Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
16.8.12 13:15

Tak mam holky po kontrole a rosteme krásně, příští týden mě čeká gennet tak doufám že už zjistíme i pohlaví. byl semnou dneska poprvé přítel tak mu doktor dlouho všechno ukazoval a vysvětloval-super pocit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
16.8.12 14:23

@petule dokud mi je bude moci kamarádka dělat, tak na ně ještě chodit budu :-) ona taky čeká mimi, je o dva týdny dřív ;-)

• Citovat
  • Upravit
bettybel
16.8.12 14:23

@smajl děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
bettybel
16.8.12 14:24
@smajl píše:
Tak mam holky po kontrole a rosteme krásně, příští týden mě čeká gennet tak doufám že už zjistíme i pohlaví. byl semnou dneska poprvé přítel tak mu doktor dlouho všechno ukazoval a vysvětloval-super pocit :-)

Hlavně, že je vše v pořádku :palec: jen tak dál ;-)

• Citovat
  • Upravit
2218
16.8.12 15:15

Ahoj, hlásím se z kontroly, všechno je ok, až ukázkové, říkal pan doktor :lol: Přibrala jsem zatím celkem 4kg, což je taky super no a to nejdůležitější, pindík tam není, takže HOLČIČKA :srdce: 29.8. jdu na velký utz, tam by to měl ještě potvrdit, ale koukal se 2× a vypadá to na tu holčičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
16.8.12 15:32
@Lucajdice79 píše:
Ahoj, hlásím se z kontroly, všechno je ok, až ukázkové, říkal pan doktor :lol: Přibrala jsem zatím celkem 4kg, což je taky super no a to nejdůležitější, pindík tam není, takže HOLČIČKA :srdce: 29.8. jdu na velký utz, tam by to měl ještě potvrdit, ale koukal se 2× a vypadá to na tu holčičku ;)

Gratulace :kytka:! Já mám kontrolu příští týden…už aby to bylo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
16.8.12 15:35

@Casparada Děkuju :hug:
Ještě jsem se chtěla pochlubit pár fotkama, zahrály jsme si s Lucinkou na modelky a moje ségra fotila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
16.8.12 15:37

@Lucajdice79 krásný fotečky a gratuluji k holčičce ;-) já jdu na velký ultrazvuk 27.8. a taky bych už ráda věděla pohlaví :oops:

• Citovat
  • Upravit
4731
16.8.12 15:43
@Lucajdice79 píše:
@Casparada Děkuju :hug:
Ještě jsem se chtěla pochlubit pár fotkama, zahrály jsme si s Lucinkou na modelky a moje ségra fotila ;)

Krásné fotečky, už máš hezké bříško!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
16.8.12 16:08

@Lucajdice79 krasne fotky a krasne brisko! Na mne to tehotenstvi porad neni videt, spis mam misto bricha solidni spek, ale do tehotenskeho bricha to ma daleko:-( To bude asi tim, ze mam porad -3 kila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
16.8.12 16:17

Na kontrolu jdu v pondeli tak to dr reknu, myslim ze nic tezkeho ani nedelam, tak normalne litam kolem baraku atd. Snad to taky neni moc tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
16.8.12 17:18

Lucajdice - krásný fotky a gratuluji k druhé princezně :)
Smajl - taky gratuluji ke kontrole
Moni - ty na sebe dávej pozor, určitě bude vše v pořádk

Já mám teď období „klidu“ nic nedělání až 28.8. a pak genetika 30.8. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
16.8.12 17:19

@Lucajdice79 Ahoj, tak gratuluji k holčičce :lol: budeme na tom asi stejně, u mě to taky zatím vypadá na holčičku a doma máme každá už jednu :lol: mě to neva, věci mám schované, i povlečení vše po holce, tak mi to zas tak neva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
16.8.12 17:42
@BaBy85 píše:
@Lucajdice79 krasne fotky a krasne brisko! Na mne to tehotenstvi porad neni videt, spis mam misto bricha solidni spek, ale do tehotenskeho bricha to ma daleko:-( To bude asi tim, ze mam porad -3 kila…

Neboj naroste :-) :hug: Já mám teda -5 kg a břicho už mám pořádný a lidi mě pouští si sednout :-)
Takže podle mě to není úbytkem na váze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.8.12 18:39

@Lucajdice79 krásný fotečky a gratulace k holčičce…

Já jsem taky po úspěšné kontrole, všechno prý vzorové. Dokonce jsme dotáhli ty 4 dny o které bylo miminko menší a odpovídáme tomu, čemu máme, tak jsem moc ráda… jen čekat na výsledky triplů…
Jinak jsem měla kapku bílkoviny v moči, jinak vše Ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí