásně, příští týden mě čeká gennet tak doufám že už zjistíme i pohlaví. byl semnou dneska poprvé přítel tak mu doktor dlouho všechno ukazoval a vysvětloval-super pocit ![]()
@petule dokud mi je bude moci kamarádka dělat, tak na ně ještě chodit budu
ona taky čeká mimi, je o dva týdny dřív ![]()
@smajl píše:
Tak mam holky po kontrole a rosteme krásně, příští týden mě čeká gennet tak doufám že už zjistíme i pohlaví. byl semnou dneska poprvé přítel tak mu doktor dlouho všechno ukazoval a vysvětloval-super pocit
Hlavně, že je vše v pořádku
jen tak dál ![]()
Ahoj, hlásím se z kontroly, všechno je ok, až ukázkové, říkal pan doktor
Přibrala jsem zatím celkem 4kg, což je taky super no a to nejdůležitější, pindík tam není, takže HOLČIČKA
29.8. jdu na velký utz, tam by to měl ještě potvrdit, ale koukal se 2× a vypadá to na tu holčičku ![]()
@Lucajdice79 píše:
Ahoj, hlásím se z kontroly, všechno je ok, až ukázkové, říkal pan doktorPřibrala jsem zatím celkem 4kg, což je taky super no a to nejdůležitější, pindík tam není, takže HOLČIČKA
29.8. jdu na velký utz, tam by to měl ještě potvrdit, ale koukal se 2× a vypadá to na tu holčičku
Gratulace
! Já mám kontrolu příští týden…už aby to bylo ![]()
@Casparada Děkuju ![]()
Ještě jsem se chtěla pochlubit pár fotkama, zahrály jsme si s Lucinkou na modelky a moje ségra fotila ![]()
@Lucajdice79 krásný fotečky a gratuluji k holčičce
já jdu na velký ultrazvuk 27.8. a taky bych už ráda věděla pohlaví ![]()
@Lucajdice79 píše:
@Casparada Děkuju
Ještě jsem se chtěla pochlubit pár fotkama, zahrály jsme si s Lucinkou na modelky a moje ségra fotila
Krásné fotečky, už máš hezké bříško!
@Lucajdice79 krasne fotky a krasne brisko! Na mne to tehotenstvi porad neni videt, spis mam misto bricha solidni spek, ale do tehotenskeho bricha to ma daleko:-( To bude asi tim, ze mam porad -3 kila…
Na kontrolu jdu v pondeli tak to dr reknu, myslim ze nic tezkeho ani nedelam, tak normalne litam kolem baraku atd. Snad to taky neni moc tak uvidime
Lucajdice - krásný fotky a gratuluji k druhé princezně ![]()
Smajl - taky gratuluji ke kontrole
Moni - ty na sebe dávej pozor, určitě bude vše v pořádk
Já mám teď období „klidu“ nic nedělání až 28.8. a pak genetika 30.8. ![]()
@Lucajdice79 Ahoj, tak gratuluji k holčičce
budeme na tom asi stejně, u mě to taky zatím vypadá na holčičku a doma máme každá už jednu
mě to neva, věci mám schované, i povlečení vše po holce, tak mi to zas tak neva ![]()
@BaBy85 píše:
@Lucajdice79 krasne fotky a krasne brisko! Na mne to tehotenstvi porad neni videt, spis mam misto bricha solidni spek, ale do tehotenskeho bricha to ma daleko:-( To bude asi tim, ze mam porad -3 kila…
Neboj naroste
Já mám teda -5 kg a břicho už mám pořádný a lidi mě pouští si sednout ![]()
Takže podle mě to není úbytkem na váze
@Lucajdice79 krásný fotečky a gratulace k holčičce…
Já jsem taky po úspěšné kontrole, všechno prý vzorové. Dokonce jsme dotáhli ty 4 dny o které bylo miminko menší a odpovídáme tomu, čemu máme, tak jsem moc ráda… jen čekat na výsledky triplů…
Jinak jsem měla kapku bílkoviny v moči, jinak vše Ok ![]()